X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przepuklina kresy białej.... a ciąża?
Odpowiedz

Przepuklina kresy białej.... a ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dzisiaj sie dowiedziałam ze mogę mieć a raczej na pewno mam przepuklinę kresy białej...mam termin na usg na koniec czerwca... staram sie o dziecko...czy ta przepuklina w niczym nie przeszkodzi? czytałam na necie ze przez taka przepuklinę nie mozna rodzić naturalnie :( moze ktoraś z was była w podobnej sytuacji?

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • Joaska28 Nowa

Wysłany: 24 września 2020, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wyczytałam o komplikacjach jakie może powodować przepuklina kresy białej https://centrum-kore.pl/rozejscie-miesni-brzucha-usg-przepuklina-kresy-bialej-poznan/ Czy to niebezpieczne?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ