X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przepuklina kresy białej.... a ciąża?
Odpowiedz

Przepuklina kresy białej.... a ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dzisiaj sie dowiedziałam ze mogę mieć a raczej na pewno mam przepuklinę kresy białej...mam termin na usg na koniec czerwca... staram sie o dziecko...czy ta przepuklina w niczym nie przeszkodzi? czytałam na necie ze przez taka przepuklinę nie mozna rodzić naturalnie :( moze ktoraś z was była w podobnej sytuacji?

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • Joaska28 Nowa

Wysłany: 24 września 2020, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wyczytałam o komplikacjach jakie może powodować przepuklina kresy białej https://centrum-kore.pl/rozejscie-miesni-brzucha-usg-przepuklina-kresy-bialej-poznan/ Czy to niebezpieczne?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ