Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przewwkly bo w podbrzuszu
Odpowiedz

Przewwkly bo w podbrzuszu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MomToBe Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAM do was pytanie, w zeszlym miesiacu bylo ok,ae w poprzednim i tym znowu to samo, a mianowicie ciagle boli podbrzusze, tak jak na okres ale ja juz jestem kilka dni po okresie a bol sie na sila, nie jest to owulacja bo na owulacje mam inny bol ,teraz boli mnei dolownie jak bym miala dostac okres,czy ktos wie dlaczego>?Moze ktoras z was tez tak ma??

atdci09k96uspmjm.png
    e790355cf3.png
  • rubi67 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź do lekarza, ból w podbrzuszu moze oznaczac tez zapelenie przydatków, a z tym naprawde nie ma żartów ;/

kjmnp07wv7btz8gg.png
    w57vtqyw3stplbvj.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ