Przez Castagnus??
-
nick nieaktualnyJeśli temat był to sorrki ..ale nie znalazłam odpowiedzi..
Biorę castagnus 30 dni..i ostatnio tak mi biust urusł że szok..2 rozmiary.. Wszystkie biustnosze za małe.. Jak idę to najpierw cycki później 50 km nic i dopiero ja.. Czy to może być spowodowane castagnusem?? miałyście tak??vanessa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
karolcia18220 wrote:ostatnio tak mi biust urusł że szok..2 rozmiary.. Wszystkie biustnosze za małe.. Jak idę to najpierw cycki później 50 km nic i dopiero ja.. Czy to może być spowodowane castagnusem?? miałyście tak??
Jak to przeczyta jakiś facet fan big cyców to pewnie wykupi dla swojej panny wszystkie castagnusy w aptece.
Nie brałam castagnusa więc nie pomoge.momo1009, Lianna, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rah wrote:A ogolnie nie przytyłaś?
Zbadaj hormony, mi tak jak pisałam, rozregulował cykl, no i hormony oczywiście tez.
rah, jak to u Ciebie wyglądało z rozregulowaniem?
Ja po castagnusie mam święty spokój z płaczliwością, "dołami". Jestem znacznie pogodniejsza i spokojniejsza. Owu mi się przesunęło o 2 dni później. I nie czuję objawów owulacji. Zawsze miałam obolałe jajniki, podbrzusze, krzyż i piersi. Odkąd biorę castagnusa - nic. -
nick nieaktualny
-