Przygody tytułowej "Bożeny"
-
WIADOMOŚĆ
-
Pcosik, przy pcos Amh jest niewiarygodne, tzn jest wyjebane w kosmos, ale to nie zmienia nic, poza tym, że w jakimś stopniu to pcos potwierdza (ale zdania są podzielone, bo to pcos to takie wiesz, nikt nie widział, nikt nie słyszał, a coraz więcej piczek to ma 🤷♀️)
-
Joan wrote:Kitka oficjalnie Ci zabraniam mierzyć już temperatury !!!!
Kitka_87, luthienn, Joan, Martt95, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySusanne wrote:Pcosik, przy pcos Amh jest niewiarygodne, tzn jest wyjebane w kosmos, ale to nie zmienia nic, poza tym, że w jakimś stopniu to pcos potwierdza (ale zdania są podzielone, bo to pcos to takie wiesz, nikt nie widział, nikt nie słyszał, a coraz więcej piczek to ma 🤷♀️)
Właśnie jestem po konsultacji z ginem...
Wjebała mi Metforminei kazała iść do internisty i diabetologa. Internista by potwierdzić, że androstendion jest od policy stycznych jajników a nie od nadnerczy. A do diabetologa bym była pod kontrolą, bo patrząc na moje pogarszające się wyniki, to dietą którą i tak stosuje już jakiś czas, to sobie z tym nie poradzi... Cytuje "diabetolog i tak da Ci metformine"
Susanne lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pcosik wrote:Sus, tak wiem. Ale Gin kazała zrobić to zrobiłam.
Właśnie jestem po konsultacji z ginem...
Wjebała mi Metforminei kazała iść do internisty i diabetologa. Internista by potwierdzić, że androstendion jest od policy stycznych jajników a nie od nadnerczy. A do diabetologa bym była pod kontrolą, bo patrząc na moje pogarszające się wyniki, to dietą którą i tak stosuje już jakiś czas, to sobie z tym nie poradzi... Cytuje "diabetolog i tak da Ci metformine"
A to przepraszam bardzoMetmorfina to dar od niebios, Twój przyjaciel na następne cykle, także super!
-
Joan wrote:Kitka zrobiłaś na Bożenach taki hałas jak chyba żadna do tej pory 😉
Ja wiem kto zrobi jeszcze większy Joan i wiem, że się doczekamy!Martt95, Siskaa, Kitka_87, Joan, luthienn, dmg111, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyślę, że całe forum się zbiegło
Dobrze, tyle miesięcy posuchy, to teraz się kreski sypią. Następna do kolekcji powinna byś Siska z bliźniakami, bo brzuszek Sylwuchy jest do przejęcia
No i Joan, bo już po owu
Ale żeby nie było. Reszcie Bożenek też kibicuje :** I będę się cieszyć za każdą z wasMartt95, Kitka_87, Joan lubią tę wiadomość
-
Kitka przyjmij i moje gratulację tak się cieszę! Kitka w ciąży
!!
Kitka_87 lubi tę wiadomość
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cmok 151/min (24dpt)
[/url]
-
Sus, a co u Ciebie dziad powiedział?
Susanne lubi tę wiadomość
Starania od 09.2019
02.2023 CP (ciąża jajowodowa, prawy jajowód zachowany)
Drugie podejście do stymulacji IVF
24.03 - punkcja 14 komórek 🍀
29.03 - transfer 2 blastek 4AA🍀🍀
06.04 8 dpt beta 112,60 mIU/ml 🍀
🍀
10 dpt beta 227,80 mIU/ml 🍀🍀
11 dpt beta 353🍀🍀
13 dpt beta 659,6 mlU/ml 🍀🍀
14 dpt beta 1220 mlU/ml 🍀🍀
Jest pęcherzyk w macicy ❤️
15 dpt pęcherzyk ma 3,5 mm ❤️
17 dpt pęcherzyk ma 5,7 mm❤️
Beta 3101 mlU/ml
21 dpt pęcherzyk 9 mm 🍀🍀
28 dpt maleństwo ma 5,2 mm i mamy ❤️
13+0 badania prenatalne, wszystko ok 😍
21+1 badania połówkowe, mamy 415 g 😍
29+1 usg III trymestru, jest 1321g 😍
34+3 mamy 2300g ❤️
36+6 mamy 2606g ❤️
38+0 mamy 3 kg ❤️
38+6 06.12.2021🍼3050kg i 51 cm ❤️
Mamy ❄️❄️❄️❄️
"Pamiętaj, najwięcej strachu kryje się w głowie. "
E.L.
-
Wracając na ziemię. Byłam dziś u tego Dziadka Gina. Dostałam francuski odpowiednik Clo i Ovitrelle i specjalne zaproszenie na monitoring.
Na dzień dzisiejszy mam w prawym jajniku dwa pęcherzyki gotowe do pęknięcia, a w lewym całą armie 12 pęcherzyków wspierających, nie gotowych do pęknięcia ani troche! To ten jajnik nieogar skubany spowolnił mój cykl, wg doktorka. Mówi, żeby się bzykać, bo wygląda na to, że owulacja lada dzień (49 dzień cyklu LOL, ma się ten zapłon). A jak małpeczka przyjdzie, to sobie jeść Clo i wstrzyknąć Ovi, no i w między czasie przyjść oglądnąć co wyhodowałam.
Na wyniki spojrzał swym optymistycznym wzrokiem i powtórzył chyba z pińćset razy, że wszystko ze mną w porządku, ale skoro 30 się zbliża, to troszkę te jajka podrasujemy.
Ciesze się, że w pon mam endo, bo JA wiem, że z tym tsh to ja mogę się bzykać nawet i z zesłannikiem niebios, a i tak nie bardzo coś z tego będzie.
No ale, chyba nie zaszkodzi spróbować stymulacji, right?
Edit. No i czas chyba się pogodzić z termometrem, bo może jakiś skok się szykuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2020, 17:50
Joan, Siskaa, luthienn, Martt95 lubią tę wiadomość
-
Susanne wrote:Wracając na ziemię. Byłam dziś u tego Dziadka Gina. Dostałam francuski odpowiednik Clo i Ovitrelle i specjalne zaproszenie na monitoring.
Na dzień dzisiejszy mam w prawym jajniku dwa pęcherzyki gotowe do pęknięcia, a w lewym całą armie 12 pęcherzyków wspierających, nie gotowych do pęknięcia ani troche! To ten jajnik nieogar skubany spowolnił mój cykl, wg doktorka. Mówi, żeby się bzykać, bo wygląda na to, że owulacja lada dzień (49 dzień cyklu LOL, ma się ten zapłon). A jak małpeczka przyjdzie, to sobie jeść Clo i wstrzyknąć Ovi, no i w między czasie przyjść oglądnąć co wyhodowałam.
Na wyniki spojrzał swym optymistycznym wzrokiem i powtórzył chyba z pińćset razy, że wszystko ze mną w porządku, ale skoro 30 się zbliża, to troszkę te jajka podrasujemy.
Ciesze się, że w pon mam endo, bo JA wiem, że z tym tsh to ja mogę się bzykać nawet i z zesłannikiem niebios, a i tak nie bardzo coś z tego będzie.
No ale, chyba nie zaszkodzi spróbować stymulacji, right?
Edit. No i czas chyba się pogodzić z termometrem, bo może jakiś skok się szykuje.
o ja Cię !
tego się nie spodziewałam
Wyobraź sobie te miny doktorków, jesteś w ciąży i podajesz termin ostatniej miesiączki
jeszcze będą bliźniaki z tego przejęte po Sylwii !
stymulka może Ci przyspieszyć owulację (albo w ogóle sprawić, że szanowna Pani owulacja zagości) więc myślę, że wartoSusanne lubi tę wiadomość