Przygody tytułowej "Bożeny"
-
WIADOMOŚĆ
-
LILKA wrote:Morwa jak się czujesz???
-
boo123 wrote:Przepraszam dziewczyny ze wcinam się w rozmowę, ale który preparat z mioinozytolem najlepszy? To zestawienie z pierwszej strony mi się nie wczytuje.
boo123 lubi tę wiadomość
-
boo123 wrote:Przepraszam dziewczyny ze wcinam się w rozmowę, ale który preparat z mioinozytolem najlepszy? To zestawienie z pierwszej strony mi się nie wczytuje.
mio-inozytol + d-chiro-inozytol :
Miovella
https://www.aptekagemini.pl/miovelia-30-saszetek-30-kapsulek-9037731
Fertistim
https://www.aptekagemini.pl/fertistim-dla-kobiet-60-saszetek-9056387
mio-inozytol solo:
Nanga
https://allegro.pl/oferta/inozytol-proszek-250g-nanga-9507844234boo123, madziulix3, luthienn lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Co tam u Ciebie słychać babo ? 😘 czemu tak rzadko się odzywasz ?
A jakoś wypadłam z forum, podczytuje Was ostatnio ale nie mam weny żeby coś napisać 😛
Wróciliśmy do starań na 100%, owulaki itp. Czekam na @ ma przyjść w sobotę (oby nie) i robimy badania nasienia+posiew i planuje wizytę u nowego androloga.
Chce włączyć wiecej supli dlatego podpytuje o ten mioinozytol.
A Ty jak się czujesz? Widzę że podeszliście do ivf, super. Trzymam mega kciuki za oba kropki❤️🤞🤞Morwa lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Susanne wrote:mio-inozytol + d-chiro-inozytol :
Miovella
https://www.aptekagemini.pl/miovelia-30-saszetek-30-kapsulek-9037731
Fertistim
https://www.aptekagemini.pl/fertistim-dla-kobiet-60-saszetek-9056387
mio-inozytol solo:
Nanga
https://allegro.pl/oferta/inozytol-proszek-250g-nanga-9507844234
Dzięki, będę zamawiac z Gemini profertil to od razu wrzucę któryś mio 🙂2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
05.2020 9tc 💔 -
Dziewczyny jest jeszcze nadzieja? Tak liczyłam na ten cykl... 10-tka chyba już by coś pokazała? Proszę mnie kopnąć w dupę jak się nakręcam. Dawno tego nie robiłam...👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox
"Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝 -
Jasminum wrote:Dziewczyny jest jeszcze nadzieja? Tak liczyłam na ten cykl... 10-tka chyba już by coś pokazała? Proszę mnie kopnąć w dupę jak się nakręcam. Dawno tego nie robiłam...
-
Morwa wrote:To ten pink super czuły? Jak tak to poczekaj i zatestuj jeszcze innym;) Na 25 czasami szybciej coś wyjdzie niż na 10
Tak, to ten. Pierwszy raz go robiłam i myślałam, że pokaże szybciej... Już ochłonęłam na szczęście 😂👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox
"Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝 -
boo123 wrote:A jakoś wypadłam z forum, podczytuje Was ostatnio ale nie mam weny żeby coś napisać 😛
Wróciliśmy do starań na 100%, owulaki itp. Czekam na @ ma przyjść w sobotę (oby nie) i robimy badania nasienia+posiew i planuje wizytę u nowego androloga.
Chce włączyć wiecej supli dlatego podpytuje o ten mioinozytol.
A Ty jak się czujesz? Widzę że podeszliście do ivf, super. Trzymam mega kciuki za oba kropki❤️🤞🤞ostatnio myślałam co tam u Ciebie. Trzymam kciuki aby szybko się udało ✊✊ Ja jutro będę dzwonić do kliniki w sprawie zarodków, które trzymano do 5-6 doby. Mam nadzieję,że coś udało się zamrozić. Czuję się nieciążowo 🤣 ale jeszcze się u mnie nic nie wgryzło. Jak są nadal w brzuchu to osiągnęli dzisiaj stadium blastocyty a jutro będą wychodzić z otoczki
Kotowa, boo123 lubią tę wiadomość
-
Jasminum wrote:Tak, to ten. Pierwszy raz go robiłam i myślałam, że pokaże szybciej... Już ochłonęłam na szczęście 😂
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoan przykro mi☹️
Morwa kciuki trzymam cały czas.
Agaciorka, fajnie że tak działacie 💪
Ja dziś 8 dc czekam na umówioną wizytę w przyszłą środę i będę miała monitoring cyklu. Od poniedziałku planuje wjeżdżać z testami owu. Tak się zastanawiałam ostatnio czy by sobie nie zbadać estradiolu jak mi wyjdzie pozytywny owulak. Raz mi estradiol wyszedł w normie a drugi raz wyszedł niski. Nie wiem czy warto sprawdzić czy rośnie dobrze przy owulacji.
Ja dzisiaj jestem psychicznie wyczerpana po pracy, w dodatku tak mnie głowa boli, że mam tylko ochotę siedzieć lub leżeć ☹️ -
nick nieaktualnyNiestety śmierć bliskich jest okropna. Przeżywałam w tamtym roku śmierć mojego ukochanego dziadka. Zmarł trzy tygodnie po mojej obronie, jakby czekał żebym została inżynierem. Mój kochany ❤ do tej pory jest ciężko, ale wiem, że jest mu dobrze.
Dziewczyny, czy na początek podstawowe badania takie jak: ogolna morfologia, ALT, CRP, cholesterol HDL i całkowity, FT4, TSH, glukoza, kreatynina i triglicerydy jest ok? Uda się coś z nich wywnioskować? -
nick nieaktualny
-
Joan przykro mi zawsze strata kogoś boli a z rodziny jeszcze bardziej bardzo mocno Cię tyle 😘
I cieszę się z wyniku posiewu Twojego starego 🙂
Morwa niech kropki się ładnie rozgaszczaja u Ciebie ✊ nie mogę się doczekać Twojego testowania 😁
Jasminum ja testom nie ufam i bym czekała na dzień @ a potem pewnie beta nawet jak testy białeIVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)
-
Przykro mi dziewczyny ze macie takie przeżycia, ale coś w tym jest że jak się wali to wszystko. U mnie zaczęło się od nagłej śmierci babci, która była w super formie. Truchtała wieczorami, żyła pełnią życia i nagle udar i za 2 dni śmierć. Potem moja ciotka zmarła na raka, za chwilę wujek też rak. Po tych wydarzeniach poroniła moja kuzynka, niedługo po niej ja. Ostatnie 1,5 roku było ciężkie.
Dziś się dowiedziałam że ta kuzynka jest w ciąży znowu, jej siostra ktora się starała ładnych kilka lat (a ma 38 lat), też zaszła i mają miesiąc różnicy między ciążami.
Mam nadzieję że los pójdzie za ciosem i mi się też uda zajsc 🙂2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
05.2020 9tc 💔