relaks przy książce
-
WIADOMOŚĆ
-
emilkaaa wrote:A jakiś czas temu dostałam w prezencie całą serię "Obca" Diany Gabalton, 7 tomów. Nie wciągnęła mnie po 30 stronach, więc odłożyłam. Za to wszystkie moje znajome, i te starsze i te młodsze są zachwycone. Może po Zafonie się za nie wezmę.
Miałam przeczytać Zafona, ale w końcu odpuściłam, bi koleżanka powiedziała, ze nudne.., -
Uwielbiam fantasy szczegolnie trylogie czarnego maga i sage o ludziach lodu. Jutro napisze wiecej tytulow, ktore czytalam z biblioteki. Jak mieszkalam w Wawie to co chwile chodzilam do biblioteki i wypozyczalam ksiazki. Wczoraj pozyczylam dwie ksiazki od kumpla, bede miala co robic.
-
Chyba już pisałam w podobnym temacie o miłości koniecznie "jeździec miedziany" Paulliny Simons i książki Janusza Leona Wiśniewskiego.
Polecam też ksiażki Zafona i Erica Emmanuela-Smitta. To już nie koniecznie o miłości**********************Gang 18+***********************
-
Marta8880 wrote:Jeśli chodzi o fantasy to przede wszystkim saga "Pieśń lodu i ognia"
Nie czytalam tej sagi może kiedyś ją przeczytam -
nick nieaktualnyCześć
Ja polecam z ostatnio przeczytanych książek: 'Kwiaty na poddaszu' i jej 2gą część 'Płatki na wietrze' Jeżeli oglądaliście film to od razu mówię że większość rzeczy bardzo się różni w książce od filmu (oczywiście najpierw przeczytałam książkę później obejrzałam film) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Polecam książki H. Coben'a - thrillery trzymające w napięciu do niemalże ostatniej strony. J. Chmielewska - zabawne kryminały. Bridget Jones - wszystkie części bawią do łez Grochola - lekkie, dobrze się czyta.
Kwiat pustyni - W. Dirie, Wyznania Gejszy - Golden, Księżniczka - Sasson.
Och, uwielbiam czytać i mogłabym tak wymieniać i wymieniać -
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:Miałam przeczytać Zafona, ale w końcu odpuściłam, bi koleżanka powiedziała, ze nudne..,
ostatnio zachwyciłam się Jaume Cabre - niespotykany sposób narracji
Z polskich Szczygielski i Miłoszewskistarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*]