X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne relaks przy książce
Odpowiedz

relaks przy książce

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem w trakcie czytania 3 cz. "Alicja Królowa Zombi" . mnie ogólnie interesują tylko książki o takiej tematyce :krew, zombie, wampiry i inne stworzenia. Oczywiście musi mieć też jakieś miłosne zabarwienie (ale to na drugim miejscu ) Teraz planuję się zaopatrzyć w bodajże też to chyba trylogia "Dom nocy" czy jakoś tak coś o wampirach :)

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chociaż chyba więcej jest tych książek bo to z cyklu "Dom nocy" :P

werni lubi tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytalam Dom nocy, jak mieszkalam przez jakis czas w Wawie czesto chodzilam do biblioteki i wypozyczalam kdiazki. Tam te tomy byly. :) co do sagi tez przeczytalam calosc, ale na kompie, wole jednak wersje ksiazkowa. Wkurzylam sie w zadnym kiosku nie ma 5 czesci. Chyba bede musiala sie przejechac do Wawy.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wolę wersję książkowe, bo na laptopie czy tablecie to mnie szybciej oczy bolą ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Ja też wolę wersję książkowe, bo na laptopie czy tablecie to mnie szybciej oczy bolą ;/
    Ja też wolę wersje papierową. Nie ma to jak książka! ;)

• Est Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam "Pozdrowienia z Korei"- o kobiecie, ktora uczyła dzieci polnocnonoreanskich elit, bardzo wciąga.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    ja jestem w trakcie czytania 3 cz. "Alicja Królowa Zombi" . mnie ogólnie interesują tylko książki o takiej tematyce :krew, zombie, wampiry i inne stworzenia. Oczywiście musi mieć też jakieś miłosne zabarwienie (ale to na drugim miejscu ) Teraz planuję się zaopatrzyć w bodajże też to chyba trylogia "Dom nocy" czy jakoś tak coś o wampirach :)

A cykl nekroskop Lumleya czytałaś? Jesli lubisz klimaty o wampirach, ale nie dla nastolatek w stylu sagi "zmierzch", to powinno Ci sie spodobać;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mroczne materie sa dobre :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ