relaks przy książce
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja jestem w trakcie czytania 3 cz. "Alicja Królowa Zombi" . mnie ogólnie interesują tylko książki o takiej tematyce :krew, zombie, wampiry i inne stworzenia. Oczywiście musi mieć też jakieś miłosne zabarwienie (ale to na drugim miejscu ) Teraz planuję się zaopatrzyć w bodajże też to chyba trylogia "Dom nocy" czy jakoś tak coś o wampirach
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czytalam Dom nocy, jak mieszkalam przez jakis czas w Wawie czesto chodzilam do biblioteki i wypozyczalam kdiazki. Tam te tomy byly. co do sagi tez przeczytalam calosc, ale na kompie, wole jednak wersje ksiazkowa. Wkurzylam sie w zadnym kiosku nie ma 5 czesci. Chyba bede musiala sie przejechac do Wawy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:ja jestem w trakcie czytania 3 cz. "Alicja Królowa Zombi" . mnie ogólnie interesują tylko książki o takiej tematyce :krew, zombie, wampiry i inne stworzenia. Oczywiście musi mieć też jakieś miłosne zabarwienie (ale to na drugim miejscu ) Teraz planuję się zaopatrzyć w bodajże też to chyba trylogia "Dom nocy" czy jakoś tak coś o wampirach
A cykl nekroskop Lumleya czytałaś? Jesli lubisz klimaty o wampirach, ale nie dla nastolatek w stylu sagi "zmierzch", to powinno Ci sie spodobać
-