Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi jeszcze zostało 6,5 godz w pracy a jutro ide na usg piersi, bo mnie boli jedna piers i kurde boje sie jak glupia
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Ojej.To trzymam kciuki żeby było ok Zawsze tak masz czy akurat w tym cyklu?
Ja sie zastanawiam czemu mnie pobolewa w szyjce i lewy jajnik juz od owulacji, takie jakies klucia.Tak jakos nisko z lewej strony w podbrzuszu.Boję się że jajko nie peklo tylko mi sie jakas torbiel robi czy co...
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewuszki, nie było mnie 3 dni a tu taki gwar i ruch aż miło Patrzę, Kraków rządzi Ja śle pozdrowienia z mazur.
Witam też wszystkie nowe staraczki83' oby nam się wszystkim udało
Ja wczoraj zaczęłam nowy cykl, tym razem ze stymulacją. Od dziś CLO, póki co bez większych skutków ubocznych, bardzo dobrze się czuję. W przyszły weekend sprawdzę u gina na usg co tam uchodowałam, trzymajcie kciuki
Pozdrawiam
Drzwiona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie życie nauczyło, że nie należy planować wszystkiego na ostatni guzik, bo scenariusz jest nieco inny i można się gorzko rozczarować
Ciężko z moim charakterem "na ostatni guzik", ale staram się brać wszystko na luzaka, bez nerwów i napinania jak coś nie idzie po mojej myśli.
Ja czytałam temat "my tuż przed i tuz po 30'tce" ale stamtąd zwiałam,bo się zaczęłam irytować, że jedna po drugiej zachodziła w ciążę i chwila bym została sama,więc i tematy się zmieniły.Wystarczy,że już bratowa i przyjaciólka mnie "wyprzedziły", a ciężko o staraniach nie myśleć jak w najbliższym otoczeniu dziewuchy zachodzą a ja nie...Zamiast się cieszyć ich szczęściem to się tak dziwnie czuje,jakoś tak przykro że to nie mój czas.
Przede mna wiele spraw, kupno mieszkania - na razie dziury w ziemi, potem urządzanie i mam nadzieję, że tym się całkiem przejmę i dziecko przyjdzie z czasem. I Wam dziewczyny też tego życzę, dziecko to cud i nie robi się go na zasadzie ciasta,z termometrem i testami i sexem na zawołanie,bo oszalec można.
Miłego weekendu Wam życzę. I dużo zdrowia i cierpliwościNona, Evaa lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Popieram odrywanie mysli w 100% dzis najpierw to nieszczesne usg - wszystko dobrze a cyca boli dalej jak cholera wiec albo to wina bromegonu albo budowy samej piersi i badz tu madry.
a reszte dnia tez oderwalam sie od myslenia, bylam na wizualizacji swojej lazienki i kibelka, bo we wrzesniu zaczynamy remony. oszalalam po prostu na punkcie zmian i przynajmniej dzis nie myslalam tak duzo o ciazy
dobranoc kochaneNona, kasiarzyna lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Ale ładny poniedziałek nas przywital. Co nie zmienia faktu,że cięzko mi się wstawało Pocieszam się, że we wtorek i czwartek mam urlop, bo mam załatwienia związane z mieszkankiem.
Drzwiona a gdzie robiłaś wizualizacje łazienki i wc?Ja planuję sie kiedys wybrac na Zakopianska do Max-flizu.
A czemu bierzesz ten bromek?Ze wzgledu na prolaktyne?Mnie przepisała niepokalanek i podziałał.Mam dzis 22 dzień cyklu i nic nie czuje, wiec jest ok
A i jeszcze odnosnie poronien...moja kolezanka tez mowila,ze poronila ze 3 razy i lekarka jej przepisała witaminę E - jest bardzo istotna w podtrzymaniu ciąży.Kolezanka się zastosowała i się udało
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy