Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie sobie zrobiłam sałatkę do pracy z awokado
Sałata lodowa,awokado,ogórek,pomidor,papryka,jajko na twardo,fioletowa cebula z oliwa z oliwek i ziołami, mniam.
Ja tez mam ze 2 dni plamień tuz przed okresem, ale też nie zawsze, nie wiem z czym to jest związane.Pamiętam jak byłam młodsza to od razu miałam @ z grubej rury, a teraz są cykle że się musi rozkręcić.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Trzeba korzystać, bo lato to najlepsza pora żeby się podwitaminizować
Kupiłam sobie tez mieszankę studencką i się powstrzymuję żeby jej nie pochłonąć w całości Ale panuję, i dozuję sobie po garści raz na 2 d-3 dni
hej dziewczyny wpisuje sie na kilka juz wątków bo szukam szybko odpowiedzi na pytanie odnosnie opłaty abonamentu z niemiec, skonczył mi sie miesiac darmowy premium i nie wiem jak opłacic kolejne miesiace z niemiec, nie posiadam konta w polsce i nie wiem jak dokonac zapłaty z niemiec czy mozna z konta niemeickiego lub rachunku babkowego? administrator nie odpisuje, dziekuje bardzo za pomoc i pozdrawiam koleżanki:)
-
kasiarzyna wrote:Ale ładny poniedziałek nas przywital. Co nie zmienia faktu,że cięzko mi się wstawało Pocieszam się, że we wtorek i czwartek mam urlop, bo mam załatwienia związane z mieszkankiem.
Drzwiona a gdzie robiłaś wizualizacje łazienki i wc?Ja planuję sie kiedys wybrac na Zakopianska do Max-flizu.
A czemu bierzesz ten bromek?Ze wzgledu na prolaktyne?Mnie przepisała niepokalanek i podziałał.Mam dzis 22 dzień cyklu i nic nie czuje, wiec jest ok
A i jeszcze odnosnie poronien...moja kolezanka tez mowila,ze poronila ze 3 razy i lekarka jej przepisała witaminę E - jest bardzo istotna w podtrzymaniu ciąży.Kolezanka się zastosowała i się udało
a wizualicacje robilam w Leroy Merlin w Modlniczce. Bylam w Max-Flizie ale ceny mnie przerosly niestety w max-flizie za wizualizacje w zaleznosci od wymiaru lazienki trzeba zaplacic zaliczke od 250 do 900 zl co potem przy zakupie plytek jest odliczane.
w Leroy Merlin w sobote zrobili mi super wizualcacje, zlozylam zamowienie na plytki i musialam wplacic zaliczke 100 zł. W kazdej chwili moge zrezygnowac i odebrac zaliczke wiec wizualizacja wychodzi za free, ale nie zrobie tego bo bardzo mi sie podoba projekt i kupie tam plytki
A z ta witamina E nie slyszalam, zaraz sobie kupie, dzieki
ja bromka biore bo po obciazeniu mialam prl ponad 300 a normalnie w okolicach 22.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 11:25
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Aha,czyli jednak warto w Leroy,a mam go pod nosem
Myslalam,ze skoro ten Max-fliz to cały salon to mozna cos w rozsądnej cenie znalesc,a mnei zalezy na cenie, bo bede miała cale mieszkanie przeciez do urzadzenia...Strasznie mi się podoba seria Tanaka firmy Opoczno. I są niedrogie.A Ty jakie wybrałas?
Z ta prl to masz przeciez bardzo dobry wynik,dziwi mnie ze dostałas bromka.Strasznie z tym lekiem szaleja z tego co widzę na forum.
Poczytaj sobie jakie dawki sie bierze tej wit E bo tego juz nie wiem
nick nieaktualny
-
Hmmm ja miałam 524 mmiU/l czyli to jest 26 ng/l i miałam zaznaczone ze sie miesci w normie, czyli do 627 miU/l. Lekarka stwierdziła ze jest ok, zwlaszcza ze mam owulacje na monitoringach,regularne cykle 26-30 dni.Moze powinnam sie wybrac do ginekologa ale endokrynologa?
nick nieaktualny
-
No ja tez mialamm regularne owulki, ale lekarka wlasnie powiedziala to co Nona napisala odnosnie prl. Tak jak TSH ma sie np 3 niby w normie ale dla staraczek stanowczo za duzo.Moja prl tez w normie ale za duzo zeby wszystko bylo ok. Daletego teraz grzecznie biore25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Właśnie w weekend myślałam o jakims ginekologu-endokrynologu zeby skonsultowac te wszystkie wyniki, a w glebi serca mam nadzieje na ten cykl...
Ale chyba się skuszę dla świętego spokoju.
I jeszcze te badanie ASA, czyli przeciwciała przeciwplemnikowe.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona swietnie to sie bedzie dzialo tez jestem za tym, zeby zaszalec na podroz poslubna. U mnie jakos tak wyszlo ze nie pojechalismy nigdzie i to bylo okropne. To trzymam kciuki cobyście we trójke wrocili25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Św. Dominiku czuwaj nad nami...