Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, dziś obudzili mnie piękne słodko, spojrzałem na pogodę na najbliższy tydzien i ma byc ładnie
wraca lato
fo Was tez pewnie jeszcze wróci 
Nona ja miałam hormony badane kilkukrotnie i było ok, ale zbadam jeszcze raz, bo w ciazy ktora poronilam miałam trochę za niski progesteron i brałam leki ale nie pomogły...
Kiedyś tez miałam te plamienia dużo dłużej, bywało ze nawet 10 dni przed, teraz mam tak 2-5.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie sie zdazaja plamienia max 2 dni przed wlasciwym okresem, teraz przy niepokalanku zdaza sie ze ich nie mam albo nawet ich nie zauwazam tak sa mikroskopijne typu odrobina na papierze toaletowym.
Mialam problem z tym jak to okreslic, ale teraz wliczam to juz do starego cyklu, a nowy uznaje jako juz rozkrecenie okresu, tak jak pokazuje mi to na owu.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Ja tez sie dzis zapisalam na pazdziernik do dr Kruszewskiej-Kowalik, ale wieksza popularnosc chyba ma Elżbieta Ramza-Ozóg. u niej nigdy nie bylam, zawsze do Kruszewskiej, bo mi tylko terminy poranne pasuja. wiesz ja pierwszej wizyty nie wspominam za milo, teraz jak juz mnie babeczka zna to jest inaczej, moze spróbuj sie zapisac do tej Ozog. ale taki kov-med sie przydaje, to usg piersi co robilam to tez tam na nfz i jeszcze mi koles strzelil w pakiecie usg tarczycyNona wrote:Dokładnie-do starego cyklu się to wlicza kasiarzyna

A ja się zapisałam ONLINE do Kov-Medu na NFZ na 8 październik na popołudnie 17.20
Małgorzata Kruszewska-Kowalik. Wypas te zapisy online! Dzieki za info o Kov-Medzie. Zoabczymy jak będzie na wizycie
Nona lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Evaa- ja w tym cyklu robiłam testy owulacyjne i wyszły mi pozytywne raz, zbiegło się to w czasie z baaardzo rozciągliwym śluzem i późniejszym kłuciem jajnika...a też miałam problemy z rozpoznaniem momentu owulacji-także polecam
Evaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a propos plamień- ja też je mam, 1-2 dni przed okresem i wszystkie hormony mam w normie. U mnie dodatkowo plamienia współwystępują z normalnym krwawieniem (czyli np. rano plamię, potem normalna krew, wieczorem znów plamienie, a na drugi dzień już tylko krew) i który dzień Waszym zdaniem jest 1 dniem cyklu? ten z plamienio-okresem czy z samą krwią?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie łudzę się

Nowy cykl, nowa szansa.
Zarejestrowąlam się do Pani ginekolog-endokrynolog co pracuje na Kopernika, a przyjmuje prywatnie blisko mnie, dr Rajtar-Ciosek.
Zrobię prolaktynę,testosteron i przeciwciała przeciwplemnikowe ASA.
Skonsultuję i będę spokojniejsza.
Termin dopiero 11.09 akurat tuż przed owulacją

09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny