Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, dziś obudzili mnie piękne słodko, spojrzałem na pogodę na najbliższy tydzien i ma byc ładnie wraca lato fo Was tez pewnie jeszcze wróci
Nona ja miałam hormony badane kilkukrotnie i było ok, ale zbadam jeszcze raz, bo w ciazy ktora poronilam miałam trochę za niski progesteron i brałam leki ale nie pomogły...
Kiedyś tez miałam te plamienia dużo dłużej, bywało ze nawet 10 dni przed, teraz mam tak 2-5.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie sie zdazaja plamienia max 2 dni przed wlasciwym okresem, teraz przy niepokalanku zdaza sie ze ich nie mam albo nawet ich nie zauwazam tak sa mikroskopijne typu odrobina na papierze toaletowym.
Mialam problem z tym jak to okreslic, ale teraz wliczam to juz do starego cyklu, a nowy uznaje jako juz rozkrecenie okresu, tak jak pokazuje mi to na owu.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Dokładnie-do starego cyklu się to wlicza kasiarzyna
A ja się zapisałam ONLINE do Kov-Medu na NFZ na 8 październik na popołudnie 17.20
Małgorzata Kruszewska-Kowalik. Wypas te zapisy online! Dzieki za info o Kov-Medzie. Zoabczymy jak będzie na wizycieNona lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Evaa- ja w tym cyklu robiłam testy owulacyjne i wyszły mi pozytywne raz, zbiegło się to w czasie z baaardzo rozciągliwym śluzem i późniejszym kłuciem jajnika...a też miałam problemy z rozpoznaniem momentu owulacji-także polecam
Evaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a propos plamień- ja też je mam, 1-2 dni przed okresem i wszystkie hormony mam w normie. U mnie dodatkowo plamienia współwystępują z normalnym krwawieniem (czyli np. rano plamię, potem normalna krew, wieczorem znów plamienie, a na drugi dzień już tylko krew) i który dzień Waszym zdaniem jest 1 dniem cyklu? ten z plamienio-okresem czy z samą krwią?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie łudzę się
Nowy cykl, nowa szansa.
Zarejestrowąlam się do Pani ginekolog-endokrynolog co pracuje na Kopernika, a przyjmuje prywatnie blisko mnie, dr Rajtar-Ciosek.
Zrobię prolaktynę,testosteron i przeciwciała przeciwplemnikowe ASA.
Skonsultuję i będę spokojniejsza.
Termin dopiero 11.09 akurat tuż przed owulacją
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny