Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Evaa to dobry znak - stała wyzsza tmeperatura. kciuki zacisniete, zeby Ci sie udało
Nona jak samopoczucie po ślubie? Pogode mieliscie idealna
Kasiarzyna super, ze znalazlas dobra lekarke, ktora zajmie sie Toba kompleksowo. Mam nadz ze to Twoj ostatni cykl staran25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
ja przy moich dwoch ciazach mialam wlasnie takie stabilne wysokie temperatury. Jak zauwazysz u siebie jakby 3 skok temperatury to test bedzie formalnoscia, ale nie zawsze tak jest, czy musi byc oczywiscie, zeby test byl pozytywny
Oby Cie kolezanka zarazilaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 13:27
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Cześć dziewczyny, zdecydowanie za rzadko tu zaglądam dziś miałam okropny sen, snilo mi się, że mam bakterię w organizmie, ktora powoduje u mnie niepłodnośc i przez to nigdy nie zajdę w ciążę....arghhh! i pomyśleć, że mój własny mózg mi funduje takie atrakcje w nocy!!!
miłego dnia Wam życzę :* -
nick nieaktualny
-
Nona to swietnie, ze slub sie udal, teraz majstruj potomka
Lucie masakra z tym snem... przerazajacy. mnie tez nachodza takie zle sny, za duzo emocji , za duzo stresu...
Evaa dzieki ze o nas myslisz zarazaj nas i siebie w umór
ja na wrzesien sie nie zalapie , ale Wam mocno kibicujelucie23 lubi tę wiadomość
Czesc dziewczynki
Nona pogoda się udała, więc impreza na pewno tym bardziej
Drzwiona to kiedy zaczynasz staranka?Witaminka E przyjmowana?
Ja dziś 5dc, nowa nadzieja.Byłam w laboratorium rano na zikkk,- prolaktyna, testosteron i przeciwciała przeciwplemnikowe.Na to ostatnie az 14 dni roboczych mam czekac...No ale mam nadzieje ze wyniki tylko mnie uspokoją.
W przyszły czwartek wizyta u gin-endo,zobaczymy co wymysli
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evaa to jeszcze lepszy znak tylko sie cieszyc w ktorym dniu cyklu jestes? objawy to rzecz subiektywna, nie zawsze musza byc jeszcze mocniej zaciskam wiec kciuki
ja tez mysle zeby kupic swojemu adroVit. teraz bierze salfazin, ale juz mu sie konczy wiec dla odmiany kupie mu ten pierwszy specyfik.
ja musze sobie tą wit E kupic. Dzieki Kasiarzyna , ze mi przypomnialas
kurde u mnie sie tak uklada , a wlasciwie nie uklada wszystko, ze nie wiem czy staranka nie przeloze na listopad ale wtedy zaskocze ino myk, jak Wy wszystkie zaczniecie mnie zarażać ciazowymi wiruskamiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 11:51
Ja jutro odbieram wyniki na prolaktynę i testosteron i 11go wrzesnia idę do gin-endo (akurat 14dc zobaczymy co tam podgladnie na USG). Na przeciwciala przeciwplemnikowe musze poczekac do ok.22 września.
Zaczynam sie zastanawiac jeszcze nad testem PTC i droznoscia jajowodow HSg tak jak mi polecila ginka,ale chyba to rozloze w czasie bo sie nie pozbieram finansowo
A teraz mnie łapie jakis katar nie wiem skąd ;(
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy