Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
To trzymam kciuki za dobre wyniki. te przeciwciala plemnikowe to mialam szybciej niz podawali w terminie.
a co to jest PTC?
kuruj sie , zeby Cie na gorący czas choroba nie rozłozyła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 14:22
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
PTC to jest taki test na wrogosc sluzu, przeciwciała mozna nie miec w krwi, ale za to moga byc w sluzie, i stanowia przez to bariere dla plemnikow.Po paru godzinach po prostu giną.Musze sie wypytac w klinice, ale cos na zasadzie - zglaszasz sie do 12 h po stosunku w okresie okoloowulacyjnym i badaja ile i jak sie plemniki poruszaja i czy w ogole zyja.
Kuruje sie jak moge, zeby do przyszlego tygodnia wydobrzec
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
aaaa czyli tak to badanie sie nazywa, dzieki Kasiarzyna obys tego nie miala!
Evaa jestes w 6 dc czy 6 dpo? chyba 6 dpo :)to jeszcze faktycznie za wczesnie na objawy, ale ze tempka poszybowala do 37 to juz jest dobry znak
zajadajmy figi, slonecznik i dynie wyjdzie tylko na dobre25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
oooo ale cudownie, ze masz kociaczki male w domu, zazdraszczam
w imieniu mojego Bostona dziekuje za komplement hehehe to kocur, zawsze chcialam kotke a mam kocura , tak wyszlo ale kochany jest i skubaniec zna sie na ludziach, dzieki niemu odparlam atak wlamywacza do mieszkania25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
takie nowe zycie to dobry znak dla Twojego domu
ale to jeszcze straszne chomiczki myslalam, ze juz sa ciut starsze. a fotke to chyba najlepiej wrzucic na jakis portal typu zapodaj, picassweb,fotosik i tam powinno wygenerowac link.25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Heheh Evaa Tobie sie płodza kociaki a mnie gupiki w akwarium
Kwiatki tez mi kwitną jak szalone
Tylko ja cos nie moge
Ja mam psa goldena, przedwczoraj sie wystraszylam na spacerze bo nagle zaczal szczekac na zywopłot, a to kocur stamtad wylecial jak oparzony hehe
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Dziewczyny bierzcie przyklad z Waszych zwierzat i zaludniajcie ziemie
Mysle , ze zafasolkujecie kazda po kolei we wrzesniu
goldenki sa cudnelucie23 lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Św. Dominiku czuwaj nad nami...