Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Drogie Panie! Po pierwsze za wszystkie z Was 3mam mocno kciuki, bo jeszcze parę miesięcy temu byłam w tym miejscu co Wy. Cuda się zdarzają!
Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie
http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/ -
nick nieaktualnyHehe Ewa jeszcze do domu nie wrocilas A już o sprzątaniu myślisz A tu pewnie cie chłopaki zaskoczą. Porzadeczek, kwiaty i kolacja
Laski zrobiłam dziś rano pierwszy zastrzyk. Ogólnie strach ma wielkie oczy. Choć nie powiem bałam się trochę
Życzę dużo słonka na niedzielekasiarzyna, Evaa, Domili, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
Evaa wrote:Po 15mam juz lot.... Juz chce do domu ciekawa jestem jak sytuacja w domu sie przedstawia na pewno moj nic mie sprzatal
Udusze go jak zobacze bajzel...
Evaa lubi tę wiadomość
-
Cześć !
Jestem. Nie wiem kiedy ten weekend minął. Jutro znowu poniedziałek...
Podjęłam wyzwanie Chodakowskiej 60 dni do bikini. Wydaje mi się, że nie potrzebuję zrzucać wagi, ale bardziej brakuje mi samodyscypliny i konsekwencji. No a przy okazji może się ten tłuszczyk na udach wyrzeźbi02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualnyEwa tak wlasnie jest. Zazdrosna jestes o niego bo go kochasz Ja niestety tez jestem zazdrosna. Moj maz to raczej taki ciapciak, zarosniety i na codzien z racji zawodu wygląda jak rolnik i niewiedziec czemu baby się za nim ogladaja ;(
Ja po 11 dniach diety i cwiczen poważylam sie i pomierzylam. Oczywiscie przy stymulacji i procedurze nie moge sobie pozwolic na drakonskie diety i spartanskie treningi, ale... i tak jest mnie o 2 kg mniej i stracilam łacznie 8cm
Anastazja po wizycie melduj nam tu szybko co i jakEvaa, Anastazjaaa, ewelinka2210, anja83 lubią tę wiadomość
-
No juz połowa dniówki spokojnie minęła...chyba wszyscy dzis dopiero dochodzą do siebie
Ja sobie w weekend pofolgowałam...szarlotka,lody...ajajaj...
Ale tez drakonsko nie bede cwiczyc ani sie ograniczac, bo a nuz stanie sie mały cud
Renieczka to kiedy sie stawiasz do kliniki?Rany nie wiem czy bym sobie zastrzyk zrobila brr
Anastazja daj znac jak po wizycie
Ewa moj tez zarosniety haha...renieczka, Evaa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyJa w weekend tez sobie pozwoliłam na lody i ciasto ale... spaliłam to myślę na rowerze i spacerach po lesie
Te zastrzyki nie bolą Kasia, ale sama świadomość, że musisz się sama dźgnąć igłą to trochę obrzydza. Wczoraj zastrzyk zrobił mi mój mąż. Potem był buziak w brzuszek i nic nie bolało. Dziś robiłam sobie sama i juz nie było tak fajnie krew poleciała i mam siniaka Teraz czekam na @ i w kolejnym cyklu zaczynam stymulację właściwą. Do kliniki na pierwsze podglądanie jadę ok 20 maja.
Ale się dobrałyśmy tu na tym forum. Wszystkie super laski 83 i ich mężowie zwierzakikasiarzyna, Domili, anja83 lubią tę wiadomość
-
Mój D. wygląda jak Rumcajs - od długiego weekendu Za to ja jestem bardzo rzadko zazdrosna, czy to źle?02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
Dziś cały dzień na nogach padam.
Dzięki za mega wsparcie, jesteście kochane.
Niewiele więcej się dowiedziałam niż wiedziałam.
Ponoć moja tarczyca jest w normie ponieważ mam podwyższone Ft4 i Ft3 i przy takich wynikach moje tsh niby jest prawidłowe.
Podejrzewa Zespół ANTYFOSFOLIPIDOWY ale bez badań nie może na sto procent tego potwierdzić.
Moje endometrium jest kiepskie ale on stwierdził że na pewno nie jest przyczyną poronień ponieważ jeśli byłoby to przez endometrium to poronienia odbywały się ok 4 tc a nie 7 i wyżej tak jak to miało miejsce.
Dał mi skierowanie na kilka wyników
Zalecił branie acardu i odczekać jeszcze maj ze staraniami aby sluzowka się odbudowala po poronieniu.
No i tyle.
W środę wracam do NL i zastanawiam się co dalej... -
nick nieaktualnyAnastazja trudno mi cos ci poradzić. Ale ja osobiscie bym chyba podrążyła ten temat TSH. Czesto ginekolodzy olewaja wynik tego hormonu, albo reaguja jak jest kolosalny. My w Polsce mamy stare normy. W krajach hmmm bardziej rozwinietych norma TSH jest do 2. Jak masz możliwość to wskocz do jakiegos endokrynologa, nawet dla własnego spokoju.
O tym zespole antyfosfolipidowym nawet nie slyszalam, jutro zglebię literature.
A na poprawe endo czerwone winko i migdalyEvaa, Domili, Anastazjaaa lubią tę wiadomość