Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane, ja ledwo się po weekendzie mogę pozbierać
Renieczka wielkie gratulacje z powodu spadku wagi A możesz mi powiedzieć co jesz? No i jak długo ćwiczysz dziennie? Ja też chce spadki
Wczoraj dostałam okres, w sumie to nie staramy isę jakś specjalnie, ale i tak miałam nadzieję malutką - ten cykl zamykam całkiem - tylko w niepłodne czy coś, bo nie mam już siły - serio muszę odpuścić, w następnym histeroskopia, potem jedziemy na wakacje, czyli od sierpnia zacznę znowu z lametą itd. i juz się boję...
Już mi się rzygać chce jak wszędzie dookoła słyszę, że jestem zablokowana
Anastazja a na zespół antyfospolipidowy to Ci coś z badań wyszło? Bo to przeciez da się badaniami okreslić, ja też to sprawdzałam. No z ta tarczycą to rzeczywiście dziwnie - ja też bym dalej drążyła.
Ewcia a jak Ty się wybawiłaś? Fajnie, że mały kurs zaczyna - ale ja bym się też chętnie poopalałaEvaa lubi tę wiadomość
-
Ale fajnie, że przynajmniej macie plany na urlop. A my ... nawet nie wiem kiedy mogę wziąć wolne.
Podczytuje Was, bo sama nie mam weny na pisanie.
Ja idę w czwartek na wizytę do ginekolozki. Ciekawe czy powie mi coś konstruktywnego czy wyjdę zielona z listą badań do zrobienia.
Czy Wam też się chce tak spać ?02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
Aha, zaobserwowałam ciekawe zjawisko. Wszystkie dziewczyny, które miałam na liście przyjaciółek albo noszą dzidzie juz w brzuszku albo już urodziły. Więc myślę, że to kwestia czasu kiedy posypią się dzieciątka i tutaj02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
nick nieaktualnyEwelinka jem normalnie. Tylko unikam slodyczy, fast foodów, nie slodze. Rano szklanka soku swiezo wycisnietego z buraka, marchwi i jablka. Weglowodany tylko te dobre. Czyli kasze, chleb gracham itp. Oczywiscie zdazaja mi się grzeszki a cwicze ok 30 min dziennie. Robie Shred level 1
Kasia i co planujesz teraz? Startujesz z clo?
Co do wakacji to ja w tym roku raczej nie mam co liczec na jakies super wczasy. Troche nas kosztuje ta procedura, a i auto musimy wymienic.
Kasia i Domili kciuki za wasze wizyty!Evaa lubi tę wiadomość
-
Hej kochane nie mam czasu was nadrobić, jutro już do domu jadę wiec resztki zalatwianiai pakowanie, podczytam was w domu
Ewelinka tez zespół to narazie podejrzenie na podstawie mojej historii z poronieniami. Dostałam profilaktycznie acard i spis badań jakie powinnam zrobić. -
Cześć
A u nas dziś pochmurnie, że z łóżka nie chce się wychodzić wiec postanowiłam, że się spoznię do pracy
Drugi dzień spotkań z Chodakowską, a ja ledwo siedzę tak mnie pupa boli.02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny