Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ooo cytrynowa musi być dobra, kupię sobie dzisiajHashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
Hej Kochane:)
ja pokrzywę od kilku lat regularnie piję, w ogóle lubię zioła, ale pokrzywę szczególnie. A zaczęłam znowu pić ziola ojca Sroki, tam jest dopiero super mieszanka - mąż pije ze mną
Helen a te alergie to raczej wziewne obstawiam, mialam kiedys skierowanie do alergologa, ale terminy takie, ze mialam poczatkiem tego roku dzwonić no i zapomniałam, bo w styczniu mnie tak nie meczyło - tzn. łapałam przeziębienia, ale nie takie bole gardła bez gorączki. Sama nie wiem - moze to znowu była wysuszona śluzówka?
Będę musiała znowu o skierowanie poprosić do alergologa.
wombi ale to niemiłe musiało być... a wiedzą ze Wy się staracie! -
No własnie tez się ewelinka zastanawiam z tymi wszystkimi alergiami, bo ja też ciągle kaszle, że aż mąż się dziwi, a palić już nie palę, bo wczesniej myslałam że od tego....i już sama też nie wiem co od czego i dlaczego?
pokrzywa jest ok, ja mam teraz szał na szałwię i z miodem tez jest pyszna:) -
Witam z rana
z tą pokrzywa to jest tak, że piłam ja po potw. owulacji. Zwykle 2 faza trwa u mnie 10-11 dni, a z pokrzywa 13. No i piłam ja jeden cykl więc ciężko stwierdzic czy to przypadek czy cos zadzialalo. Podobno wplywa na rozrzedzenie krwi i ulatwia implantacje,ale zaraz po pozytywnym teście trzeba ją odstawić. Dziś chyba zacznę kolejny staraniowy i wrócę do pokrzywy, zobaczymy. Zastanawiam sie nad tym ananasaem... ale trzeba go obrać. ..02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
aha, co do tej pokrzywy to mimo iz 2 faza sie wydluzyla to sam cykl jak w zegarku 24 dni. Nic go nie ruszy02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny
-
Zosia gratulacje
I po weekendzie.. tak mi sie nie chce
Program warjuje - wyznaczyl mi owu na 9 dc - przez weekend pozniej wstawałam, więc temp wyższa była, ale dziś plodny zaobserwowałam, a on dalej tak dziwnie zostawia - zobaczymy co z tego będzie
Miłego dnia Wam życzęzosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
ewelinka2210 wrote:Zosia gratulacje
I po weekendzie.. tak mi sie nie chce
Program warjuje - wyznaczyl mi owu na 9 dc - przez weekend pozniej wstawałam, więc temp wyższa była, ale dziś plodny zaobserwowałam, a on dalej tak dziwnie zostawia - zobaczymy co z tego będzie
Miłego dnia Wam życzę
ewelinka owulacja na wykresie jest u ciebie zaznaczona linią przerywaną, więc zależy od następnych temperatur i na pewno wykres ci przesunie-obstawiam u ciebie 14d.c., wydaję mi się również że to za wcześnie... -
Helen wrote:ewelinka owulacja na wykresie jest u ciebie zaznaczona linią przerywaną, więc zależy od następnych temperatur i na pewno wykres ci przesunie-obstawiam u ciebie 14d.c., wydaję mi się również że to za wcześnie...
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
U mnie dziś 18 dc. Testy ovu robie od 13 dc , wczoraj ostatni z paczuszki ale sama nie wiem co o nich sadzić. Codziennie niby pokazuje mi ciemniejsza kreseczke ale to są minimalne rożnice...i jestem jescze bardziej skolowana niż wcześniej. Koleżnaka powiedziala mi ze 2 ostatnie sa prawie pozytywne i zraza bedzie owulacje ale sama nie wiem... Wykres ovu oczywiscie mi nie wykrywa...a ze sluzem to w ogole nic nie rozumiem, slaby jakiś , jak zawsze ;)Albo owu mialam duzo wczesniej albo bedzie duzo pozniej...a tempki tez nie mierze znowu....i tak to u mnie wyglada. Tak wiec wiem, że nic nie wiem....
Kupowac kolejną paczuszkę testów? Hmmm... -
agatkaa nie kupuj - szkoda kasy - skoro nie możesz porównać testów owu z temperaturą albo śluzem, to chyba bez sensu je dalej robić. Może dołóż jeszcze jakiś wskaźnik płodności, żeby być pewną. A testy owu po owulacji też mogą wychodzić poztywne. A odczuwasz ból owulacyjny?
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to może teraz bedzie - mogłas miec dużej pik lh - przecież jak się pojawi, to nie znaczy, że owulacja od razu będzie, może się coś poprzesuwać. Ale w tym cyklu nie kupuj juz może testów - na wszelki wypadek serduszkujcie jeszcze kilka dni co jakiś czas
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOk, masz rację, sreduszkowanie nie zaszkodzi, w końcu mamy to robic rownież dla przyjemności a nie tylko w celach produkcyjnych
Właśnie jak schodziłam po schodach poczulam bol piersi....więc moze faktycznie owulacja dopiero się zblizaewelinka2210 lubi tę wiadomość