Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
wombi wrote:Tak, to niestety ja będę mieć laparo
Miłego urlopu no właśnie, jedziecie gdzieś?
... niestety pośpiech w pisaniu powoduje, że niektóre podawane informacje można zrozumieć inaczej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 13:02
-
Anastazjaaa wrote:Czesc dziewczyny,
Miałam dziś śluz lekko pobarwiony na brązowo nastrój mam podły nie przeżyję kolejnej straty...
Plamienia mogą się zdarzać, ważne, że to nie jest krew.
Przesuń sobie wizytę -
dzwoniłam do położnej bo chciałam dostać L4 bo jutro mam na 4 rano do pracy, oczywiście nie dostałam
kazała mi się nie denerwować i czekać do wizyty i zadzwonić do niej w razie gdybym dostała silnych skurczy
łyknęłam nospe i czekam na rozwój wydarzeń.
pójdę jutro do tej pracy ale zbytniego pożytku ze mnie tam nie będzie
jeszcze tylko trzy dni i kontrak mi się kończy -
nick nieaktualny
-
nie wiem bo czasowo wszystko dokładnie tak samo jak z drugim aniołkiem, najpierw spadek tempki kilka dni później plamienie brązowe... do tego cyce jakby mniej bolały eh...
zobacze jak wszystko się potoczy jeśli plamienie się utrzyma pojadę jutro w noce na ostry dyżur powiem że mam silne bóle brzucha i może mnie ktoś przyjmie ...Helen, Domili lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa też uważam, że nie powinnaś się zamartwiać, jak trzeba to leć na ostry dyżur, nerwy na pewno Ci teraz nie pomogą.
Ja właśnie czekam na kolejny cykl, niech już się zacznie na dobre bo chcę mieć już ten szpital za sobąHashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
Helen trzymam kciuki za nowy cykl.
Jeśli to nie zbyt bolesne to co tekarze mówią o twoich aniolkach podejrzewają dlaczego tak się stało?
U mnie mówią że poprostu coś poszło nie tak i że miałam pecha ale dał mnie to słabe pocieszenie.
Ostatnio chciałam aby przebadali martwy płód ale nie chcieliwombi lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa, możesz zwiększyć dawkę luki ? Tak jak mówią dziewczyny, plamienia się mogą pojawić, ale zapakowalabym na ostry dyżur i już, chuchajac na zimne.02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
wybieramy się na Mazury Nigdy nie byłam, a jedziemy na spływ kajakowy
wombi lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Helen trzymam kciuki za nowy cykl.
Jeśli to nie zbyt bolesne to co tekarze mówią o twoich aniolkach podejrzewają dlaczego tak się stało?
U mnie mówią że poprostu coś poszło nie tak i że miałam pecha ale dał mnie to słabe pocieszenie.
Ostatnio chciałam aby przebadali martwy płód ale nie chcieli
nie nie jest bolesne, dopiero mam wizyty zaplanowane u specjalistów, więc czekam, mówią na razie że to pech. -
Cześć dziewczyny, witam się z kawką, nowy tydzień przed nami, ciekawe co nam przyniesie?
w końcu u nas załamanie pogody i pada
dla poprawy zdrowia i energii chcę wyeliminować w tym tygodniu mięso, zobaczymy co z tego wyjdzie, bo jem tylko na obiad i to coraz rzadziej, potrzebuję energii
wczoraj był już wegetariański obiad, użyłam jajka jednego... i mężowi smakował i jest otwarty na takie obiadki uff, bo bałam się, że będzie protestował, ale przez to, że jemy zdrowo, to jego organizm sam zaczął dużo rzeczy odrzucać, nie je już serów, jogurtów, kiełbasy, tylko parę zjadł na grillu i przepłacił za to bólem brzucha i słodyczy mój luby nie lubi, tylko ciasta, które zrobię od święta. Idealny sposób na odwrócenie uwagi od starań.
Wydaje mi się, że cykl też się skrócił przez ananasy i migdały, które szybko zreperowały moje ciało.
Czytałyście o ananasie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 09:45
-
Hejka
Wombi, Domili sorki za pomyłkę - tak jakoś mi się źle niki wpisały
Anastazja Kochana wiem, że ci ciężko, ale musi być dobrze, no nie ma innego wyjścia. Teraz i tak nic nie zmienisz, więc dużo pozytywnych myśli I żeby ci czas do wizyty jak najszybciej zleciał :*
A my po radce - było super Ale strasznie zmęczona jestem, bo mało odespałam - może dziś nadrobięHelen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Koleżanki
Czy będziecie tak miłe i przypomnicie mi o co chodziło z tą pokrzywą. Czy mam ją pić cały cykl, czy tylko przed lub po owulacji. Nawet mi posmakowała i jedną filiżankę dziennie piję, tylko, żeby się nie okazało, że coś źle robię
Popijam wieczorkiem winko czerwone półwytrawne (kieliszek) i wcinam garść migdałów. Przygotowania pełną parą
Ananas ma właściwości spalające tłuszczyk, poprawia metabolizm, a jedzony w drugiej połowie cyklu ( ok 2 plastry z tym twardym środkiem ) pomaga w zagnieżdżaniu. Działa trochę jak acard. Rozrzedza krew i zapobiega zakrzepom. Ale w zbyt dużej dawce może wywoływać mikro skurcze macicy, więc jak ze wszystkim - z umiarem.Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
renieczka wrote:Hej Koleżanki
Czy będziecie tak miłe i przypomnicie mi o co chodziło z tą pokrzywą. Czy mam ją pić cały cykl, czy tylko przed lub po owulacji. Nawet mi posmakowała i jedną filiżankę dziennie piję, tylko, żeby się nie okazało, że coś źle robię
Popijam wieczorkiem winko czerwone półwytrawne (kieliszek) i wcinam garść migdałów. Przygotowania pełną parą
Ananas ma właściwości spalające tłuszczyk, poprawia metabolizm, a jedzony w drugiej połowie cyklu ( ok 2 plastry z tym twardym środkiem ) pomaga w zagnieżdżaniu. Działa trochę jak acard. Rozrzedza krew i zapobiega zakrzepom. Ale w zbyt dużej dawce może wywoływać mikro skurcze macicy, więc jak ze wszystkim - z umiarem.