Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eva, przecież to pojutrze !!!
Evaa lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
Evaa wrote:Bylam juz w szpitalu w ktorym bede rodzic ...23maja mam wizyte plus usg i rozmowe w razie czego z anestezjologiem.
Mala ma juz ponad 2kilo..jest dosc nisko na ost.wizycie nastraszyli mnie ze moze wyskoczyc szybciej zobaczymy czy bedzie zodiakalna ...blizniaczka...Jak mamusia czy zechce byc ...raczkiem...
Raczkiem jak ciocia Ania
Jak ten czas szybko leci
Domili ja mam już wyniki cba, jutro miałam mieć wizytę u Paśnika, ale mi odwołali i mam 2 czerwca
Od tygodnia ćwiczę, strasznie się zaniedbałam, pora wrócić do formyEvaa lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Aaaa
No takEvaa lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
czesc dziewczyny dolanczam i chyba dorastam do decyzji o staranie sie o drugie dziecko
moja Ariana ma aktualnie 20 miesiecy i chyba bedzie czas na nastepnego szkraba
o Ariane staralam sie 3 lata , ciekawa jestem ile teraz wszytsko potrwaania8306 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po wizycie ok...Mloda wazy 2400 kg
Nadal glowka na dole...chce rodzic sn.
Ogolnie poznalam polozna i pielegniarki,powoli sie oswajam z faktem ze niedlugo koncze ciazowanie i poznam moja Mala istotke z ,,,brzucha,,,Domili, renieczka, ojejku, ania8306 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny polecacie jakąś maść bez recepty na swędzenie intymne? Pierwszy raz spotkało mnie coś takiego
Myślałam że jest lepiej, wcześniej miałam nawet krew w śluzie, ale nie przechodzi...
Stosuję taki żel na infekcje, ale mi się skończył i jadę wieczorem kupić coś innego w aptece... Brrr7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Przynosze Wam plotkę
Natknęłam się na wykres Kasiarzyny. Jest w ciąży
Nawet skubana nie przyszła się pochwalić02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
Domili wrote:Przynosze Wam plotkę
Natknęłam się na wykres Kasiarzyny. Jest w ciąży
Nawet skubana nie przyszła się pochwalić
Co za łobuz
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Cześć Dziewczyny
Coś ciekawego u Was?
Wiecie, uczę się godzić ze swoim stanem nieplodnosci.
Dwa tygodnie temu Pani sprzatajaca u mnie w pracy pochwaliła się, że będzie babcią. Kuzynka, u której byliśmy na ślubie w weekend też oznajmiła, że jest w ciąży. I dziś dobra koleżanka napisała mi na msn, że spodziewają się bliźniąt. Za każdym razem zaczynał mnie boleć brzuch, dostawałam mroczki przed oczami i było mi słabo. Bardzo się cieszę z ich szczęścia, ale zaraz pojawia się pytanie "dlaczego nie ja". Po chwili wszystko mijalo...
A ta kuzynka następnego dnia po weselu poronila, w 12 tygodniu. Podobno ciąża obumarla tydzień wcześniej. To jest takie straszne i niesprawiedliwe ;(02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
Domili i Ty sie doczekasz.. zobaczysz. Kiedy podchodzicie do ivf?
O Kasiarzynie wiedzialam pierwsza,nie chce na razie nic pisac Bo jest Sama w szoku,na pewno jak ochlonie skrobnie notizie i na watku
A u mnie wczoraj panika,mialam bole miesiaczkowe caly dzien dzis juz mniej lykam wiecej magnezu i troche zwolnilam tempo,bo ostatnio to wszystko na wariackich papierach. .,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualnyDomili miałam i w sumie mam ciągle to samo. Nasze starania trwały 5 lat. I każda ciąża w pobliżu była dla mnie jak nóż w serce. Potem złość, żal, ból i wycie nocami przez tydzień albo i dłużej
Teraz jest trochę lepiej, ale ciągle gdy dowiaduje się o jakiejś nowej ciąży mam w sercu nutkę zazdrości, że ktoś może ot tak zajść, tak normalnie.
Teraz gdy staramy się o drugie to uczucie wraca i już się boję, że znowu zacznę świrować
No Ewa już powoli nadchodzi wasz czas, niech jeszcze chwilę Olivka posiedzi w swoim M1, ale wiesz, teraz to już wszystko może być
A Kasia chyba się jeszcze nie oswoiła z nową sytuacją. Niech ochlonie dziewczyna i na pewno nam się tu pochwali
A co tam u Ewlinki? Halo! Jak nas podczytujesz to skrobnij co u ciebie.
No i Wombi gdzieś zniknęła. -
nick nieaktualny