Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Evaa wrote:U Nas masakra Ida 4zabki na raz!wiec mamy ciekawie.Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2 -
Co u was dziewczyny?
Ja dzisiaj spędziłam popołudnie u mojego półtorarocznego chrześniaka. Mega słodki i kochany ale ma tyle energii że szok. Niezniszczalny
Wychowywać dzieci to ciężka sprawa
Jutro jedziemy do Katowic, oby wszystko było ok i obym mogła zejść trochę z leków...7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
cześć laski,
ja mam gorszy czas, po lekach wszystko mnie boli, nie mogę nic utrzymać w rękach
Nie wiem kiedy będę mieć laparoskopię bo zmiany w szpitalu.
Mąż dostał okulary żeby lepiej widzieć z daleka a na początku grudnia wyjmą mu olej z oka.
Tak ogólnie to chyba jestem już tym wszystkim zmęczona, cały czas pod góręHashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2 -
nick nieaktualnyU mnie wir pracy na dwa etaty. Czas mi przyspieszył
Wombi, a kiedy masz kontrolę czy ta terapia działa? Jeju życzę Ci dużo siły bo tego ci na pewno potrzeba najwięcej.
Zdrówka dla was.
Ewa u nas też ząbkowanie. Górne trójki wychodzą. Marysia ma już 16 zębów szok!
Ania jak po wizycie? Melduj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 18:33
-
Wombi ale teraz bierzesz leki na boleriozę? One mają takie skutki uboczne?
Ja też życzę ci dużo siły. Jeszcze trochę i musi być lepiej. Wspieram
Renieczka pracoholiku
U mnie wszystko ok. Dzidzia ma 5,2 cm. Jestem przeszczęśliwa.Basik83, Evaa, kasiarzyna, renieczka lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualnyEwa dwa etaty w sensie że praca i dom. Uczę się to ogarniać, żeby było wszystko zrobione. Nie jest łatwo ale mam pomocnicę
A Olivia nie wygląda jakby była masakra, raczej jak katalogowe dziecko i reklama rodzicielstwa
Ania super że maluszek zdrowo rośnie. Niewiarygodne zaraz zaczniesz 12 tc
Edit. 12 już zaczęłaś a lada moment zaczniesz 2 trymestWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2017, 19:03
Evaa, ania8306 lubią tę wiadomość
-
Domili możliwe że znowu coś mi się pomieszało, ale jak jesteś z Gdyni to zobacz co znalazłam:
Marzysz, by zostać mamą? Szczęściu czasem trzeba pomóc - przyjdź i odbierz voucher na zabieg inseminacji w najlepszej klinice w Polsce. Dodatkowo dostaniesz bezpłatną konsultację ginekologiczną oraz 30 proc. zniżki na wizytę u immunologa. Marzenia się nie spełniają, marzenia się spełnia ➡ http://nieplodnirazem.pl/iii-edycja-spotkan-dla-kobiet-obudz-w-sobie-zycie-14-10-spotkanie-w-gdyni/
Może nie jesteś zainteresowana ale są zniżki na badania.7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
A ja jestem po wizycie kontrolnej po poronieniu i wszystko jest ok Nie mniej jednak zalecenie lekarza jest takie, aby z rozpoczęciem ponownych starań poczekać do lutego/marca. Myślałam, że ruszymy pod koniec tego roku, ale te 2 miesiące dłużej nas nie zbawią Także do tego czasu będę bierną staraczką, która dalej będzie Was podglądać na tym forum
PS> tak tylko w ramach ciekawostki dodam, że na prawym, jak i lewym jajniku była komórka jajowa chętna do uwolnienia Także potencjalne podłoże dla bliźniakówWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 13:04
2017r. - puste jajo płodowe (10tc)
2018r. - narodziny zdrowego bobaska
2019r. - ciąża od 4.09.19r. wg OM, zakończona poronieniem w 11+1 tc -
Agatek cieszę się że wszystko ok
Ja kiedyś chciałam bliźniaki, ale jakbym miała bać się podwójnie tyle co teraz to chyba bym dostała zawałuAgatek_gagatek lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Dziewczyny chciałam wam tylko powiedzieć, że wczoraj miałam badania prenatalne - z usg dzidzia zdrowa. Czekam jeszcze za wynikami z krwi.
Prawdopodobnie dziewczynkaEvaa, Agatek_gagatek, renieczka, Basik83, kasiarzyna, Domili lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Aniu to super wieści,ja się prenatalnymi stresowalam niepotrzebnie
Macie juz jakieś imię wybrane?
Ja wczoraj wrocilam ze szpitala po kilkudniowym pobycie,dostalam krwawienia przez to łożysko przodujace,maluch coraz cięższy ruchliwy i zruszyl jakieś naczynko.Ale strachu i nerwów najadlam się coniemiara.
Leże i się opierdzielam...maz właśnie składa mebelki.Od brata tydzień temu dostalam ciuszki po chrzesniaku,może jutro zaczniemy przeglądać te pudla.Młody przy wypisie wazy juz 823 gania8306 lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyO matko Kasia współczuję nerwów. Na szczęście sytuacja opanowana i kluseczek bezpieczny :* odpoczywaj i dbaj o siebie i maluszka.
Już z górki i nie obejrzysz się nawet a Mateuszek będzie już po tej stronie brzucha
Fajny teraz czas będziecie przeżywać. Wyprawka zakupy dla maluszka. Ostatnie remonty, przemeblowania i czekanie na synka
Ach jakoś mi tęskno za brzuszkiem ciazowym i przykro że już raczej tego nie doswiadczę
No cóż. Na szczęście mam Maniusię.
A propo Mani, to znowu jest chora. Jutro Darek idzie z nią do lekarza, do żłobka nie idzie. Znowu ma zielone fluki i kaszle. To już prawie 2 miesiące tak choruje. Normalnie w kratkę. Tydzień dobrze potem 2 choruje i z powrotem. Ile jeszcze. Tak ciezko patrzec jak dziecko sie meczy ;-( -
Kasiu to ale przeżyłaś stres, najważniejsze że nic poważnego się nie stało. Odpoczywaj. Ale już duży chłopak Takie małe ubranka są słodkie, na pewno będziesz miała dużo przyjemności je przeglądając
Ja imię mam wybrane, ale nie podoba się mojemu mężowi. Chyba w ogóle nikomu się nie podoba, tylko mi Liwia, Liweczka, Liwusia, Liwcia, Liw
Renia może akurat doświadczysz jeszcze tego ciążowego brzuszka. Mam takie przeczucie Życzę zdrowia dla Marysi, tak to niestety jest na początku w żłobku, a wiadomo że trzeba dziecko oddawać, trzeba pracować brrrr. A właśnie, jak w nowej pracy? Zadowolona jesteś?Evaa, ojejku lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.