Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie jakoś leci do przodu
Wystraszylam się trochę bo mnie dolapala przez 2 dni mega biegunka i balam się odwodnienia,chciałam dziś gnac na IP ale sytuacja opanowana,wspomagam się elektrolitami.Zawsze cos,nie ma spokoju....
Wózek i fotelik juz mamy,generalnie drobnostek nam brakuje.
Młody strasznie buszuje,nie wiem po kim taki rozrabiaka
Oby dotrwać te 2 miesiące i oby nas bezpiecznie rozpakowali.
Helen witaj po długiej przerwie,milo Cie 'widzieć' ponownie
Helen lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Domili to teraz w takim małżeńskim łóżku możecie szaleć, będziecie mieć miejsce na wszystkie pozycje
Bardzo będę wam kibicować na wiosnę, to prawda, pierwsze ivf rzadko się udaje, ale się udaje i tobie tego życzę
Wombi trzymam kciuki za męża. Biedny, tyle musi wycierpieć... Ale ważne że jest duża szansa że będzie dobrze Powodzenia w nowej pracy i oby wam się spokojnie i szczęśliwie żyło w nowym mieszkaniu 100 km na południe?
Agatek_gagatek a co u ciebie?
Evaa jaka śliczna ta twoja córeczka Zakochać się można I jak ten czas leci... I już ząbki się pojawiają....
Kasiarzyna też jak zobaczyłam tę reklamę z królikami, to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać... To odliczamy dwa miesiące
Helen ja ciebie też kojarzę
A u mnie chyba dobrze, w piątek mam wizytę po miesiącu, także się okaże.
Wczoraj wyraźnie poczułam ruchy malutkiej, coś niesamowitego
Domili, Evaa, ojejku lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
ania8306 wrote:Domili to teraz w takim małżeńskim łóżku możecie szaleć, będziecie mieć miejsce na wszystkie pozycje
Bardzo będę wam kibicować na wiosnę, to prawda, pierwsze ivf rzadko się udaje, ale się udaje i tobie tego życzę
Wombi trzymam kciuki za męża. Biedny, tyle musi wycierpieć... Ale ważne że jest duża szansa że będzie dobrze Powodzenia w nowej pracy i oby wam się spokojnie i szczęśliwie żyło w nowym mieszkaniu 100 km na południe?
Agatek_gagatek a co u ciebie?
Evaa jaka śliczna ta twoja córeczka Zakochać się można I jak ten czas leci... I już ząbki się pojawiają....
Kasiarzyna też jak zobaczyłam tę reklamę z królikami, to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać... To odliczamy dwa miesiące
Helen ja ciebie też kojarzę
A u mnie chyba dobrze, w piątek mam wizytę po miesiącu, także się okaże.
Wczoraj wyraźnie poczułam ruchy malutkiej, coś niesamowitego
Dzięki, że pytasz Ja po sierpniowym zabiegu mam zakaz do stycznia, zatem (nie)cierpliwie czekam do 2018 roku Potem z mężem wznawiamy starania A w marcu drugie dzidzi rodzi moja siostra- gdybym nie poroniła to obie byśmy rodziły w marcu (wg okresu różnica 2 dni ). Ale widocznie tak miało być Więcej nowinek nie mam, zatem jedynie podczytuję forum i kibicuję
Co do Twoich ruchów dziecka... Pewnie super uczucie, ale dla mnie taaaaakie abstrakcyjne, że nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak to miałoby wyglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 08:28
ania8306 lubi tę wiadomość
2017r. - puste jajo płodowe (10tc)
2018r. - narodziny zdrowego bobaska
2019r. - ciąża od 4.09.19r. wg OM, zakończona poronieniem w 11+1 tc -
Ja jeszcze żyję
Za tydzień na wizycie w szpitalu wyznacza mi juz termin cc.
Dzień jak codzien,odpoczywam,czytam jakieś poradniki,w poniedziałek na wizycie mlodywazyl 2 kg
Szykujecie się juz na Święta?Wyjezdzacie?Ja w tym roku na gotowe...ania8306, Evaa lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Ja też się melduję
U mnie chyba ok, jutro ważna wizyta - połówkowe. Oby było wszystko ok. Kilka dni czuję ruchy, potem kilka dni nie i denerwuję się tym... Teraz też niunia mnie nie kopie od wczoraj...
Czekam na koniec stycznia, idę wtedy na l4. Coraz trudniej siedzi mi się 8 godzin i po godzinie jazdy w jedną stronę..
My w święta wyjeżdżamy Wigilia i pierwszy dzień u teściów (100 km), potem wracamy do kotka, drugi dzień Świąt u rodziców (180 km). Także goszczę się7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Dziękuję, nasza Laura ma się dobrze Waży 400 gram i najważniejsze że narządy, przepływy ok, że jest zdrowa
W końcu zobaczyliśmy jej buzię Podobna do mojego męża
To ty już umiesz wyczuć że to główka? Ale czadkasiarzyna, Evaa, Domili, promyczek 39 lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Tak, jednak Laurka Nie udało mi się namówić męża na Liwię, on zaproponował Laurę, która też mi się podoba
Wszystkiego najlepszego dla naszej forumowej półrocznej dzidzi To ty Evaa też byłaś takim ładnym i słodkim dzieckiem?Evaa lubi tę wiadomość
cześć dziewczyny
ja siedzę i ryczę, wyszłam dzisiaj ze szpitala, wczoraj miałam laparo bo znowu pozrastało mi się wszystko
teraz już wiem czemu mój doktor był taki zadowolony jest idealnie, nie ma endozdziry, nie ma zrostów, jednak odpowiednia dieta i suplementy potrafią zdziałać cudza dodatkowo jajowody drożne
tylko wyglądam jak 6 miesiąc ciąży, ale sąsiadka mi przyniosła getry ciążowe więc mogę jakoś wyjść z domu nie wierzyłam że mi się to uda... teraz tylko ogarnąć do końca boreliozę i mogę zaciążyćania8306, Evaa, kasiarzyna, renieczka, Agatek_gagatek, Domili, Helen lubią tę wiadomość
Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2 -
Wombi cudowna wiadomość! Jaka ty jesteś dzielna
Teraz tylko pokonaj boleriozę i żadne ivf nie jest potrzebne tylko naturals
Ah, jak się cieszę!
Zostaw sobie te getry, na pewno się przydadzą7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Ja też życzę Wam świąt mile spędzonych :-* Czy to w gronie bliskich, czy wypoczywając, niech będzie miło
I życzę zdrowia i samych szczęśliwych dni w 2018 roku.
I żeby ten przyszły rok przyniósł tu nam na forum same pozytywne wiadomości
Ściskamkasiarzyna, Domili, Evaa lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.