Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny kochane ja też wpadam na chwilę, oczywiście z najlepszymi zyczeniami! Zdrowych i radosnych świąt i żeby wam wszystkim ładnie brzuszki rosły! Nie tylko od świątecznych potraw
Wombi cudowną wiadomość ja bardzo mocno trzymam kciuki i chyba sama zacznę stosować ta dietę to może i u mnie ta endomenda sie ogarnie.
Kasia, Ania wam życzę dużo odpoczynku, terminowych porodów i zdrowych i grzecznych dzieci :-*
Ja jak zwykle na nic nie mam czasu, do tego ostatnio z Manią byłyśmy w szpitalu bo biedna dostała jakiejś wirusowki i się odwodnila. Na szczęście w piątek nas wypuścili. Nie mam prawie nic przygotowane na święta ale chociaż będziemy razem w domu.
Kochane jeszcze raz zdrowych i wesołych świąt. BuźkaEvaa, Domili, ania8306, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa ty włuczykiju :-*
Dawaj jakaś fotę!
Dziewczyny jakie plany na sylwestra? My oczywiście w domu we troje. Właśnie opracowuje menu na wieczór. Ciekawe czy dotrwamy do 24
Też wam życzę aby ten Nowy Rok był dobry. Zęby przyniósł że dobre rzeczy i duuuuzo duuuuzo dzieciEvaa, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wychodzi na to, że to ja zacznę ten 2018 roku od POZYTYWNYCH wieści - DWIE jednakowo grube kreski dzisiaj wyszły!
To moja druga ciąża (pierwsza zakończyła się 17.08.17r. w 10t łyżeczkowaniem pustego jaja płodowego). Na ostatniej wizycie lekarz powiedział, że od stycznia możemy wznowić działania, ale już w grudniu trochę "nie uważaliśmy" i taki mamy efekt. Nie spodziewaliśmy się takiego szybkiego rezultatu
Mam nadzieję, że moja nowina będzie początkiem kolejnych podobnych nowin w roku 2018 czego z całego serca Wam życzę!kasiarzyna, Helen, Evaa, ania8306, Nona, renieczka, oyeykova, Domili lubią tę wiadomość
2017r. - puste jajo płodowe (10tc)
2018r. - narodziny zdrowego bobaska
2019r. - ciąża od 4.09.19r. wg OM, zakończona poronieniem w 11+1 tc -
ania8306 wrote:Agatek super!!!! Gratuluję Pięknie rozpoczął się rok
Badasz betę?
Dziękuję Dopiero jutro idę pierwszy raz na betę.
Dzisiaj byłam u mojego ginekologa, bo wczoraj miałam raz rano i raz wieczorem brunatne plamienie. Na szczęście dzisiaj już Ok, a na USG był widoczny ładny pęcherzyk 1,09cm i zarys wytwarzającego się ciałka żółtkowego. Dzisiaj mam 5 tydz. i 1 dzień, zatem za ok 2 tygodnie powtórzę USG i zobaczę czy pojawił się zarodek Do tego czasu będę badać beta HCG + brać duphaston.
Trzeba w spokoju poczekać na rozwój wydarzeńWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 11:16
2017r. - puste jajo płodowe (10tc)
2018r. - narodziny zdrowego bobaska
2019r. - ciąża od 4.09.19r. wg OM, zakończona poronieniem w 11+1 tc -
Będzie dobrze, ja plamienia miałam praktycznie cały 1 trymestr,a bralam i duphaston i luteine
Ja dziś po wizycie w szpitalu, pierwszy raz miałam ktg no i za 3 tyg cesarka...wombi, ania8306, Nona lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
kasiarzyna wrote:Będzie dobrze, ja plamienia miałam praktycznie cały 1 trymestr,a bralam i duphaston i luteine
Ja dziś po wizycie w szpitalu, pierwszy raz miałam ktg no i za 3 tyg cesarka...
3 tygodnie? Jupi jupi
Jakie odczucia?
A jakie masz wskazania do cc? Ja zaczynam rozmyślać i sama nie wiem jak rodzić...7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.