Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Leżałam godzinę podpięta,a myslalam ze to jakieś 15 min Przyjemne uczucie posłuchać serduszka malucha.
U mnie cc ze względu na łożysko przodujące centralnie, poród naturalny nie jest realny.renieczka, Evaa lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyTo prawda to niesamowite uczucie słuchać serca dziecka
Choć ja miałam pierwsze ktg w stresujacej sytuacji. W 8mc trafiłam do szpitala bo mała się nie ruszyła bardzo długo. Myślałam że umrę i pęknie mi serce tak się bałam. Na szczęście wszystko było ok tylko córka postanowiła sprawdzić ja mama reaguje w stresujacych sytuacjach.
Kasia ja to nie mogę uwierzyć jak szybko minęła twoja ciąża. Jak dziś pamiętam jak dostałam cynk żeby spojrzeć na twój wykres. No jakby to było wczoraj. A tu już za kilka dni będziesz miala Mateuszka przy sobie -
Dzięki dziewczyny, chyba też skłaniam się ku sn, chyba że będą wskazania w co wątpię to cc
Powoli zaczynam kupować ciuszki, akcesoria Ale to frajda
Ojejku to ty? Witam z powrotem Trzymam kciuki za kolejną dzidzię
Ja myślę o Kamieńskiego, ale to jeszcze wszystko muszę posprawdzać
Domili podchodzicie wkrótce do ivf?promyczek 39 lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualnyKa też chciałam rodzić sn. Do tego miał to być poród rodzinny i razem z mężem mieliśmy przywitać nasza córkę na świecie. Niestety w naszym przypadku się nie udało. A jak się potem okazało cc było najbezpieczniejsze dla Mani bo obracając się w 36tc ściągnęła sobie cały sznur pępowinowy przed głowę. Gdybym rodziła naturalnie najprawdopodobniej malutka by się zaklinowała
Tak czy siak najważniejsze jest zdrowe dziecko!
Właśnie Domili się coś nie odzywa. Halo wywolujemy Cię do tablicy!
Ania tylko nie szalej z ciuszkami bo tych najmniejszych to połowy nawet nie założysz tak szybko dziecko z nich wyrasta -
nick nieaktualny
-
Zdecyduj jak czujesz, to nie jest tak ze poród naturalny ma same plusy, niby stajesz od raZu na nogi ale od strony kobiecej mi zajęła pełna regeneracja około pół roku. Każdy poród jest inny. Mój drugi raczej bedzie przez cesarkę, ale to jeszcze zobaczymy.
Chciałam prawie do końca aby mieć wskazania pod cesarkę ale nic takiego sie nie wydarzyło i poszłam na żywioł. Mi nie było łatwo, ale wszystko jest do przeżycia i ile szczęścia w oczachEvaa lubi tę wiadomość
-
Renia sama nie wiem kiedy ten czas tak leci,a dopiero był maj i nie mogłam uwierzyć w to co się stało
Nona ja będę miała na Kopernika,szpital ma 3 stopień referencyjnosci a u mnie jest poważna sprawa.
To powodzenia wszystkim starającym się w tym roku
Witam Was Drogie Panie!
Jestem studenką psychologii i piszę pracę magisterską na temat kobiet z niepłodnością, które mają do czynienia z in vitro. Dlatego bardzo chciałabym zaprosić Was do rozmowy na temat doświadczeń płynących z przeżywania niepłodności oraz oczekiwań wobec proceudry in vitro. Moją metodą badawczą są wywiady. Zdaję sobie sprawę, że rozmawianie ne ten wrażliwy temat może być dla Pań trudne i kłopotliwe,aczkolwiek uważam też, że mimo to,warto ten temat podnosić.
Jeśli czują się Panie na siłach, żeby sprostać temu wyzwaniu, to zapraszam Was do skontaktowania się ze mną drogą mialową, ponieważ każda odpowiedź jest dla mnie bardzo ważna. Czekam z niecierpliwością, mój adres mailowy: [email protected]
Pozdrawiam serdecznie -
Kasiarzyna na jaką datę masz zaplanowany poród?
Evaa wy to macie fajnie, podróże I przeprowadzka i małe dziecko. Oj dzieje się u was
Renieczka masz rację, można sobie planować a życie i tak weryfikuje... Ja chyba jednak nie chcę żeby mąż był przy mnie przy porodzie, chociaż kto wie, jak się zacznie co będę myślała
Domili i wombi myślę o was, napiszcie...
Dziewczyny a jak wstawić zdjęcie żeby się wyświetlało, a nie tylko link? Sierota jestem
Za starające się trzymam kciuki. Ja ostatnio rozmawiałam z mężem że za jakiś czas jak dojrzeję znowu do całej procedury, zastrzyków itd to możemy spróbować znowu. A on wierzy że teraz uda się naturals. Oj naiwny. Ale narazie oczekujemy pełni szczęścia naszej Laurkioyeykova lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Aniu w przyszły czwartek przyjmują mnie na oddział,a w piątek cc.
Termin wg om mam 3.02 ale dla bezpieczeństwa ciąże rozwiązuja 38+6.
Właśnie wrocilam ze szpitala z ktg i USG, młody wazy 3200
Jutro wizyta u prowadzącego i byle w spokoju dotrwać...ania8306, Evaa, wombi, Helen lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia spakowana? Jutro czas start przygody
Trzymam mocno kciuki w piątek za silnego, zdrowego synka i twoje dobre samopoczucie7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.