Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja bym chyba chciała w głębi serca dziewczynkę lecz najważniejsze żeby było zdrowusie
M. mówi ze chciałby chłopaka zeby z nim grać w piłkę i w ogóle, ale wiem ze w głębi czeka na BabeczkęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 11:21
-
sylwiaśta159 wrote:a macie tak ze wolalybyscie chlopca badz dziewczynke?
niecierpliwa masz racje lepiej nie czytac bo to tylko na zle moze wyjsc...
Serio na tych listopadówkach mi się nie podoba, każda drży o swoje maleństwo i wielka panika. Wchodzę tam w celach informacyjnych czasem -
niecierpliwa21 wrote:Serio na tych listopadówkach mi się nie podoba, każda drży o swoje maleństwo i wielka panika. Wchodzę tam w celach informacyjnych czasem
mnie tam nie było od dawna;P ale ostatnio weszłam i wszyscy o tych genetycznych -
nick nieaktualny
-
Jest tyle Cudownych ciuszków, sukieneczki, bluzeczki, cud!
dla chłopca jest też full
Juz mnie kusi kupowanie ciuszków:) ale wstrzymam się do usg 4czerwcakatarzynnn lubi tę wiadomość
-
kurczę wiecie co mnie ciekawi? większość lasek dowiedziała sie mniej wiecej czy ma siusiaka czy nie i ciekawi mnie czy jak pojde w poniedziałek to czy sie czegos dowiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia chce Cie fasolinka ale może potrzebuje GPSa
Moj niestety chce takie imiona ktorych nienawidzę, tzn zle mi sie kojarzą i nie chce takiego imienia dla Córci, a ja chcę imie które rzadko się pojawia Melania