Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
katarzynnn wrote:Za dlugo nie pospalam mokro poczulam a tu powodz eh... Przypalilam obiad wylalam obiad pech jakis :’(
Kochana wyluzuj nie steresuj sie ja chyba zamówie obiad zaraz do pracy tak głodna jestem a nic nie ma.. -
wiem że mam rację bo podobnie wariowałam :* i wiem że to niepotrzebne było, stres, napięcie. Prawie kłotnia z M, dlatego miły dzionek soczek pyszny obiadek popcorn wypozyczyc film i razem obejrzec
-
nick nieaktualnygps-a hahaha ^^ Kasia każda z nas tutaj jeszcze niezafasolkowanych pragnie dzidziusia z całych sił, każda z nas wariuje jak widzi choc maly objaw sugerujący ciąże, no ale nie dajmy się zwariowac...
jestes młoda, masz kupę lat przed sobą, predzej czy pozniej sie uda, dolujac siebie i partnera na pewno nie pomozesz a w koncu te cale starania beda wam sie kojarzyc tylko ze stresem, gniewem i nieprzyjemnosciami a chyba nie o to chodzi nie?Jula222 lubi tę wiadomość
-
jutro zatestuj z rańca, mówię ci ::)jak będzie plus będzie radość jeśli nie czego nie zakładam będziesz spokojniejsza Kochana
Jestesmy z tobakatarzynnn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny