Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa21 wrote:Ja ide w poniedziałek na normalne na NFZ i pozniej w piatek genetyczne ale bez testu PAPPA.
ja też bez testu Pappa, stwierdziłam że mimo wszystko urodze Dzieciątko chce isć na genetyczne zeby wrazie w miec pewnosc co z serduszkiem i w ogole chęć zobaczenia go ponownie -
Brunette wrote:Hej, ja jestem z rocznika 92, o dzidzię staramy się juz ok 2 lat, na początku starań poroniłam, od ok roku się leczę (niedoczynność tarczycy, torbiele na jajnikach)i jak na razie cisza chociaż wszystko w normie (
Witamy przykro mi z powodu straty wiem co czułaś.. ale niestety pierwsze ciąże tak się kończą.. przynajmniej w ostatnim okresie, jak jakaś starsza kumpela zachodzi to poroniła.. -
Niecierpliwa powiem Ci że szczerze bym równiez nie szła i zaoszczaedziła kaskę na ciuszki dla Malucha, lecz laski z listopadówek tak mnie zakreciły ze w końcu stwierdziłam ze ide, ale w srode mialam wizyte i powiedziała że wszytsko jest w jak najlepszym porządku.. serducho 169u/min, patrzyła jest mała przeziernosc karkowa co daje male prawdopodobienstwo wad genetycznych, widac śliczny nosek ale nie mierzyła go, dzidziek urósł duzo bo ma ponad 5cm, i stwierdziła ze na genetycznym będę głębiej przebadana.. i znowu mam mętlik.. chyba gdyby było coś nie tak by mi powiedziała
-
u mnie lekarze powiedzieli że była to wina wad genetycznych, a ja się boje ze to przeze mnie bo nie wiedzialam na poczaatku ze jestem i farbowałam włosy, baardzo duzo mialam stresu, brałam tabletki..
-
u mnie bezwonny chcociaż lekarka mówiła ze śluz jesli nie jest na wkładce to osiąga nieprzyjemny zapach na bieliźnie, ale tego nie wiem bo uzywam od poczatku wkładek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 11:03
-
nick nieaktualny
-
zobaczę możliwe ze odwołam poniedziałkową wizytę bo czuję sie spokojna o Maluszka i własnie nie chce siać paniki, bo jestem zdania ze gdyby coś bylo nie tak to by mi powiedziala i dala skierowanie na badania lub do szpitala. ale z drugiej strony kusi podgląd Malucha nie wiem czemu lecz mam wrazenie ze bedzie Chlopak
-
nick nieaktualny