Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa przykro mi, ale pamiętaj dopóki nie ma @, jest nadzieja. Co do nadzieja to jest to mój pierwszy cykl gdzie nie byłam na kręcona i teraz po owu nie mam żadnych objawów
katarzynnn lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
o patrz kasiu.. to miałaś właśnie negatywy a beta wyszła? ehh te sikacze, aby motają w głowie, ponoć w krwi naszybciej się pojawia a dopiero pozniej w moczu..
u mnie to takie siuju muju dzisiaj bylo.. ze ja to już w nic nie wierzę, w czwartek jak wcisnę się w wizytę to zrobię wcześniej betę. -
mizzelka wrote:o patrz kasiu.. to miałaś właśnie negatywy a beta wyszła? ehh te sikacze, aby motają w głowie, ponoć w krwi naszybciej się pojawia a dopiero pozniej w moczu..
u mnie to takie siuju muju dzisiaj bylo.. ze ja to już w nic nie wierzę, w czwartek jak wcisnę się w wizytę to zrobię wcześniej betę.
Ale skorow wychodzi wysoka beta to test powinien złapać równiez bo czułość od 25
mi np, pokazywaly pozytywy, a beta pierwsze negatywnna tzn lab sie musialo pomylic a po 2 dniach juz wysoka 1404:)