Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa21 wrote:A nie wiesz czy to w 1 trymestrze trzeba robic koniecznie?
wiesz co, nie mam pojęcia, ale w poprzedniej ciąży również dostałam od razu jak sie potwierdziło ze jestem w ciązy. -
katarzynnn wrote:Mdlosci i to wielkie brak apetytu tez ale zmuszam sie chodz troche moj mowi ze musze bo moze sie cos stac
ale kropelke masz wzmocnieniowke nie? jesc cos musisz chociaz poskubać ale w tej kropelce tez masz jakies skladniki odzywcze -
witam ponownie o 12 testowanie boje sie az cala drze i teraz serio jestem niecierpliwa te minuty tak sie wloka... ehh
mi sie podobala 1 i 2 sukienka tzn 3 tez jest ladna ale tamte bardziej mi sie podobaja
jejku jekju jejku nie wiem co robic chce i nie chce jednoczesnie tego testu...
na dodatek moj spi po nocce i nie ma o niczym pojecia <o testowaniu> ostatnio [pow ze denerwuje sie bardziej niz ja wiec jak bd 2 krechy to go obudze a jak nie to zaczekam az wstanie i w przcy zadzwonie i mu pow dopiero... -
niecierpliwa ... wrote:witam ponownie o 12 testowanie boje sie az cala drze i teraz serio jestem niecierpliwa te minuty tak sie wloka... ehh
mi sie podobala 1 i 2 sukienka tzn 3 tez jest ladna ale tamte bardziej mi sie podobaja
jejku jekju jejku nie wiem co robic chce i nie chce jednoczesnie tego testu...
na dodatek moj spi po nocce i nie ma o niczym pojecia <o testowaniu> ostatnio [pow ze denerwuje sie bardziej niz ja wiec jak bd 2 krechy to go obudze a jak nie to zaczekam az wstanie i w przcy zadzwonie i mu pow dopiero...niecierpliwa ... lubi tę wiadomość