X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92-95 zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik 92-95 zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • katarzynnn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekujemu truskawkowa;-)

w57v3e3kp7087rpf.png Rocznik 92 starajacy sie o mlucha. .
  • truskavvkowa Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba z wizyty na wizytę czuje się coraz gorzej tak naprawdę. Może to po prostu nie jest dla mnie? W końcu ja już swój czas miała, a widocznie nie było dane bo w jednym dniu cieszyłam się a za sekundę płakałam.

katarzynnn lubi tę wiadomość

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jesli mi pozwolisz to będę mówic do Ciebie truskawka :P bo mi tak wygodniej hehe ;D

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba nie czytałaś o nas tych całych 160 stron naszych bazgrołów? :p
    czyli póki co się leczysz, starania wstrzymane? :)

co druga z nas ma pana M. ;D

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne, jak Wam wygodniej dziewczyny ;)

• Jula222 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawkowa ja równiez w zeszłym roku poroniłam, ale nie poddałam sie mimo ze to trwało rok zeby stanac psychicznie :) na kazda przyjdzie czas :)

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    truskavvkowa wrote:
    Chyba z wizyty na wizytę czuje się coraz gorzej tak naprawdę. Może to po prostu nie jest dla mnie? W końcu ja już swój czas miała, a widocznie nie było dane bo w jednym dniu cieszyłam się a za sekundę płakałam.
    ja tez jestem załamana.. i mam podejrzenie pcos.. ale podoba mi się to że mogę obserwować swoj cykl itp..

kasiu a mialas takie grudki krostki na otoczce? bo ja mam też żyły ale na otoczce.. dziś już mi się druga pojawiła na prawej piersi a na lewej jedna

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png

Wysłany: 13 maja 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całych 160 nie, ale jakieś pojedyncze żeby Was poznać owszem :D Teoretycznie wstrzymane bo moje jajniki sobie nie pracują, wolne wzięły. Ale praktycznie to nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałam na NIM gumę. Więc żyję z malutką nadzieją.

mizzelka lubi tę wiadomość

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ja tez jestem załamana.. i mam podejrzenie pcos.. ale podoba mi się to że mogę obserwować swoj cykl itp..

kasiu a mialas takie grudki krostki na otoczce? bo ja mam też żyły ale na otoczce.. dziś już mi się druga pojawiła na prawej piersi a na lewej jedna

Mizzelka grudki, krostki na otoczce są normalne :) nawet przed ciaza mialam, teraz jedynie sa wieksze :P żyły na otoczce? tzn na brodawce sutkowej?

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze tak lepiej nawet :)
    ile to małych cudów powstało u par, u których stwierdzono absolutną bezpłodnośc itd...
    brak napięcia, wyluzowanie i fasolinda zdrowa :)

• Jula222 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka a rocznik ktory jestes tak z ciekawosci :P

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png

Wysłany: 13 maja 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba nawet nie mam po co go obserwować bo nie mam drugiej połowy cyklu, jeśli nie wywoła mi lekarz miesiączki to jej nie mam. Tzn, nie no, 3 maj to było moje święto , dostałam pierwszą samodzielną od roku, ale wczoraj się okazało że była "nieprawidłowa". Więc jednak nie mam z czego się cieszyć. Ja jeszcze miesiąc temu też miałam tylko podejrzenie, bo wyniki mam super ale usg było kiepskie, a wczoraj jednak na 100% się potwierdziło. Mam nadzieję, że u Ciebie jednak to nie pcos, bo to nieźle komplikuje :<

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula222 wrote:
    Mizzelka grudki, krostki na otoczce są normalne :) nawet przed ciaza mialam, teraz jedynie sa wieksze :P żyły na otoczce? tzn na brodawce sutkowej?
    wokól niej co jest taka ciemniejsza strefa :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    racja z tymi grudkami, tzn ja tez mam cały czas, wiadomo czasem sa inne itd, ale nie wiem czy można to brac za pewny objaw. u mnie tak samo żyły na piersiach się czasem pojawiają mimo, ze mam skromne b/c

u mnie obserwacja tych objawów odpada :/

Cytuj  /     /  Zgłoś
    95 :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    truskavvkowa wrote:
    Ja chyba nawet nie mam po co go obserwować bo nie mam drugiej połowy cyklu, jeśli nie wywoła mi lekarz miesiączki to jej nie mam. Tzn, nie no, 3 maj to było moje święto , dostałam pierwszą samodzielną od roku, ale wczoraj się okazało że była "nieprawidłowa". Więc jednak nie mam z czego się cieszyć. Ja jeszcze miesiąc temu też miałam tylko podejrzenie, bo wyniki mam super ale usg było kiepskie, a wczoraj jednak na 100% się potwierdziło. Mam nadzieję, że u Ciebie jednak to nie pcos, bo to nieźle komplikuje :<
    a ile mialas pęcherzyków na jajnikach?

• Jula222 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    wokól niej co jest taka ciemniejsza strefa :)

ooo :) żyłki masz widoczne ?:D

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • katarzynnn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam grudki na brodawkach i zyly pokazaly mi sie dwa tygodnie temu

mizzelka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula222 wrote:
    ooo :) żyłki masz widoczne ?:D
    no od kilku dni nie na cąłych piersiach tylko jak jest sutek i taka otoczka, a dziś więcej grudek takich białych nie wiem ja je określić i żyły takie zielono niebieskie..

• katarzynnn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczesniej ich nie mialam :-(

‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ