X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92-95 zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik 92-95 zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • katarzynnn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekujemu truskawkowa;-)

w57v3e3kp7087rpf.png Rocznik 92 starajacy sie o mlucha. .
  • truskavvkowa Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba z wizyty na wizytę czuje się coraz gorzej tak naprawdę. Może to po prostu nie jest dla mnie? W końcu ja już swój czas miała, a widocznie nie było dane bo w jednym dniu cieszyłam się a za sekundę płakałam.

katarzynnn lubi tę wiadomość

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jesli mi pozwolisz to będę mówic do Ciebie truskawka :P bo mi tak wygodniej hehe ;D

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba nie czytałaś o nas tych całych 160 stron naszych bazgrołów? :p
    czyli póki co się leczysz, starania wstrzymane? :)

co druga z nas ma pana M. ;D

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne, jak Wam wygodniej dziewczyny ;)

• Jula222 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawkowa ja równiez w zeszłym roku poroniłam, ale nie poddałam sie mimo ze to trwało rok zeby stanac psychicznie :) na kazda przyjdzie czas :)

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    truskavvkowa wrote:
    Chyba z wizyty na wizytę czuje się coraz gorzej tak naprawdę. Może to po prostu nie jest dla mnie? W końcu ja już swój czas miała, a widocznie nie było dane bo w jednym dniu cieszyłam się a za sekundę płakałam.
    ja tez jestem załamana.. i mam podejrzenie pcos.. ale podoba mi się to że mogę obserwować swoj cykl itp..

kasiu a mialas takie grudki krostki na otoczce? bo ja mam też żyły ale na otoczce.. dziś już mi się druga pojawiła na prawej piersi a na lewej jedna

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png

Wysłany: 13 maja 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całych 160 nie, ale jakieś pojedyncze żeby Was poznać owszem :D Teoretycznie wstrzymane bo moje jajniki sobie nie pracują, wolne wzięły. Ale praktycznie to nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałam na NIM gumę. Więc żyję z malutką nadzieją.

mizzelka lubi tę wiadomość

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ja tez jestem załamana.. i mam podejrzenie pcos.. ale podoba mi się to że mogę obserwować swoj cykl itp..

kasiu a mialas takie grudki krostki na otoczce? bo ja mam też żyły ale na otoczce.. dziś już mi się druga pojawiła na prawej piersi a na lewej jedna

Mizzelka grudki, krostki na otoczce są normalne :) nawet przed ciaza mialam, teraz jedynie sa wieksze :P żyły na otoczce? tzn na brodawce sutkowej?

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze tak lepiej nawet :)
    ile to małych cudów powstało u par, u których stwierdzono absolutną bezpłodnośc itd...
    brak napięcia, wyluzowanie i fasolinda zdrowa :)

• Jula222 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka a rocznik ktory jestes tak z ciekawosci :P

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png

Wysłany: 13 maja 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba nawet nie mam po co go obserwować bo nie mam drugiej połowy cyklu, jeśli nie wywoła mi lekarz miesiączki to jej nie mam. Tzn, nie no, 3 maj to było moje święto , dostałam pierwszą samodzielną od roku, ale wczoraj się okazało że była "nieprawidłowa". Więc jednak nie mam z czego się cieszyć. Ja jeszcze miesiąc temu też miałam tylko podejrzenie, bo wyniki mam super ale usg było kiepskie, a wczoraj jednak na 100% się potwierdziło. Mam nadzieję, że u Ciebie jednak to nie pcos, bo to nieźle komplikuje :<

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula222 wrote:
    Mizzelka grudki, krostki na otoczce są normalne :) nawet przed ciaza mialam, teraz jedynie sa wieksze :P żyły na otoczce? tzn na brodawce sutkowej?
    wokól niej co jest taka ciemniejsza strefa :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    racja z tymi grudkami, tzn ja tez mam cały czas, wiadomo czasem sa inne itd, ale nie wiem czy można to brac za pewny objaw. u mnie tak samo żyły na piersiach się czasem pojawiają mimo, ze mam skromne b/c

u mnie obserwacja tych objawów odpada :/

Cytuj  /     /  Zgłoś
    95 :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    truskavvkowa wrote:
    Ja chyba nawet nie mam po co go obserwować bo nie mam drugiej połowy cyklu, jeśli nie wywoła mi lekarz miesiączki to jej nie mam. Tzn, nie no, 3 maj to było moje święto , dostałam pierwszą samodzielną od roku, ale wczoraj się okazało że była "nieprawidłowa". Więc jednak nie mam z czego się cieszyć. Ja jeszcze miesiąc temu też miałam tylko podejrzenie, bo wyniki mam super ale usg było kiepskie, a wczoraj jednak na 100% się potwierdziło. Mam nadzieję, że u Ciebie jednak to nie pcos, bo to nieźle komplikuje :<
    a ile mialas pęcherzyków na jajnikach?

• Jula222 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    wokól niej co jest taka ciemniejsza strefa :)

ooo :) żyłki masz widoczne ?:D

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • katarzynnn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam grudki na brodawkach i zyly pokazaly mi sie dwa tygodnie temu

mizzelka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula222 wrote:
    ooo :) żyłki masz widoczne ?:D
    no od kilku dni nie na cąłych piersiach tylko jak jest sutek i taka otoczka, a dziś więcej grudek takich białych nie wiem ja je określić i żyły takie zielono niebieskie..

• katarzynnn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczesniej ich nie mialam :-(

‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ