Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo, w końcu wątek z tych roczników, 92 wita
najprościej jeśli osoby których te roczniki nie opisują niech się tutaj nie wypowiadają- nerwów mniej dla wszystkich
sama siebie nie widziałam jako mamę w wieku 19 lat, ale kilka wydarzeń, TEN partner z którym chce się założyć rodzinę i teraz już jestem gotowa
gdybym wiedziała, że "złoty strzał" to prawie mit, nawet zaczęłabym starania szybciej.
każdy ma swój czas. moi rodzice założyli rodzinę w wieku 19 lat, nikt im wtedy nie mógł pomóc,ale sobie poradzili. z bratem nie tułaliśmy się po ulicach i nie przymieraliśmy głodem, każdy z nas założył już swoją rodzinę, a wspólne wyjścia z rodzicami to przyjemność, a nie nudne spotkanie
ja chcę być dla moich dzieci mamą, a nie babciąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 09:29
pau3lenka, Dyzia23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ! Jeśli mogę to się dołączę, chociaż jestem z 91', ale ostatnie dni grudnia, to tak jakby 92' Przyznaję Wam rację, liczy się dojrzałość psychiczna, nie dowód osobisty. Są kobiety powyżej 30, które nie są gotowe, a są 20, takie jak my, które czują instynkt. Także trzymam za Wszystkie mocno kciuki
karollina92, lenka123321, Karolina20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie 2 cs, jestem po tabletkach antykoncepcyjnych, cykle do tej pory 29 dniowe, choć ten ostatni 40 dni.. obecnie jestem w 20 dc, według ovu, owulacja była 15 dnia, tak też czułam. I jak narazie trzeba czekać, boję się mieć nadzieję, bo nie chce rozczarowania.. ale to jeszcze początek na szczęście.
-
nick nieaktualnybeatka2912 wrote:U mnie 2 cs, jestem po tabletkach antykoncepcyjnych, cykle do tej pory 29 dniowe, choć ten ostatni 40 dni.. obecnie jestem w 20 dc, według ovu, owulacja była 15 dnia, tak też czułam. I jak narazie trzeba czekać, boję się mieć nadzieję, bo nie chce rozczarowania.. ale to jeszcze początek na szczęście.
głowa do góry, będzie dobrze, musi być! Ja się nie nakręcam, raczej czekam na @, niestety i obawiam się, że jutro albo pojutrze będzie ;/ -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:My się staramy 9cykl .
Teraz jestem w 26dc i czekam na @ . Na razie ani brzuch nie boli ani nic . Śluzu mam dużo raz wodnisty raz kremowy .
Kciukam za was wszystkie . Musimy się trzymać razem
a jak długie masz cykle ? mnie podbrzusze boli i piersi po bokach ale one bolą mnie już od owulacji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tu tylko na chwilkę wpadłam bo tak jak was zdenerwowała mnie wypowiedź Kiary. Szlag mnie trafia jak ktoś takie głupoty plecie i wybaczcie ale nie potrafię się nie odezwać. Mam 19 lat, liceum skończyłam, maturę zdałam nawet bardzo dobrze i nie uważam się żebym miała jakieś braki, bo tyle mi wystarczy i więcej nie potrzebuję. Druga sprawa jest taka że nikt nie ma prawa oceniać kogoś po liczbie przeżytych lat jeśli kogoś nie zna i nie wie ile w życiu przeszedł. To tylko cyfra. Musiałam bardzo wcześnie dorosnąć i mam więcej oleju w głowie niż niejedna 25-latka (nie obrażając nikogo oczywiście). A to że nie poszłam na studia nie upoważnia nikogo do uważania mnie za głupią, bo głupia nie jestem. Jak i reszta dziewczyn na głupie mi tu nie wygląda.
No to sobie pogadałam Życzę Wam dziewczyny jak najszybszego zafasolkowania Powodzenia!Landryneczka, Carmen92, xpatiiix3, mizzelka lubią tę wiadomość