Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa99 wrote:29 dzień cyklu, męczy mnie tak od 3-4 dni, w zeszłym tygodniu tez takie zawroty głowy miałam, nie wiem od czego, ciśnienie mierzyłam etc, wszytsko ok
normalnie cykle 28-30 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 10:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa99 wrote:czekam na jej brak:D
obiecałam sobie i tu na forum, ze testuję dopiero 14 jeśli @ nie przyjdzie do tego czasu, ale już nie mogę wytrzymać z ciekawości
-
nick nieaktualnyja mam cały czas test w pogotowiu, ale mąż dziwnie na mnie patrzył kiedy kupował i kupował te testy a pozytywu cały czas nie było
chociaż w sumie to sam mnie non stop kusi zebym robiła, bo on to z tych facetów nierozumnych. o śluzach, dniach, terminach wie mniej niż o swojej cioci brata wujka mężu -
Ewa99 wrote:madziuszka a który dzień po ovu u ciebie?
może to plamienie implatacyjne?
-
Ewa99 wrote:ja mam cały czas test w pogotowiu, ale mąż dziwnie na mnie patrzył kiedy kupował i kupował te testy a pozytywu cały czas nie było
chociaż w sumie to sam mnie non stop kusi zebym robiła, bo on to z tych facetów nierozumnych. o śluzach, dniach, terminach wie mniej niż o swojej cioci brata wujka mężu
-
nick nieaktualnyoo, to naprawdę geniusz mój z tych trzech słów kojarzy tylko okres. tzn wie, że przed nie zbliżać się bez ciepłej herbaty/czekolady/tulenia/ciepłego koca
przecież te słowa z końcówką -acja tak łatwo pomylić :p
o dziwo teraz mam termin @ a koc ani herbata nie były wymagane, żadnego pms. jezus, zwariuję...
detekror tu na ovu mówi, ze bardzo prawdopodobne, że ciąża, ale ja dalej wątpię -
Ewa99 wrote:oo, to naprawdę geniusz mój z tych trzech słów kojarzy tylko okres. tzn wie, że przed nie zbliżać się bez ciepłej herbaty/czekolady/tulenia/ciepłego koca
o dziwo teraz mam termin @ a koc ani herbata nie były wymagane, żadnego pms. jezus, zwariuję...
detekror tu na ovu mówi, ze bardzo prawdopodobne, że ciąża, ale ja dalej wątpię
-
Ewa99 wrote:oo, to naprawdę geniusz mój z tych trzech słów kojarzy tylko okres. tzn wie, że przed nie zbliżać się bez ciepłej herbaty/czekolady/tulenia/ciepłego koca
detekror tu na ovu mówi, ze bardzo prawdopodobne, że ciąża, ale ja dalej wątpię
Jak masz przeczucie to może zrób bete bedziesz pewna, bo testy też mogą oszukiwać, w moim przypadku tak było beta wynosiła 34 a testy poranne były negatywne ;/
-
nick nieaktualnytak na poważnie to 3, ale zwariować idzie. wszyscy non stop wypytują, się interesują, 3 znajome bliskie juz zaszły. to nas strasznie dołuje... niepotrzebnie cokolwiek mówiliśmy.
tak by była niespodziewana radość
wiem, że to nic w porównaniu z problemami niektórych osób tutaj, ale kiedy wiem że wszystko powinno być ok, to dlaczego się nie udaje... -
nick nieaktualny
-
Ewa99 wrote:tak na poważnie to 3, ale zwariować idzie. wszyscy non stop wypytują, się interesują, 3 znajome bliskie juz zaszły. to nas strasznie dołuje... niepotrzebnie cokolwiek mówiliśmy.
tak by była niespodziewana radość
wiem, że to nic w porównaniu z problemami niektórych osób tutaj, ale kiedy wiem że wszystko powinno być ok, to dlaczego się nie udaje...
skąd ja to znam , tyle dziewczyn dookoła mnie jest w ciąży ,z mojego rocznika 92 już 4 zaciążyła ;p u mnie też wypytują( z tym że nie chwale się za bardzo # wiedzą bardzo bardzo najbliższe osoby ),każą wyluzować że jesteśmy młodzi mamy czas .;/ a najgorsze jest co miesięczna powtórka z rozrywki , lekarze dają zielone swiatełko "wracać do domu ,i bobasa zmajstrować" a wychodzi z tego wielka d..;(
-
nick nieaktualny