Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCarmen92 wrote:Hey kobitki ja jestem z Wrocławia, u nas starania zaczeły się 1 maja 2013, za specjalnie problemów z zajściem w ciąże nie miałam a z utrzymaniem, jestem 5 miesięcy po łyżeczkowaniu po poronieniu i czekamy na zielone światło od lekarze bo niestety u mnie zawodzi tarczyca i przeciwciała tarczycowe które muszę doprowadzić do porządku Mam nadzieję że do czerwca się wyrobie
a o problemach z tarczycą dowiedziałaś się po poronieniu ? ja też mam problemy z tarczycą, łykam codziennie Euthyrox 25. -
nick nieaktualnyJula222 wrote:Dziękuję mnie piersi tylko po bokach przed okresem bolą tylko przy dotyku (przy ucisku), a brzuch przed i przy @ nigdy jedynie podbrzusze kiedy małpa nadchodzi.. a tu podbrzusza zero, tylko calusi brzuch plus ten jeden sutek tak meggaaa ze mam wrazenie ze zaraz wybuchnie .. jak chodze to odczywam taki hmm? dyskomfort? wole lezec non stop wtedy jest mi lepiej
Testujesz za 6 dni, poczekaj cierpliwie i nie denerwuj się Będzie dobrze! -
nick nieaktualnyJula222 wrote:czekam czekam mimo że kusi ale wiem ze jeszcze nic nie zobacze na teściku jedynie I kreseczke więc czekamy
mnie też kusiło już w sobotę, to był 29 dc, mówię do mojego P. "chodź, zrobimy", no a on że może jeszcze poczekamy do wtorku, jutro popołudniu miałam testować ale już nie ma takiej potrzeby, szkoda ale co zrobić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarollina92 wrote:a o problemach z tarczycą dowiedziałaś się po poronieniu ? ja też mam problemy z tarczycą, łykam codziennie Euthyrox 25.
Niestety dowiedziałam się po dwóch poronieniach. Robiłam przed ciąża tsh i po poronieniu zawsze była na poziomie do max 2,5, tyle że u mnie problemem poronienia były przeciwciała ANA i przeciwciała tarczycowe anty-TPO które wynosiłyn >600 a norma jest od 0-34. Więc u mnie niedoczynność jest spowodowana zapaleniem tarczycy (Choroba Hasimoto) teraz czekam na recepte na euthyrox 25 mam zbić do 1 a gdy zajdę w ciąże muszę brać Acard + zastrzyki z heparynyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 21:43
-
Carmen92 wrote:Niestety dowiedziałam się po dwóch poronieniach. Robiłam przed ciąża tsh i po poronieniu zawsze była na poziomie do max 2,5, tyle że u mnie problemem poronienia były przeciwciała ANA i przeciwciała tarczycowe anty-TPO które wynosiłyn >600 a norma jest od 0-34. Więc u mnie niedoczynność jest spowodowana zapaleniem tarczycy (Choroba Hasimoto) teraz czekam na recepte na euthyrox 25 mam zbić do 1 a gdy zajdę w ciąże muszę brać Acard + zastrzyki z heparyny
Witam się z rana Najważniejsze że już wiesz co jest nie tak , i teraz trzeba wyleczyć to dziadostwo i się starać i powinno być dobrze. Na innych forach czytałam o tym hasimoto i wielu dziewczynom sie udawało zaciążyć i donosić maleństwo
-
Nalka wrote:Szkoda, że 91 się nie łapie. No ale cóż - starość nie radość. Pozdrawiam i życzę zieloności!
Jaka tam starość! myślę że dziewczyny nie będą mieć nic przeciwko żebyś dołączyła
A dla ciebie zdrówka i dla maluszka
Nalka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklara22 wrote:Witam się z rana Najważniejsze że już wiesz co jest nie tak , i teraz trzeba wyleczyć to dziadostwo i się starać i powinno być dobrze. Na innych forach czytałam o tym hasimoto i wielu dziewczynom sie udawało zaciążyć i donosić maleństwo
Też o tym czytałam więc jest nadzieja Chociaż boję się jak cholera, zobaczymy czekam na receptę od lekarza i zaczynam leczenie, mam nadzieje że jutro dojdzie bo czekam już ponad tydzień -
nick nieaktualnydołączyłam dzisiaj do kilku testujących z tematu "Kto będzie testował w tym tygodniu ?", bo już nie mogłam doczekać do piątku, niestety negatyw
cała noc nie spałam, raz płakałam raz myślałam co jest z nami nie tak. wszystkie znajome wkoło zachodzą, już rodzą, kolejny raz nawet. a my rzekomo zdrowi i się nie udaje
dzisiaj tez dzień do niczego... -
nick nieaktualnyWitam Was dziewczynki ja tu tylko na chwilkę bo jestem rocznik 88 ale chciałam Wam napisać, że gdybym wiedziała wcześniej że zajście w ciąże to wcale nie prosta sprawa to od daaaaawna bym się nie zabiezpieczała, także działajcie i rozmnażajcie się i zostańcie młodymi seksownymi mamuśkami muuuuah powodzenia
lenka123321 lubi tę wiadomość
-
Kochane przyleciałam się pochwalić jestem w ciąży! trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze prosze! a ja was zarażam i również trzymam kciuki!:*
lenka123321, Landryneczka lubią tę wiadomość