Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa21 dziękuję i gratuluję tobie również
lenka123321 teoretycznie 2 cykle:), ale praktycznie to 1 cykl:) i się udało , w styczniu kochaliśmy się ale nic to nie dało mieliśmy wykończenie domu na głowie i tak od czasu do czasu jak siły były -
nick nieaktualnyJula222 wrote:Niecierpliwa21 dziękuję i gratuluję tobie również
lenka123321 teoretycznie 2 cykle:), ale praktycznie to 1 cykl:) i się udało , w styczniu kochaliśmy się ale nic to nie dało mieliśmy wykończenie domu na głowie i tak od czasu do czasu jak siły były -
sprawdzałam sobie na stronce http://t-time.pl/dni-plodne i według tego się kochaliśmy jednym słowem jak tylko była okazja i Narzeczony był w domku dzięki tej stronce dużo koleżanek zaszło i to w 1 cyklu starań
lenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie u mnie to dziwna sytuacja jest Mieliśmy zawiesić starania do czerwca , i nie serduszkowaliśmy wgl w dni płodne, po @ było pare razy bez zabezpieczeń a w dniu domniemanej owulacji dostałam plamień nigdy tak owych nie miałam. Więc jakaś tam nadzieja jest że owulka sie przesunęła. MAm zamiar jeszcze poczekać bo w zeszłym syklu też miałam opóźnienie. Zatestuje w czwartek-piatek jak nie przyjdzie @ . Kusi mnie strasznie ale mój K. cały czas mówi ze cierpliwość popłaca hahaha
-
ogólem kochana teraz luknęłam na twoj wykresik, i widzę ze owu mialas 2-3 dni pozniej ode mnie:) mi juz tydzien temu wyszedł test pozytywnie, więc moze spróbuj a tak apropo jak długie masz cykle ?
-
Jula222 wrote:ogólem kochana teraz luknęłam na twoj wykresik, i widzę ze owu mialas 2-3 dni pozniej ode mnie:) mi juz tydzien temu wyszedł test pozytywnie, więc moze spróbuj a tak apropo jak długie masz cykle ?
-
nick nieaktualny
-
Też mam problemy ze śluzem, aczkolwiek ostatnio mam go sporo takiego kremowo-wodnistego I temperatura non stop 37,2 od jakiś dwóch tyg( zmierzyłam bo uznałam że coś się słabo czuje ) nie wiem czy to przesilenie wiosenne czy fasolka