Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:nie raz słyszę jak młoda dziewczyna zajdzie w ciąże, ze straciła życie, ze koniec zabaw... maatko, kwestia priorytetów. Ja nigdy nie byłam na dyskotece nawet ;p nigdy mnie nie ciagnelo do takich miejsc do palenia cpania, jestem "starodawna" kobitka i uwazam ze malenstwo to nie zmarnowane zycie...to poczatek nowego zycia ))))))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny opowiem wam co z tym testem dziwnego się stało ... Jak już nakropiłam do niego wyskoczyła jedna kreska, ta kontrolna no ale myśle sobie że tamta może jeszcze się pojawi, położyłam go koło łóżka i zerknęłam po chwili a tam rozmyta kreska w polu tym ciążowym i powoli przesuwała się w kierunku testowej aż zniknęła ... Zaczęłam mu się przyglądać i niby nic nie było widać ale pod światło jest cień-cienia-cienia-cienia Co o tym myślicie ?
-
Madziuszka wrote:Dziewczyny opowiem wam co z tym testem dziwnego się stało ... Jak już nakropiłam do niego wyskoczyła jedna kreska, ta kontrolna no ale myśle sobie że tamta może jeszcze się pojawi, położyłam go koło łóżka i zerknęłam po chwili a tam rozmyta kreska w polu tym ciążowym i powoli przesuwała się w kierunku testowej aż zniknęła ... Zaczęłam mu się przyglądać i niby nic nie było widać ale pod światło jest cień-cienia-cienia-cienia Co o tym myślicie ?
Kochana pod światło nie podstawiaj ja tez w 1 cyklu zrobilam test i mialam dosłownie to samo co ty, normalnie nie było nic widać a pod światłem cien z cienia cienia i nic z tego nie było a 2 cyklu od razu wyszła po 15sekundach