Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jula222 wrote:Kochana pod światło nie podstawiaj ja tez w 1 cyklu zrobilam test i mialam dosłownie to samo co ty, normalnie nie było nic widać a pod światłem cien z cienia cienia i nic z tego nie było a 2 cyklu od razu wyszła po 15sekundach
-
Madziuszka spokojnie wyluzuj będzie ok jak jest fasolinka to się musi zagościć u Ciebie daj jej troche czasu
Niecierpliwa ja sie czuje kurcze o dziwo bardzo dobrze tzn boje sie bo przestają mnie piersi boleć.. sutki nadal pobolewają a od kilku dni ból czy raczej rwanie w lewej pachwinie najbardziej odczuwam to przy chodzeniu i nie wiem co to jest:( a jak narazie bez mdłości i wymiotów jedynie od wczoraj mam takie mega wzdęcia brzuch wczoraj mi wyszedl taki ze w spodnie sie dopiąc nie mogłam -
na co dzien pracuje opiekuję sie 14miesięcznym dzieckiem a w weekendy studjuje tez marze o spokojnej Ciaży:) pierwsza (poroniona) straszne mdlosci +wymioty z tego co pamietam zaczely sie w 6 tygodniu wiec zobacze za tydzien co bedzie juz sie nie mogę doczekać dzisiejszej wizyty masz może jakies bole brzucha pachwin lub cos ? sorki za te pytania ale wczesniej tak nie miałam i stres i nerwy robią swoje..
-
Nie u mnie nic, raz miałam w nocy straszny ból i skurcze a okazało się kilka minut później że to przez nadchodzącą okropną biegunkę.
Kochana a skąd to poronienie jeśli mogę spytać? Wyjaśnił lekarz czy bez przyczyny?
Ja chciałam popisać sobie z dziewczynami na BBF ale tam dziewczyny sieją taką panike że zrezygnowałam. -
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:hej dziewczyny:) Madziuszka czekaj z tymtestem jeszcze:) tak wiem wiem latwo mi mowic;) ja w tym roku koncze 23 moj facet 33 .... stary dziad;) ale jak z dzieckiem mowie wam.
Mój jeszcze starszy 39 w styczniu będą okrągłe urodzinki -
Poronienie w 11 tygodniu serduszko przestało bić nie wiadomo dlaczego.. wady genetyczne czy coś.. ale dokładnych badań nie robiłam bo bym chyba bardziej sie załamała.. dlatego teraz przy tej ciązy chce zeby bylo wszystko jak należy..
jeszcze moja pierwsza beta robina 12 dpo byla 0.10 ale to prawdopodobnie bład lab, dzis odbiore moją czwartkową bete juz sie jej doczekac nie moge wiem ze sie lab pomyliło bo 2 lekarzy powiedziało ze ciąza jest tylko jeszcze za wczesna zeby na usg zobaczyc i mam nadzieje ze dziś już coś zobaczę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJula222 wrote:Poronienie w 11 tygodniu serduszko przestało bić nie wiadomo dlaczego.. wady genetyczne czy coś.. ale dokładnych badań nie robiłam bo bym chyba bardziej sie załamała.. dlatego teraz przy tej ciązy chce zeby bylo wszystko jak należy..
jeszcze moja pierwsza beta robina 12 dpo byla 0.10 ale to prawdopodobnie bład lab, dzis odbiore moją czwartkową bete juz sie jej doczekac nie moge wiem ze sie lab pomyliło bo 2 lekarzy powiedziało ze ciąza jest tylko jeszcze za wczesna zeby na usg zobaczyc i mam nadzieje ze dziś już coś zobaczęJula222 lubi tę wiadomość
-
Jula222 wrote:ja robiłam 7 testów wszystkie II piękne krechy dlatego strasznie mnie zirytowała beta napisze napisze na pewno a Ty jutro daj znac
wieczorkiem po zajęciach zajrzę i czekam na relacje
Ja za tydzień zaczynam zajęcia z fizjologii ciąży w szpitalu, więc pewnie poza wszystkimi ciężarówkami na oddziale przebadam i siebie na prawo i lewo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:wspolczuje poronienia,ale teraz juz wszystko na pewno bedzie ok. i taaak Ci bardzo zazdroszze,ale trzymam kciuki
jeszcze troche i bedziemy razem narzekac na ciaze )