Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylenka123321 wrote:Jula :*
Carmen wspolczuje. ale chyba sie nie poddajesz co?
na razie mamy przerwę w staraniach, ponieważ od hashimoto zrobiła mi się niedoczynność tarczycy, którą muszę zbić do wartości zbliżonej 1 (a mam 4,25) i biorę euthyrox25, jak zbije ją to zaczniemy staranka, dodatkowo muszę jeszcze odwiedzić mojego ginekologa żeby uzgodnić jak poprowadzimy ciąże, czy oprócz euthyroxu będę brała coś jeszcze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was dziewczyny,Gratuluje i trzymam kciuki za zafasolkowane
jestem z rocznika 92 a już muszę jeździć po klinikach niepłodności...
Też mam niedoczynność tarczycy tyle że jak biorę dawkę 65.
Trzymajcie się i trzymam kciuki za te które się starają! -
nick nieaktualny
-
Sylwuśta159 - Ja nie oceniam tego wiekiem, znam matki w różnym wieku, znam też dziewczyny co wpadły i takie co chciały i naprawdę nie wiek jest najważniejszy. Są dziewczyny co mają niemowlaki i są nieletnie i świetnie sobie radzą, jedna nawet chciał, starała się dwa miesiące, po prostu sądziła, że się nie uda tak szybko, ale się udało i w efekcie urodziła mając jeszcze te 17 lat. Tak więc znam i 17 latki co sobie świetnie radzą jako matki i znam też 30 taki którym nie powierzyłabym mrówki pod opiekę, ani chomika. Ważniejsza jest mentalność, a nie rocznik.
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mloda.Mama wrote:Witam młode staraczki
Ja jestem rocznik 93
Fajnie, że nie jestem jedyna w tak młodym wieku, która stara się o potomka.
Hej nie jesteś sama a jak długo sie już starasz? -
Blondi22 wrote:Trzymam kciuki za was
r.90
Dziękujemy Ci blondi22:) staranka o rodzeństwo dla Synusia czy jeszcze nie ? uppss:) Przepraszam nie widziałam ze masz juz 2 miesieczną Córcie Wybacz:) jestem bardzo zakręconaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 09:01
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Ooo to cichutkie gratulacje dla Ciebie:) nie bój sie idź tylko do laboratorium gdzie większość przyszłych mam chodzi ja bylam w labolatorium gdzie zawsze bez koleejek góra 3 osoby i moja beta tam 0.10, a po 2 dniach w innym lab juz 1404, więc dobra rada:):*
-
Jula222 wrote:Dziękujemy Ci blondi22:) staranka o rodzeństwo dla Synusia czy jeszcze nie ? uppss:) Przepraszam nie widziałam ze masz juz 2 miesieczną Córcie Wybacz:) jestem bardzo zakręcona