Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czarnaa94 wrote:Ja tu tylko na chwilkę wpadłam bo tak jak was zdenerwowała mnie wypowiedź Kiary. Szlag mnie trafia jak ktoś takie głupoty plecie i wybaczcie ale nie potrafię się nie odezwać. Mam 19 lat, liceum skończyłam, maturę zdałam nawet bardzo dobrze i nie uważam się żebym miała jakieś braki, bo tyle mi wystarczy i więcej nie potrzebuję. Druga sprawa jest taka że nikt nie ma prawa oceniać kogoś po liczbie przeżytych lat jeśli kogoś nie zna i nie wie ile w życiu przeszedł. To tylko cyfra. Musiałam bardzo wcześnie dorosnąć i mam więcej oleju w głowie niż niejedna 25-latka (nie obrażając nikogo oczywiście). A to że nie poszłam na studia nie upoważnia nikogo do uważania mnie za głupią, bo głupia nie jestem. Jak i reszta dziewczyn na głupie mi tu nie wygląda.
Zgadzam się Ja w wieku 19 lat byłam już gotowa ,z tym że chciałam zapewnić jakiekolwiek warunki materialne maleństwu teraz kiedy warunki są dzidzi brak ;/ i śmiem stwierdzić że chyba wolała bym wpaść w wieku 19 niż teraz mieć problemy -
Ewa99 wrote:ja już wariują, jak co miesiąc w tym czasie… pierwszy cykl(w sumie pół) tu na ovu, dziwny cykl bardzo, detektor mi pokazuje jakiś szalony wynik, a ja i tak mam wrażenie że przyjdzie @. dziś albo jutr
Moje cykle sa tak pokrętne że czasami w ogóle nie ogarniam , a stosujesz sie dokładnie do obserwacji czyli śluz ,temp itd???
Myśle nad kupieniem testów na owulke , jak w tym nie wypali to w przyszłym bd próbować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa99 wrote:to i tak muszę zacząć od początku cyklu najlepiej, na dniach się okaże co teraz. jeśli się nie uda to obserwacja ruszy pełną para
chociaż nie wiem co lepsze, wszystko obserwować i celować, czy na spontanie... bo nerwowo mogę nie wytrzymać
z nerwami to może być róznie ,bo jak sie tak bardzo chce to nie wiem co gorsze .W tym miesiącu wyliczyłam kiedy potencjalnie wystapi owu ,i wykorzystuje małża na maxa stosujecie jeszcze jakieś techniki ,typu pozycje kiedy najlepiej i takie tam???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarollina92 wrote:a u mnie też ciepło, słoneczko swieci a ktory dc u Ciebie ? mnie tylko podbrzusze męczy
29 dzień cyklu, męczy mnie tak od 3-4 dni, w zeszłym tygodniu tez takie zawroty głowy miałam, nie wiem od czego, ciśnienie mierzyłam etc, wszytsko ok
normalnie cykle 28-30 dni