Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mam do was pytanie:)
jestem 7dpo i dziś po stosunku dorwały mnie takie skurcze w podbrzuszu (podejrzewam, że to macica), że nie mogłam się nawet ruszyć. Żeby przewrócić się na drugi bok musiałam poprosić mojego narzeczonego o pomoc Pierwszy raz w życiu spotkało mnie coś takiego Czym to mogło być spowodowane?
-
Zajsonek wrote:mam do was pytanie:)
jestem 7dpo i dziś po stosunku dorwały mnie takie skurcze w podbrzuszu (podejrzewam, że to macica), że nie mogłam się nawet ruszyć. Żeby przewrócić się na drugi bok musiałam poprosić mojego narzeczonego o pomoc Pierwszy raz w życiu spotkało mnie coś takiego Czym to mogło być spowodowane?
a miewałaś wczesniej podobne skurcze macicy? bo to jeszcze za wczesnie zzeby macica się rozciągała, mi dopiero zaczeła dokuczać tzn rosnąc koło 7-8 tyg odczuwalnie -
niecierpliwa21 ten nasz organizm jest tak skomplikowany wiem, że najlepiej jest zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki, ale tak mnie korci dziś zrobiłam, negatywny, ale to dopiero 7dpo postanowiłam że kolejny zrobię 29 dwa dni przed planowaną miesiączką myślicie że może się coś już pokazać ?
-
Brzucha nadal brak wrzuce zdjecie wieczorem jaki mialam dzis rano po obudzeniu i na czczo
Maluch rosnie, bylam go podgladac w czwartek. Fikał sobie i cały czas ssie kciuka juz widze jak mi sie do cyca przyczepi to chyba na caly dzien
A jak u Was?Ewa99 lubi tę wiadomość
-
a Maluch robi tsunami w brzuchu poprostu tak mi sie wody przelewają najczęsciej po południu i tuz przed spaniem jak lezymy ciotka nauczyla mnie sluchac ruchow przez stetoskop wiec fika sobie a wiadomo u Ciebie kogo nosisz? no to czekam na focie
czrnula 22, anitka19953, Ewa99 lubią tę wiadomość