Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i oby tak dalej! u mnie oświadczyny również były, może nie takie jak ze snów, bo brak pierścionka, ale były szczere. po za tym pierścionek mi nie potrzebny, nie noszę biżuteri, kolczyków, bransoletek, naszyjników a co dopiero pierścionków także słowa mi wystarczyły.
na rodzinę staram się nie zwracać uwagi, w koncu jestem z chłopakiem a nie z jego rodziną. chociaż, jego tata w listopadzie dał znak że już możemy hehe, jak byli razem w pracy za granicą z chłopakiem, jego mama zaś taka zazdrośnica zazdrosna, że Damian mieszka ze mną i rzadko ich odwiedzamy, bo tylko w weekendy. że nie dzwoni i nie pisze na fejsbuku. ale co ja poradzę każdy ma swoje życie. -
nick nieaktualny
-
Moja teściowa przed ślubem była dosłownie z piekła rodem. Teraz mam z nią super kontakt. Co do statusu związku, to jest to prywatna sprawa, do której nikt nie powinien się mieszać, tak jak i do planów poczęcia dziecka.
lenka123321 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
i taka prawda. wiele razy też płakałam przez teściową, jak chłopak był za granicą a ja poszłam do niej na herbatę. mówiła, że widzi że jej syn jest nieszczęśliwy ze mną i wróci do niej, że ona już ma pokój dla niego. przykre, ale wytrzymałam to i teraz D nie pozwala jej tak robić.
też nie chcę żeby ktoś się mieszał w nasze plany i ogólnie życie. dlatego planuje dziecko i nikt mi w tym nie przeszkodzi. chyba że hormony -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylenka jestem ) my jesteśmy 5 lat ze sobą, zaręczeni u mnie raczej każdy by sie ucieszyl, może teściu nie pałałby super szczęściem ale zły też niebyly. poza tym- ktoś za nas będzie wychowywał nasze dzieci? ktoś z nami będzie mieszkał? to niech się nie wpierdal.ją
lenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja swojej teściowej nie dałam wejść na głowę. Przy kolejnej kłótni, w której zostałam po raz kolejny wyzwana od dziw... kur.. i innych ( bo siedziałam u R do 23, a 19latce to nie wypada) powiedziałam jej, że nie życzę sobie takiego nazywania i skoro ja ją szanuję to i od niej tego oczekuję, ona przestała gadać. Swoją drogą po tej kłótni zmieniliśmy z małżem datę ślubu ze stycznia tego roku na maj tamtego polecam postawić się mamusi, zazwyczaj jest wtedy w takim szoku, że cichnie.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
ooo, hehe, dobre dobre. u nas też tak było że jak jeszcze miałam te 20 lat i siedziałam u chłopaka bo jeszcze razem nie mieszkaliśmy to były dziwne komentarze. niby nie prosto w oczy a bolało. dorośli ludzie a zachowywali się jak małe dzieci z tym że bez żadnego szacunku wobec mnie. a skończyło się na tym, że wyrzucili chłopaka z domu za to, że siedzieliśmy u siebie do później godziny... dlatego teraz mieszkamy razem już od roku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ja ostatnio jak bylismy u rodzicow mojego razem to mama mojego z jskims watem do mnie o jakas pierdole... kazalam sie mojemu pakowac a ze nie mogl bo cos tam robil to wyszlam z domu na dwie godziny w dupie ich mam
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
też sobie teraz tak nie dam, po wcześniejszych wydarzeniach chyba się trochę nauczyłam i wiem, że nie warto nerwów na teściów tracić. u mnie na szczęście teściu zmądrzał a teściowa coraz bardziej zazdrosna.
-
nick nieaktualnyi dobrze :DD moja jak u mnie byla ostatnio si mnie czepiala ze czemu bielizne piotre razem z innymi ciuchami... no kuzwa a co bielizna jakas inna jest? bo ona to majtki i skarpety pierze osobno spodnie i bluzki osobno reczniki osobno.. to jej powiedzialam kazdy robi jak uwaza. pomijajac fakt ze ona potrafi jedne spodnie prac w pralce. ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe o teściowych można gadać godzinami:D tak z ciekawości jest tu jakaś pani z 95?
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.