X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92-95 zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik 92-95 zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my 3 lata razem i nawet zareczeni nie jestesmy

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi to tam wisi ;) jest nam dobrze tak jak jest

margarettad lubi tę wiadomość

• margarettad Koleżanka

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i oby tak dalej! u mnie oświadczyny również były, może nie takie jak ze snów, bo brak pierścionka, ale były szczere. po za tym pierścionek mi nie potrzebny, nie noszę biżuteri, kolczyków, bransoletek, naszyjników a co dopiero pierścionków :D także słowa mi wystarczyły.

na rodzinę staram się nie zwracać uwagi, w koncu jestem z chłopakiem a nie z jego rodziną. chociaż, jego tata w listopadzie dał znak że już możemy hehe, jak byli razem w pracy za granicą z chłopakiem, jego mama zaś taka zazdrośnica :D zazdrosna, że Damian mieszka ze mną i rzadko ich odwiedzamy, bo tylko w weekendy. że nie dzwoni i nie pisze na fejsbuku. ale co ja poradzę :D każdy ma swoje życie.

144329ecbe1dbf8194c243b42a41db71.pngStarania od lipca 2013
    Zaburzenia po tabletkach antykoncepcyjnych
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie raz wylam przez rodzicow a raczej matke mojego...

• la Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa przed ślubem była dosłownie z piekła rodem. Teraz mam z nią super kontakt. Co do statusu związku, to jest to prywatna sprawa, do której nikt nie powinien się mieszać, tak jak i do planów poczęcia dziecka.

lenka123321 lubi tę wiadomość

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • margarettad Koleżanka

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i taka prawda. wiele razy też płakałam przez teściową, jak chłopak był za granicą a ja poszłam do niej na herbatę. mówiła, że widzi że jej syn jest nieszczęśliwy ze mną i wróci do niej, że ona już ma pokój dla niego. przykre, ale wytrzymałam to i teraz D nie pozwala jej tak robić.

też nie chcę żeby ktoś się mieszał w nasze plany i ogólnie życie. dlatego planuje dziecko :) i nikt mi w tym nie przeszkodzi. chyba że hormony :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj trzyma krotko swoja matke ale wkurwia mnie swoimi tekstami czasami. durne babsko

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lenka jestem :)) my jesteśmy 5 lat ze sobą, zaręczeni :) u mnie raczej każdy by sie ucieszyl, może teściu nie pałałby super szczęściem ale zły też niebyly. poza tym- ktoś za nas będzie wychowywał nasze dzieci? ktoś z nami będzie mieszkał? to niech się nie wpierdal.ją :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo dokladnie. ja od nich nic nie chce

• la Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojej teściowej nie dałam wejść na głowę. Przy kolejnej kłótni, w której zostałam po raz kolejny wyzwana od dziw... kur.. i innych ( bo siedziałam u R do 23, a 19latce to nie wypada) powiedziałam jej, że nie życzę sobie takiego nazywania i skoro ja ją szanuję to i od niej tego oczekuję, ona przestała gadać. Swoją drogą po tej kłótni zmieniliśmy z małżem datę ślubu ze stycznia tego roku na maj tamtego :D polecam postawić się mamusi, zazwyczaj jest wtedy w takim szoku, że cichnie.

-
    10.06 długi protokół

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój P na szczęscie zawsze umiał i umie sie postawić teściowej i nigdy nie dal sobie powiedzieć czegoś złego o mnie:) zresztą, co najgorze już za nami:))

• margarettad Koleżanka

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo, hehe, dobre dobre. u nas też tak było że jak jeszcze miałam te 20 lat i siedziałam u chłopaka bo jeszcze razem nie mieszkaliśmy to były dziwne komentarze. niby nie prosto w oczy a bolało. dorośli ludzie a zachowywali się jak małe dzieci z tym że bez żadnego szacunku wobec mnie. a skończyło się na tym, że wyrzucili chłopaka z domu za to, że siedzieliśmy u siebie do później godziny... dlatego teraz mieszkamy razem już od roku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak uważam lepiej w biedzie ( nie mówię że u was tak jest tylko ogolnie) a razem wtedy możecie nawet miec nasrane w domu i gówno komuś do tego, dosłownie i nie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja ostatnio jak bylismy u rodzicow mojego razem to mama mojego z jskims watem do mnie o jakas pierdole... kazalam sie mojemu pakowac a ze nie mogl bo cos tam robil to wyszlam z domu na dwie godziny w dupie ich mam :D

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boze zmienmy termat

• margarettad Koleżanka

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też sobie teraz tak nie dam, po wcześniejszych wydarzeniach chyba się trochę nauczyłam i wiem, że nie warto nerwów na teściów tracić. u mnie na szczęście teściu zmądrzał a teściowa coraz bardziej zazdrosna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dobrze :DD moja jak u mnie byla ostatnio si mnie czepiala ze czemu bielizne piotre razem z innymi ciuchami... no kuzwa a co bielizna jakas inna jest? bo ona to majtki i skarpety pierze osobno spodnie i bluzki osobno reczniki osobno.. to jej powiedzialam kazdy robi jak uwaza. pomijajac fakt ze ona potrafi jedne spodnie prac w pralce. ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margarettad- jak to baby :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio mnie pouczala jak rosol gotowac.... jak uslyszalam DODAJ DWIE KOSTKI KNORRA :o

• la Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe o teściowych można gadać godzinami:D tak z ciekawości jest tu jakaś pani z 95?

-
    10.06 długi protokół

Koniec naszych starań.
‹‹ 63 64 65 66 67 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ