Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ogólem kochane mam mały problem.. tzn martwie sie bo przed chwileczką bylam siusiu i razem z krwią Do mojego sie dodzwonic nie moge sluzbe niedlugo konczy, i nie wiem czy do rodzicow dzwonic czy po pogotowie czy co.. co prawda od wczoraj czuje straszne parcie ana pecherz tzn czuje jakbym sobei przeziebiła go.. moge nie schodzic z kibelka bo mam wrazenie ze mi zaraz pecherz peknie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jula spokojnie, po pierwsze nie googluj tego, połóż się, weź nospę i jak coś będzie bardziej pędź do najbliższego szpitala z ostrym dyżurem, tylko nie daj się zbyć, albo zadzwoń do swojej nocnej pomocy medycznej (mini pogotowie).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 19:24
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
ja bym pojechała sama ale za bardzo słaba jestem po blleee..
dodzwoniłam sie do M i oczywsicie zamiast czekac do konca sluzby wzial radiowoz i zrobi szopke..lenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
16 CZERWCA?! o kurde... jednak co prywatnie to prywatnie.. ale masakra!
Oj dba, dba aż czasami do przesady.. ale tak nie lubie jak on przyjezdza lodowa lub czyms ze masakra... czuje sie jak więzień.. -
wiecie co... wczoraj bylam u gin na ogladanie pecherzykow i powiedziala ze nie ma dominujacego a dzis mam tak mokr jakbym popuscila i sluz jest rozciagliwy nie wiem mozliwe zeby w 1 dzien dojrzal jakis? @zaczela sie 10... chociaz gin powiedziala zebym za 2 dni to nie wiem...