Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja uwielbiam pierogi z jabłkiem i brzoskwinią w biesiadowej chacie czy coś takiego ;P oni tam mają właśnie takie wyroby na tackach, przetwory i wędliny

Jestem durna. Siedze i przeglądam neta... -
panipuchatkowa wrote:Weź Seli nie czytaj neta serio. Poogladaj ciuszki dla malenstwa lepiej!
Może powinnam
chyba się kimnę, potem pójdę do apteki po witaminki, a potem to nie wiem ;P
-
Witam
Dziewczyny dajcie trochę deszczu do mnie, ugotować się można.
Moja apka dziś oszalała wyznaczyła mi 2 fazę kilka dni( od dziś) do tyłu wychodzi z niej że cykl będę miała ponad 40 dni mam nadzieję że się myli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 10:10
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Ja raz taki miałam
po distreptazie 
Ehh, no tak to jest
bo jakby człowiek zobaczył wszystko co trzeba to by było ok. A jeszcze jak tak popatrzyłam, że u innych już i serce widać to tak człowiek sobie myśli " a może coś nie tak" u mnie nie widać pęcherzyka żółtkowego, a wiecie... już na l4 siedzę, a potem nie chciałabym się tłumaczyć...
-
Seli, u każdego inaczej jest nie ma co porównywać. Wiem że byś już chciała zobaczyć kropka lecz przyjdzie odpowiedni czas i ujrzysz.
Już rozumiem czemu lekarze zalecają przyjść później aby oszczędzić nam stresu,22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Dokładnie, im później tym lepiej
tym bardziej,że om to wcale nie takie super wyliczenia:P ale mimo wszystko nie daje mi to spokoju. Ciesze się,że wiem, że nie jest to pozamaciczna ale i tak mam obawy.
-
Witam się i ja

Siedzę sobie spokojnie w pracy, mam nadzieję że jutro będę miała wolne ale mamy tyle roboty że pewnie będę musiała przyjść
Kupiłam wczoraj maść chłodzącą na nogę i znowu mogę zobaczyć swoje kostki
opuchlizna jeszcze do końca nie zeszła ale przynajmniej już przy chodzeniu nie boli mnie kolano
jutro już pewnie będzie ok 
Poza tym dziś mam 22dc i strasznie mnie bolą cycki, sutki przeważnie
czy to może być od dupka?
Zycze Wam miłego dnia i udanego weekendu
nareszcie mamy piątek
terka lubi tę wiadomość
-
Miss - ciężko powiedzieć
może i dupek, a może i nie 
Racja z tym czekaniem, poza tym poszłabym do jakiegoś idioty i bym tylko może nerwów się najadła dodatkowo
ehh miałam poogarniać a mi się nic nie chce
-
Ogólnie mnie bardzo rzadko bolą więc od razu powiązalam z dupkiemSeli wrote:Miss - ciężko powiedzieć
może i dupek, a może i nie 
Racja z tym czekaniem, poza tym poszłabym do jakiegoś idioty i bym tylko może nerwów się najadła dodatkowo
ehh miałam poogarniać a mi się nic nie chce
od mety mam lekkie zawroty i bóle głowy i chyba w weekend zacznę brać po całej tabletce
-
MissKathy92 wrote:Ogólnie mnie bardzo rzadko bolą więc od razu powiązalam z dupkiem
od mety mam lekkie zawroty i bóle głowy i chyba w weekend zacznę brać po całej tabletce 
Oby to tylko na początku i nie było ich potem.

[/url]
[/url]