Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda, nie denerwuj się od razu
Ja w pracy noszę dzieci po 20 kg niekiedy... A tak z zakupami to mąż też na mnie krzyczy i we wszystkim wyręcza, ja mogę tylko leciutkie nosić 
Kurcze koleżanka położna mi pisała, że chyba dziewczyny w labo źle mi zapisały HIV, bo jako przeciwciała i mi nie pójdzie zwykły HIV na medicover. Będę musiała jeszcze raz robić, bo w pakiecie nie mam. Orientujecie się, jaki jest tego koszt?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda pewnie nic się nie stało. Ale oszczędzaj się. Ciężarne do 3-5kg dźwigać
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
MissKathy92 wrote:Hej dziewczyny

Kryha piękne zdjęcie
An ja też mam problem z obserwacją śluzu bo mam go mało, a już o badaniu szyjki nie wspomnę
Dziewczyny, dziś oficjalnie zaczynam 4cs- poprzedni cykl trwał 27dni więc jak na mnie rekordowo dlugo- za sprawą dupka
dziś już czyje się ok, poza bolącym brzuchem oczywiście
mam nadzieję że może w tym cyklu się uda, byśmy mieli wymarzony prezent na pierwszą rocznicę ślubu którą jest dokładnie za miesiąc
także ten, będziemy działać
proszę o wsparcie duchowe i trzymanie kciuków dziewczyny
miłego dnia - już dziś czwartek! To taki mały piątek
dziś idę do rodzinnej zdać sprawozdanie z wizyty u gina i okulisty
niech ten dzień szybko zleci 
Miss kciuki
Widzę, że pozytywna energia Cię dzisiaj rozpiera

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Alex nie mam pojęcia ile moze to kosztować. Zapewne co labek to inaczej. Ale kurde ze musisz płacić za to ze one sie pomyliły... Ty to naprawdę masz z tymi labami przeboje gorące...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Magda mi lekarka powiedziała żeby nie wpadać w paranoje, że jak ciąża to tylko leżeć, owszem trzeba trochę na siebie uważać ale i trzeba normalnie żyć. Moja bratowa ma 2 dzieci z trzecim w ciąży wiadomo przy dzieciach nie da się nie nosić, w domu błysk w ogrodzie zasiane a miała chwilowo gorsze chwilę w ciąży. Powoli na spokojnie można
Magdaa21 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Dziękuję za kciukiPlamka_92 wrote:Miss kciuki

Widzę, że pozytywna energia Cię dzisiaj rozpiera
chyba rozpierała bo teraz tak mnie brzuch boli że już nie mam ochoty na nic
ale wzięłam dwie nospy więc może przejdzie niedługo
kuźwa ja to mam przerąbane z tym okresem
-
O to chodzi że zwykłego HIV nie mam w pakiecie i myśleli że przeciwciała HIV mają być do badania bo to w pakiecie miałam. Ale cała reszta poszła normalnie;)terka wrote:Alex nie mam pojęcia ile moze to kosztować. Zapewne co labek to inaczej. Ale kurde ze musisz płacić za to ze one sie pomyliły... Ty to naprawdę masz z tymi labami przeboje gorące...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵

[/url]
[/url]