Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas źle się działo. Na badaniach polowkowych okazalo sie, ze nasz dzidziuś ma wadę rozwojowa móżdżku
To były trudne dla nas chwile, nigdy w życiu tak bardzo się nie bałam. Bardzo dużo kiepskich wiadomości do nas napłynęło. Udaliśmy się do jednego z lepszych specjalistow w Polsce. Badanie trwało ponad godzinę. W przyszłości maluszek nie powinien mieć żadnych problemów w funkcjonowaniu.
[/url]
[/url] -
Mari-dzieciom u nas po prostu dobrze! W po co wychodzić
ale spokojnie, nie pójdzie w ślady starszego kolegi, nie pozwolą na mu 
Miss z naszej strony modlitwa zapewniona
będzie dobrze zobaczysz 
Alex-ciepły kocyk i herbatka to jest coś!
Kasia nie daj się grypsku!
Panipuchatkowa - piękny brzuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 18:42
MissKathy92, Mari92 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Tzn. nie powinno być. Zaproponowali nam jeszcze rezonans po 24tc. Na początku chciałam, ale później jak tak sobie przemyślałam to gdyby wyszło coś nie tak to już do końca ciąży bylabym w stresie a tak to żyje z nadzieją, że będzie wszystko w porządku. Teraz i tak nie mam na to żadnego wpływu. Zrobimy dokładne badanie maluszka już po porodzie.
[/url]
[/url] -
NATi myśle ze podjęliście dobra decyzje , żyjcie wiara ze wszytko będzie dobrze i już ! Tylko czy lekarze powiedzieli dlaczego taka wada was spotkała ? Co może być tego przyczyna i jakie rokowania na kolejna ciąże ?
Najważniejsze ze jest nadzieja , ze Lekarz ja Daja
bo w takich przypadkach często gęsto tylko straszą każą badania robić i czarne scenariusze piszą ..
ale mi mąż dzisiaj zrobił dobrze
wrócił z pracy i zabrał mnie na lody ❤️ Ogólnie ostatnio mam problem z jedzeniem .. nie chce mi się jeść K złe się po jedzeniu czuje ;( młody uciska mi tak na żołądek ze wszytko stoi w gardle .. zaraz zgaga pół kanapki i czuje się pełna .. jem w małych ilośćiach na sile ... i wspomniałam mu ze zjadłabym takie pyszne lody w gałkach z bita śmietana ❤️Ten szybko sprawdził ze nasza lodziarnia jeszcze ma końcówkę sezonu ;p i zabrał mnie na nie ❤️ Były mega , ale i lody było ciężko zjeść ..
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała, to niezbyt fajnie, że tak cię męczy
Może spytaj lekarza co można na takie żołądkowe dolegliwości zaradzić? Mnie też coś dzisiaj mdli, nie wiem o co chodzi. Zjadłam tylko schoko bonsa i umieram. Pewnie na słodkie, ale w sumie jeden mały cukierek.
Zaraz pewnie coś podziałamy, bo mąż sobie wziął do serca ten cykl i szkoda mu odpuścić
Dzisiaj 23 dc już.
Magda ten ślub dobry jest na odmóżdżenie, nie?
Jakoś zaczęłam oglądać jak był gościu wykładowca z Opola i tak czekałam na kolejne sezony
Ja bym tak nie mogła, z obcym facetem. Ale jak kto lubi 
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, na odmozdzenie super
I też bym tak nie mogła, wręcz sobie nie wyobrażam miny mojej mamy jak jej mówię że biorę taki ślub
masakra trzeba być odważnym. A z poprzedniej serii jedna para wytrwala 
oglądaliśmy też taki głupi program "dzień w którym pojawiła się forsa" - masakra. -
Napewno w czwartek na wizycie wspomnę

Ale czytałam trochę ze na końcówce to często normalne , dzidzia coraz większa - jeszcze jak ktoś jest drobny ma mały brzuszek to uciska ;( .. no i niby w ostatnim miesiącu nie jest tragedia jak się nie przytyje a nawetbz 1 kg schudnie ...nie wiem co K tym myśleć bo zawsze myślałam Żr na końcówce się tyje haha
prawda taka ze póki co waga stoi u mnie .. no zobaczymy najważniejsze ze dzidzia rośnie ! No j skoro tak wierzga to miejsce ma mimo ze to już mało przyjemne dla mnie 
Ha ja tez to oglądam
ale w życiu bym się nie zdecydowała wziasc udział w takim lrobgramie .. żebym jak zdesperowana była
myśle ze większość osób robi to po to żeby się w tv pokazać
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Puszek, ja betę robiłam tylko raz
więc czekałabym grzecznie na wizytę 
Dziewczyny, jak zrobicie zamówienie w aplikacji apteki Doz za min.50zl, z dostawą za min.4,99 i uzyjecie kodu APLIKACJA1 to jest 20% rabatu
można w apce dodać do koszyka i sprawdzić ile co kosztuje po wpisaniu kodu
puszek369 lubi tę wiadomość
-
Puszek dwa razy betę robiłaś

Ja bym do wizyty poczekała
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja nie robiłam ani razu - ale to z racji zamieszkania w nl , tutaj to nie tak łatwo za to przez miesiąc no tyle musiałam czekać na wizytę zrobiłam chyba z 15 testów ;p wiem ze jakbym mieszka w pl to napewno zrobiłabym 2 razy betę
koni szybciej poszła na wizytę ;p tu niestety szybciej jak 9 tc Cię nie przyjmą ...
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Puszek, ja betę robiłam dwa razy ale w dużym jak na to badanie odstępie czasowym.
Mari, wciąż w dwupaku? Ja się modlę by moja mała nie chciała wyjść wcześniej, bo ma być malutka.. ale też wiem że moje wody polodowe są w dolnej granicy i boje się że będę rodzić w terminie.. a wolałabym przenosić...
Nati, nadzieja, nadzieja i jeszcze raz nadzieja. Trzymam kciuki!
Miss, za twoje wyniki też trzymam kciuki!
Mała, ja może mało nie jem, bo staram się w siebie wciskać cokolwiek.. zresztą mój żołądek też wola czasami o jedzenie.. ale mała tak gdzieś mi uciska że mam taką zgagę dosłownie po wszystkim.. czasami nawet po mleku...
Alex, uwielbiam schoko bonsy... Jak mam smaka to paczkę mam na parę minut.. żałuję że nie wpuścili do stałej sprzedaży białych
bo bardziej mi smakowały 
No cóż, ja dziś będę mieć raczej nieprzespana noc... Córka K śpi u nas, bo tak się rozpłakała jak ja odwiózł do domu, że się fioletowa zrobiła.. matka w pracy więc tylko napisał jej smsa i wziął spowrotem.. no a ja nie dosc że ostatnio słabo sypiam i przewalam się z boku na bok, to mała jeszcze śpi niespokojnie w nocy i rzuca się po całym łóżku... Pierwszy raz jak nocowała u nas to jakoś przebolałam noc, chociaż mało spałam wtedy... Drugi raz to już wyniosłam się pokryjomu przed moim do salonu i tam spałam.. no a dziś to nie mam wyboru, bo salon w rozsypce i nie ma drugiego łóżka...