Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
witam się w środę, leci ten tydzień jak szalony. Ja już chce sobotę, będę mogła się wyspać w końcu;) mąż chyba do pracy idzie to tym bardziej jak mnie nie będzie budził. Jeszcze dzisiaj do tego laryngologa idzie to zobaczymy co z zabiegiem. Czy prywatny lekarz może wystawić l4 po zabiegu?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
U mnie 3 stopnie. Mąż poszedł do pracy i dzwonił do mnie po chwili że mam się ciepło ubrac;) U mnie coś tempka nie rośnie, a wydawało mi się że Max objawów miałam 2 dni temu. No nic, pewnie bezowulacyjny cykl. Albo baterie w termometrze słabe bo prawie cały czas tyle samo pokazuje?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Panipuchatkowa, ciężko było mi spać, bo z jednej strony byłam kopana po plecach, a z drugiej mojej małej też pełnia dała się we wznaki bo była bardzo niespokojna w brzuchu... No i bardzo mi się brzuch napinał, że momentami miałam wrażenie że mam skurcze.. A córa mojego K do 1 średnio co 15 minut przez sen płakała i też takie spanie .. wolałam by mój coś pospal, bo do pracy szedł, więc starałam się przed nim reagować na płacz.. no nic może teraz coś odespie bo mała poszła do żłobka.
No temperatura mroźna i u mnie... Ale chyba dziś nigdzie nie wychodzęjestem zmarzluch, ale chyba wolę się naubierac niz smażyć w słońcu:D
-
Super, bo mąż pewnie po zabiegu będzie chciał trochę w domu posiedzieć żeby infekcji nie złapać
A idzie prywatnie do laryngologa i na zabieg też.
Ja dzisiaj cierpię na nicmisięniechcizm. Jakaś przybita jestem, pewnie @ się zbliża. Wczoraj były seksy, a mężowi ciężko było skończyć więc już pewnie organizm się buntuje. A pozniej kazal mi dac nogi na scianeW tym cyklu
były idealne ale co jak bez owulki.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Czesc wszystkim
Alex spokojnie lekarz prywatny też daje L4.
A u mnie...hymm..przed zaśnięciem wczoraj tak mnie kłuł prawy jajnik że nie mogłam zasnąć..i do tego ten ból brzucha tak silny że mam wrażenie że za chwilę dostanę @..rano temp mierzyłam i znowu poszła w górę..a brzuch dalej boli...więc chyba nie mam co się łudzić na fasolkę..tak myślę o ciąży..czemu nam się nie udaje itp..ze dziś miałam sny że byłam w ciąży..ale poroniłam..aż w pewnym momencie krzyknęłam przez sen a mąż obudził mnie i przytulił..pytał się co mi się śniło ale nie chce mu mówić aby go nie dołować bardziej..wczoraj znowu miał dola przez to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 08:13
Isia -
Witajciew:-)
Isia ja też tylko kawałek widzę twojego wykresu.
Alex jesze @ nie dostałaś to nie spisuj cyklu na straty
Patulka ja dalej w dwupaku, jutro termin. Jak nie urodzę to o 14 mam ktg i o 20.20 ginekologa i będzie decydowała o szpitalu, a w szpitalu o cesarce jak będzie trzeba. I tak by to było.
Do tego codziennie ktoś pisze lub dzwoni i pyta rodzisz już. Ja nie wiem co wszyscy niecierpliwi jakby to na zawołanie było.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dziewczyny nie bierzcie telefonów do siebie. Ludzie nie potrafią ogarnąć że da sie przecież znac już po...
Proszę nie stresujcie się tym bo to nie pomaga...
Mari-ja myślę że przed cesarka będą próbować wywołać poród kroplowka np więc spokojnie i nikt od razu Cię na stół nie da
Ale nawet jeśli to pamiętaj - to dzieciątko jest najważniejsze i to zeby całe i zdrowe przyszło na świat, nieważne jak
Isiaa a podasz nam temperatury jakie masz po kolei? Bo do połowy widać cykl z tego co dziewczyny piszą...
Bólem brzucha się nie przejmuj bo moze tak być.
Najsmutniejsze jest to że nie masz jak liczyć na wsparcie męża bo boisz się go zranić...
Alex-nic straconego jeszcze. Poczekaj na rozwój wydarzeńMari92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Wkorza mnie te nowa strona ;/
Więc kochane moje temp wyglądają tak:
10dc : 36.63
11dc : 36.44
12dc : 36.71 - pozytywny test owu
13dc : 36.49 - tu miałam owu tak program mi zaznaczył
14dc : 36.59
15dc : 36.79
16dc: 36.72
17dc :36.99
18dc : 36.79
19dc : 37.10
20dc : 36.98
21dc : 36.92
22dc : 36.99
23dc : 37.01
24dc: 37.05Isia -
No właśnie wcześniej były czarne scenariusze więc kosztowało nas to sporo łez. A dlaczego nas to spotkało? Mogło spotkać każdego. Jakby dokładniej to opisać półkule móżdżku są częściowo rozdzielone i między nimi znajduje się torbiel. Normalnie ludzie się tak nie rodzą, ale takie sytuacje się zdarzają.
[/url]
[/url]