Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nawet nie wiecie jak mi ulzylo
że jest ok i że mam to za sobą
teraz kontrola w grudniu
mam nadzieję że na nią już pójdę z dzidzią w pod sercem
Magda ja też już bym powoli prala wszystkonajgorzej się zabrać a później już samo idzie
-
Magda ja zaczęłam prac w 32 tc ;p i tak po trochę ;p
Miss super kochana życzę Ci jak najlepiej)
A ja się zmotywowałam dziś ;p i w końcu wysprzatalam szafki i pułki w kuchni i salonie ;p uff bałam się ze nigdy się za to nie zabiorę ;o 2 wory na śmieci zbędnych rzeczy wywalammąż wrócił z pracy i się śmiąl ze miałam za tydzień się za to zabrać ;p ale mam co robić jeszcze na drugibtyfzien za okna się wezmę ;p i szafki w garderobie ;p
Jutro mam w planie zrobić pierogi ruskiemam nadzieje ze zapał mi nie minie ;p
Magdaa21, MissKathy92 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Że wy jeszcze macie chęci i siły żeby tak szaleć ze sprzątaniem
Podziwiam
Ja bez ciąży cierpię na nicmisięniechcizm. Zimno, ciemno, kocyk kocha
Ja właśnie obejrzałam standardowo "ślub od pierwszego wejrzenia" i mogę się zabrać za mycie naczyńMagdaa21, terka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex no właśnie u mnie z tym to różnie teraz jest
od 20 do 34 tyg mogłam robić dzień w dzień
ostatnie 2 tyg to są równe raz się chce a raz nie ;p więcej nie chce ;p ale tutaj w głowie jest myśl ze jak będę aktywna i to robiła to ujrzę synka szybciej ;p dlatego jest ten power i się chce ;p tym bardziej ze siedzę całe dnie w domu .... ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Alex, my też dziś będziemy oglądać. Jak wrócimy ze szkoly rodzenia. Ważny temat bo rozwój psychoruchowy, a nie umiem się skupić, coś kiepsko się dziś czuję
Zmotywowalam się tylko dziś do zrobienia 2 pran, zupy, gulaszu, odkurzylam i umylam. A tyle rzeczy do zrobienia, nie mogę patrzeć na ten syf, w łóżeczku milion rzeczy, w komodzie napchane, nic nie poukładane.. Rzeczy na zimę przywiezione stoją w pudlach. Eh. -
Hej dziewczyny
ale leci ten tydzień, już środa. Znowu pogoda mroczna i deszczowa, więc nawet nie mogłam się z łóżka podnieść. Oby do 16 szybko zleciało to znowu pod kocyk wskoczę
takie typowo jesienne wieczory mam teraz
Jak tam u was, jakieś plany poza przedporodowym sprzątaniem?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej:)
Wczoraj cały dzień spędziłam u rodziców. Zrobiłam sobie 'nowe' paznokcie już do porodu, bo żeby 'lekarze nie plakali' to mam pomalowane je tylko sama bazą taka różowa. A wieczorem byłam u ginekologa i z małą wszystko dobrze. Ale na swiat prędko się nie wybierze, tak mówiła pani doktor. Kolejną wizytę mam w przyszły czwartek, i chyba już ostatnia
A plany na dziś? Pokonać lenia i ogarnąć kuchnie. Bo na więcej mi nie pozwala ostatnimi czasy mój kręgosłup. Z łóżka wstaje, i przez chwilę chodzę jak babcia z balkonikiem. Dosłownie. Gdyby nie to łóżeczko które mam już rozłożone to bym wstając z łóżka się przewróciła bo nie miałabym o co się oprzeć...
Mari, jak tam, bo nie dajesz znaku życia:)
Alex, ostatnio ja maseczki do twarzy mam tę brokatowe co są 'nowoscia' w Rossmannie. I w sumie tak naprawdę to efekt jakikolwiek dała mi ta czarna, a są w sumie 4 kolory. Ale podobnie jak Ty używam to co jest na promocji
Magda, ja zaczęłam prac coś koło 32tc. A trochę mi zeszło, bo chyba tydzień prałam, a potem kolejny zbierałam się by to wyprasować. Chociaż ostatnio dokupiłem rzeczy i szykuje kolejne pranie. Czekam tylko jak mi przyjdzie zamówienie z 5.10.15... bo niby zamawiałam 3 przesyłki z trzech różnych sklepów w tym samym dniu, a ta mi jeszcze nie dotarła... Maskara..
Tak na dzień dobry jeszcze mój brzuszek z końcówki (tj wczoraj). Jedyna sukienka w której mogę chodzić w taką pogodę i która poratowala mnie mama. Tak to bym chodziła jak żul bo wszystko małe:(
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/df66695f93f7.jpgMissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Patulka brzuszek super
Mari pewnie cieszy się maluchem i napisze jak zejdą emocje;)
Ja już siedzę i czekam na autobus. Dzień w dzień ci sami ludzie tutaj, ale jakoś czas zapiernicza. Za tydzień o tej porze będę się cieszyła że urlop mam 2 dniA później na wszystkich świętych wezmę i do końca listopada muszę resztę wybrać bo do końca umowy muszę. A później przedłużenie i podwyżka mam nadzieję
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja powiem wam że wczoraj do mnie dotarło że ja od zawsze byłam osobą "z misją". Od zawsze pomagałam ludziom, czy to w szkole durne notatki się rozdawalo czy coś
później praca z dziećmi niepełnosprawny, w żłobku, teraz znowu w fundacji. I tak do mnie dotarło że społecznik ze mnie od zawsze. Zamiast gonić za kasą i karierą, dorobić się
przemyślenia jesienne ;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵