Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała, jak ja Cię rozumiem
ja jakoś się też gole, ale szczerze mówiąc sama nie wiem,jakim cudem mi to wychodzi skoro nie widzę prawie dołu xD
A buty jakoś założę, ale mega ciężko, od kilku dni już proszę M o pomoc jak go mam pod ręką. Tęsknię za balerinami, ale już za zimno
Byliśmy w Ikei, chciałam kupić organizery i jak na złość się skończyły te co chciałamale kupiliśmy szafkę, pojemniki - musimy poukładać wreszcie wszystko.
I udało mi się męża namówić na kurtkę zimowa wreszcie.. Rok temu miał kupić i chodził w zimę w takiej jesiennej i marzla powiedziałam że do porodu ma kupić bo nie będzie mi chory do domu wracał. Chłopa tak ciężko do sklepu z ubraniami zaciągnąć, że masakra..
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
Mój to akurat przewrazliwiony i nie wyjdzie z domu bez porządnej kurtki, bo nie lubi marznąć. Więc mam to z głowy;)
Magda ja właśnie też się zastanawiam jak będę się golić kiedyś w ciąży;p chyba męża do tego trzeba nająć w późniejszym czasie
Wbiłam się do wanny i nie mam siły wyjść. Tak mi cieplutko teraz... Ale zaraz chyba się kładę spać. Mąż rano wcześniej wstaje bo idzie na badania przed zabiegiem więc pewnie mnie obudzi. A nie czuje się w ogóle na siłach. Już ostatnio mnie gardło bolało ale szybko przeszło. A teraz czuje że będzie masakraLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyHej laski,
Niestety pogoda nie sprzyja byciu w 100% zdrowym- na kazdym kroku u mnie w otoczeniu ktos jest chory. Mam nadzieje, ze mnie nie dopadnie. Ja zazwyczaj choruje wiosna/lato.
Mozecie mi doradzic? To moj wykres (niestety mam IOSa i nie koglam znalezc aplikacji owuview jaka mi polecalyscie, chyba jest tylko na androidawiec to wykres z womanlog )stwierdzilam ze w tym miesiacu ide zbadac progesteron. Czy na podstawie tego wykresu mozecie mi podpowiedziec kiedy powinnam go zrobic ?
dziekuje Wam kochane z gory!
https://zapodaj.net/e12a3eafe62cd.jpg.html -
Hej dziewczyny
Chyba do Was wracam bo już mi troszkę lepiej, a nawet jeśli nie to wiem że dostanę od Was po łbie i będzie mi lepiej
Dziś 11dc, w tamtym cyklu tego dnia miałam owu i czuje że teraz też będzie podobnietesty owulacyjne ciemnieją, jajniki kłują na zmianę, od przedwczoraj śluz typowo płodny (ale mało go), chcica jak stąd do Szanghaju
mąż mnie wczoraj zaatakował i skończył w 3 minuty tak to wyposcilam :p A ja bym mogła 3 godziny to robić
dziś wieczorem spróbujemy poprawić i jutro też
Ja jutro mam wolne bo na 10 30 mam usg brzucha, mam chyba przewlekłą biegunkę sama nie wiem od czegoczasem jak mnie złapie, w brzuchu tylko zabulgocze i od razu do wc sikam tylkiem
łapie mnie tak średnio co 2-3dni
na szczęście tylko w domu a nie w pracy
podejrzewam że to zespół jelita drazliwego bo ostatnio jak brałam na to lek to było ok a teraz jak się skończył to znowu to samo
w środę idę do rodzinnej z tym usg to od razu receptę wezmę
Ogólnie czuje się ok, mam bojowe nastawienie więc dziś rozgrzewam męża i działamy
Życzę Wam udanego dnia :* -
Hej
Miss, trzymam kciuki za ten cykl. Wykorzystuj męża do cna
A z tymi biegunkami różnie bywa.. Ja odkąd jestem w ciąży mam tak, że czasem po zjedzeniu obiadu mijają dosłownie 3 minuty i już biegnę.. Biegunka masakryczna, ale tylko jakby pojedyncza, raz i spokój. Ale brzuch boli i jest to nieprzyjemnemoże przez scisniety żołądek?
Trzymam kciuki za Twoje badania, oby to nie było nic poważnego
Miłego :* -
Miss wróciłaś! :*
Kochana brzmi mi to faktycznie na drazliwe jelito... Probiotyki pomagają na to trochębo dostarcza się dobrych bakterii żeby wyrównać trochę ilość tych dobrych do stosunku z tymi złymi. Masz wybór wsrod tabletek albo naturalnych rzeczy
Oczywiście nieprzerwanie kciuki za Ciebie trzymamy tutaj, póki co korzystaj z mezem ile chcecie i dacie radehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Magdaa21 wrote:Hej
Miss, trzymam kciuki za ten cykl. Wykorzystuj męża do cna
A z tymi biegunkami różnie bywa.. Ja odkąd jestem w ciąży mam tak, że czasem po zjedzeniu obiadu mijają dosłownie 3 minuty i już biegnę.. Biegunka masakryczna, ale tylko jakby pojedyncza, raz i spokój. Ale brzuch boli i jest to nieprzyjemnemoże przez scisniety żołądek?
Trzymam kciuki za Twoje badania, oby to nie było nic poważnego
Miłego :*i właśnie u mnie to jest tak że raz dziennie (góra dwa) to się stanie a później już spokój... na początku myslalam że to od owoców bo zawsze po owocach wc było ale ostatnio w ogóle nie jem (żeby sprawdzić czy to to) ale też miałam i bez owoców taki epizod... jak usg nic nie stwierdzi to będę coś innego eliminować z diety i może dojdę do tego co mi szkodzi
-
Miss fajnie że wracasz
I dobrze że porobisz wszystkie badania i to usg bo faktycznie dziwne żeby cały czas Cię tak przeganiało. Kciuki za badania
Ja jakoś się zwlekłam chociaż od 5 nie śpię bo mąż mnie obudził jak miał wstawać na badania. Później się tłukł i już do 6 nie zasnęłam. Ubieram się dzisiaj ciepło, po drodze pójdę po jakiś Gripex bo mam aptekę zaraz pod pracą. I może dam radę te 2 dni jeszcze. Najbardziej się obawiam że męża zarażę i mu nie zrobią zabiegu.
A ja dzisiaj oczywiście od rana wnerw, bo tempka zamiast spadać na @ to rośnie... niby dupek nie podnosi ale może akurat. I zła jestem bo już bym chciała zacząć kolejny cykl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 06:56
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Miss wróciłaś! :*
Kochana brzmi mi to faktycznie na drazliwe jelito... Probiotyki pomagają na to trochębo dostarcza się dobrych bakterii żeby wyrównać trochę ilość tych dobrych do stosunku z tymi złymi. Masz wybór wsrod tabletek albo naturalnych rzeczy
Oczywiście nieprzerwanie kciuki za Ciebie trzymamy tutaj, póki co korzystaj z mezem ile chcecie i dacie radeskonsultuje z lekarką
ona twierdzi że to też może być od leków jakaś reakcja ale czy ja wiem... leki biorę dłużej i nic nie było ale może tak to działa? Nie wiem
-
Miss wiesz co leki niszcza albo żołądek albo wątrobę albo jelita. No nie są obojętne... Mogły naruszac powoli powoli i tak jak woda skalę... Tak czy siak probiotyki nie zaszkodzi braćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm