Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh dziewczyny jak mi się uda zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko to mogę mu nawet 1000 ikon w pokoju postawić.
Ja mam dzisiaj dzień lenia. Mąż załatwia od rana sprawy, teraz do fryzjera poszedł. Mieliśmy jechać na pizzę ale stwierdziłam że sama upiekęna razie siedzę i odpoczywam.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda, a do jakiegoś sklepu typowo dziecięcego tą kartę? 5.10.15, bądź smyk? A ikony piękne:) my aż tak wierzący nie jesteśmy, to u nas by się tylko zmarnowała, ale dobrze wiedzieć że jest ktoś taki co takie cuda robi
Ja już połowę ogarnęłam, zostalo mi tylko posprzątać łazienkę oraz odkurzyć i umyć podłogi i dom wygląda jak powinien, a nie jak budowapranie też dziś zamierzam w całości ogarnąć
Kurczę Alex kusisz pizza robiona... Sama bym taka zjadła -
panipuchatkowa wrote:Magda świetne ikony. Jejku nieśmiało bym się zapytała ile za św. Laurę dziadek by sobie zażyczył.
nie wolno brac pieniędzy za to. Mogę zapytać go jak będę w domu, kiedy by znalazł czas
bo z tego co wiem to teraz odnawia drogę krzyżowa do kościoła i ma trochę tych stacji. Ale na pewno nie będzie problemu, po prostu zapytam na kiedy
panipuchatkowa, terka lubią tę wiadomość
-
Padam dziewczyny, a jeszcze podłogi mi zostały... W sumie to łazienka też, ale poczekam aż mój wróci to razem ja posprzątamy, a podłogi muszę sobie sama ogarnąć, bo jak widzę jak on to robi to mnie bierze coś...
-
Patulka, przystopuj ze sprzątaniem bo się zajedziesz
Ja nawet bez ciąży tyle nie sprzątam
Mąż już w końcu wrócił, wszystko ogarnął. Ładna pogoda jest i myślałam nad spacerem, ale nie chcę się bardziej dobić, bo już powoli mi przechodziLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex no to zależy od organizmu. Jednemu pomoże wyjście na powietrze drugiemu zaszkodzi... Musisz sama określić co Ci pomoże
Patulka szaleńcu Ty! Ja nigdy tyle naraz nie robię, nie wiem skąd Ty siłę masz na tohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyW Warszawie dzisiaj tez piekna pogoda, wybieram sie na zakupy ze swoim
U mnie caly dzien temperatura szaleje, nie wiem o co chodzi- albo zle rano zmierzylam tempke albo moj organizm jest jakims krejzolem :p o 6 rano 36,47 , o 8:30 po ponownym przebudzeniu 37.00 o godz. 16 po drzemce godzinnej tez 37,1...
Nie kumam nic a nic :p
Milego wieczoru !