Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak to jakim cudem ;p poprostu ten wątek jest szczęśliwy ;p jedne zwalniają brzuszki drugie je przejmują ;p andii
Nie martw sie ja swój brzuszek przypisuje Tobiewiec wstrzymaj się jeszcz chwilkę ;p kilka dni ;p
Wiecie co pamiętacie jak wam mowilam ze koleżanka która w maju urodziła starała się o druga ciąże , noni udało jej się ?termin ma na koniec maja ( a teraz na początku urodziła ;p) ale była na usg ik kazało się ze to była ciąża bliźniacza - tak była bo pęcherzyk się drugi wchłonął , ale to częste zdarzenie .. mi w Holandii powoedzieli ze do 11 tc nie określają jąkać oaza bo do wtedy wiele może się zmienić w sensie pojedyncza czy mnoga
Andii lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Cześć dziewczyny! Ale się rozpisalyscie
Alex daj znać jaki jutro będzie wynik bety
Lelek nic się nie przejmuj wynikiem testu ciążowego, moim zdaniem powinnaś powtórzyć betę w poniedziałek i wtedy się okaże*
Życzę wszystkim przyjemnego dnia4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
A ja mam taką ochotę na seks, że masakra... Śmialiśmy się dzisiaj z mężem, że o 4 się obudziliśmy i zwyczajowo to by była przerwa na seks
Bo nie mogliśmy zasnąć po teście. To włączyliśmy sobie serial
Obejrzeliśmy jeden odcinek i znowu do spania. Od wczoraj śni mi się seks właśnie. A mąż dzisiaj tak chrapał że w trakcie mnie obudził
Zaczyna się.
Co tu tak dzisiaj cicho dziewczyny?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
CO TU SIĘ DZIEJE
Patulka ogromnie gratuluję córeczkidajesz nadzieję, że da się urodzić przed terminem a nie po
Lelek, Alex masakra!!! Trzymam kciuki za powtórki bety
Ja generalnie polecam wszystkim żel conceive plus - u nas w pierwszym cyklu, w którym go uzylismy, sie udało
Dla tych, które wierzą, a są tu nowe i nie słyszały o tym polecam też załatwić pasek św. Dominika - można go dostać za darmo od sióstr z Krakowa - w googlach jest ich adres i można napisać maila
My mamy intensywny weekend, wczoraj sadzilismy drzewka na działce, dziś M biegnie w polmaratonie w Krakowie, dużo się dzieje -
Dołączam
Rok starań, za wysoka prolaktyna - ale po roku już w normie, THS spadło z 3,6 na 1, niski progesteron. Cykle regularne, ale na USG lekarz stwierdził skłonność do policystycznych jajników, dużo pęcherzyków. Pierwszy cykl stymulowany - CLO + Pregnyl, czekam na testowanie, choć objawy jak co miesiąc, więc tracę nadzieje. Może w końcu przyjdzie na mnie czas -
Madzia, jak się w weekend śpi to tyyyyle omija człowieka
Co porabiasz, że Cię nie było?
Ja mam dzisiaj lenia. Muszę poprasować na jutro, do tego firankę muszę wyprasować i powiesić. Dobrze, że okna w piątek pomyłam
Witaj mała_miTrzymam kciuki, żeby się udało. Ostatnio kilka nowych dziewczyn dołączyło i od razu zaciążyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 13:04
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cześć Mala Mi
powodzenia!!
Alex wczoraj rano oglądaliśmy dom - babka wybudowala taki jaki my chcemy i pozwoliła nam obejrzeć jak w środku to wygląda, potem szybko drzewka sądzić, potem do Krakowa i teraz na trybunach siedzęwe Wrocławiu to pewnie pooooznym wieczorem będę. Więc nie było kiedy zajrzeć
ale się mega cieszę że wiruski działają! -
Hej dziewczyny
Szkoda że Wasze wirusy nie działają na mniepowoli tracę nadzieję niestety... wczoraj się dowiedziałam że kolejna kuzynka jest w ciąży- przeryczalam cały wieczór, mąż nie wiedział jak mnie uspokoić
jest mi cholernie przykro że wszystkim się udaje tylko nie nam- wszystkie pary z naszego otoczenia które brały ślub wtedy co my albo mają już dzieci albo w ciąży
jejku ja już nie mam sił naprawdę, aż się boję jak dostanę za kilka dni okres, nie wiem jak ja to przeżyje
Ja mam pasek św Dominika ale teraz modlę się do św Rity- chyba tylko Ona jest w stanie nam pomóc i dzięki Niej jakoś się trzymam...
No nic, narazie się z Wami żegnam na trochę, trzymam za Was wszystkie kciuki i będę Was śledzić -
Miss a ja się dowiedziałam ostatnio ze moja kuzynka rok młodsza ... od 3 lat stara się o dziecko .. walczy z endometrioza ... miała już zabieg jakiś tam , mase leków K w ogóle i nic ... miszka w Polsce tam dom buduje , ale pracują w Niemczech sezonowo wiec tam się leczy ... no i niestety zaczyna myśleć o inseminacji .... ale byłam w szoku bo to rodzina bardzo a to bardzo pobożna .. na domiar tego jej siostra która jest w naszym wieku ma synka 3 letniego i jest teraz w 21 tc z drugim ... a ta biedna ma takie problemy ...
Magda super weekend szybko zleci !
My po żurku właśnie - coś mnie wzięło dzisiaj ;p weźmiemy pieselki i pójdziemy na dłuższy spacer ;p jak juz porządki zrobione to trzeba teraz wdrążyć w życiu 3xS ;p spacery , schody , sex ;pp[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
MissKathy92 wrote:Hej dziewczyny
Szkoda że Wasze wirusy nie działają na mniepowoli tracę nadzieję niestety... wczoraj się dowiedziałam że kolejna kuzynka jest w ciąży- przeryczalam cały wieczór, mąż nie wiedział jak mnie uspokoić
jest mi cholernie przykro że wszystkim się udaje tylko nie nam- wszystkie pary z naszego otoczenia które brały ślub wtedy co my albo mają już dzieci albo w ciąży
jejku ja już nie mam sił naprawdę, aż się boję jak dostanę za kilka dni okres, nie wiem jak ja to przeżyje
Ja mam pasek św Dominika ale teraz modlę się do św Rity- chyba tylko Ona jest w stanie nam pomóc i dzięki Niej jakoś się trzymam...
No nic, narazie się z Wami żegnam na trochę, trzymam za Was wszystkie kciuki i będę Was śledzić
Miss też powoli tracę nadzieję, mam 21dc i boję sie okresu ale o dziwo ostatnio dobrze ją znoszę, chyba powoli godzę się z losem i jak przychodzi okres to nie łapię aż takiego doła jak wczesniej. Myślę, że my też się doczekamy tylko więcej czasu na to potrzebujemy ale jak już się doczekamy to jaka radość będzie
Butterfly92, Butterfly92 lubią tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Andi, Miss - ja też już traciłam nadzieję, doły mnie łapały ostatnio, szczególnie przez ten przedłużający się cykl. A jeśli dobrze poszło to się w końcu doczekałam! Musimy być silne.
panipuchatkowa, Mari92, Butterfly92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵