Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny:)
Przepraszam za milczące dni ale czasu mi brakowało..jak po świętach?
U nas minęły one w miarę spokojnie. Wigilia to tak jak myślałam, szybka akcja i 'dowidzenia'. Znaczy się rodzeństwo mojego K się szybko zmyło. Oczywiście po mojej akcji 'Jagoda nic nie dostała na mikołaja od rodzeństwa K', pod choinkę dostała coś.. no nie wiem czy się cieszyć czy śmiać z ich głupoty.. bo od siostry K dostała taki polarowy komplet spodnie+bluza na rozmiar 74, a od brata kocyk.. a no i od byłej żony K też dostała, w sumie to ona najbardziej się wysilila, bo dwa zestawy ubranek też na rozmiar 74 i zestaw do pielęgnacji z Dove.. no nic. Coś dostała, ale kiedy będziemy tego używać wyjdzie 'w praniu'. Bo tak naprawdę dopiero powoli przechodzimy na 62:D
No a ja jej ubrabek na rozmiary 74 już kupuje (bo wyprzedaże), bo na te mniejsze jestem już zaopatrzona, a pewnie i tak coś będę dokupować jak mi się spodoba:)
Może później was nadrobiębo zostaje do nowego roku u rodziców moich to będę mieć trochę czasu
mój K jedzie dziś do domu by coś zrobić w nim, jak nas nie będzie:) będzie miał ciszę i spokój to więcej zrobi niż jak ja bym mu za uchem cały czas coś truła
-
panipuchatkowa wrote:Miss taki dzień dla siebie to też fajna sprawa i wykorzystaj go na maksa! A mąż też będzie miał jakieś wolne?
ja zaraz się zbieram na zakupy
-
Mis to korzystaj z wolnego dnia
Mój mąż też do pracy dzisiaj idzie.
Patulka liczy się gest. A co do ubranek to lepiej, że większe.
A Marek dostał pampersy 2, a my już dawno 3 używamy. Więc lepiej wieksze. Mam je komu dać. Ale mój ich nie użyje.
A wracająć do rodzeństwa. To brat od mojego męża, nie był u małego jak się urodził, na chrzest też nie przyszedł. Czyli wogóle nie był.
A spotkaliśmy go na wigili u teściowej. I tościowa dała małemu prezent i koperte, którdą powtarzała z 5razy koperta od wujka. Choć on tam siedział i słowem się nie odezwał. W domu otworzyłam kopertę, tam dwie stówki i podpisane życzy Adam. Ale to nie było pismo Adama, tylko teściowej. I ja myśle, że to teściowa tak dała, że Adam całkiem na gbura nie wyszedł.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari ale lipa z tą kasą.. Jakies dziwne zachowanie.
Patulka ja też kupilam większe ubranka dzieciakom pod choinkę bo rozmiar rozmiarowi nie równy.
Dziewczyny u mnie beznadzieja. Czeka mnie wymaz,na wynik czeka sie ze 3 dni. Co 2 dni mam brac macmirror.. Nie wiem kiedy wyjdę. Zalamalam się trochę. Mam mieć usg zrobione bo powiedzialam ze przy przyjęciu mialam rozwarcie a wczoraj klulo mnie w szyjce przy napinaniu brzucha. Także tak.. Jesli mnie nie wypuszcza w niedziele to ten facet od wypadku będzie mial postawione zarzuty. Ja wiem że trzrba walczyć o swoje ale ja nie wiem czy mam na to siłę. -
Puchatkowa wystarczy ci dobry ubezpieczyciel i sam wszystko załatwi. Tam gdzie macie auto ubezpieczone załatwiacie wszystko. Policja była mam nadzieję? Jak tak to spokojnie, nie musisz się martwić bo to wszystko będzie ogarnięte
Ja się witam po krótkiej nocy. Byliśmy wczoraj u rodziny męża jeszcze wieczorem, wróciliśmy ok 24 i jeszcze poprawialiśmy działania ;p do 9 spaliśmy a teraz się ogarniam i idziemy na miasto kilka spraw pozałatwiać.
Patulka lepiej właśnie większe ubranka niż np. Jakąś dziesiątą grzechotkę czy cośwykorzystasz na pewno. Ja zawsze kupuje większe ubranka dla jakichś dzieciaków które odwiedzamy. Raz kupiłam super bluzę rozmiar 80 i mała w niej pochodziła max miesiąc i była za mała.
Mari z tą kasą to nieźle, teściowa chyba przeszła samą siebie i tego Adama;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Puchatkowa zgłoś się do firmy która zajmuje się odszkodowaniem tylko przeczytaj umowę. Mój prawnik wszystko zrobił ja palcem nie kiwnelam, zebralam tylko dokumenty, a należy Ci się odszkodowanie, które wypłaci ubezpieczenie, a nie facet, więc spokojnie. Ten mój prawnik wziął dopiero % od tego co wywalczył, więc ja nie inwestowalam nic, a sama pewnie nic bym nie ugrala.
Zaraz idę do lekarza, stresuje się.
-
Puchatkowa, to dobrze, czy źle?
Co do ubezpieczenia to zależy, gdzie masz auto ubezpieczone. Nasz gościu porobił wszystko sam. Dostaliśmy 1800 zł ostatnio za te przerysowanie samochodu, a mąż za naprawę (wypolerować wystarczyło i nie widać) dał 20 złTakże za taki wypadek z uszczerbkiem na zdrowiu zgarniecie dużo, będziesz miała na leczenie itd. Mąż niech się za wczasu na dobrą fizjoterapię zapisze, żeby od razu zniwelować skutki tego uderzenia.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dopytaj kochana, dopytaj
Kto pyta nie błądzi
Mąż mi dzisiaj powiedział, że na bank mi dziecko zrobił bo mam:
a) wnerwa
b) większe piersi (z żyłkami)
c) ciągle marudzę, że boli mnie brzuchI nie jest to z przejedzenia, bo boli mnie bardzo nisko na dole
d) mam mega zaparcia
Koniec komunikatuJak ja przeżyję do 3 stycznia to nie wiem
Wtedy planuję sikać
panipuchatkowa, terka, Magdaa21, Mari92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Haha Alex niezły tekst
Panipuchatkowa-o wszystko pytaj
Kurcze szkoda że tyle Cię trzymają ale no nie bez powodu-muszą mieć pewność że bezpieczne będziecie jak was wypuszcza...
Mari-no niezły cyrk
Patulka-ja tam wolę większe rozmiary ubranek niż mniejsze więc ja bym się nie martwiła tym na Twoim miejscu że od niechcenia coś było
Nam znajomi na wizytę przynieśli kiedyś rozmiar 80 bo nie byli pewni a mały miał 3tyg gdzieśale to nic, na pewno się przyda a jakby kupili za małe to klapa
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
puszek369 wrote:Terka mąż wybrał, ja miałam dla chłopaka Julian. Mam wrażenie, że mąż chciał syna, bo każdy facet i syn i trochę jakby zawieszony
Eee... Głupoty gadasznie każdy facet chce syna
Mój np pierwotnie chciał córeczkę
Nie żeby się nie cieszył z syna ale wiem co mówił jak się staraliśmy
A córeczka pewna już czy może się coś zmienić?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm