Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Od dzisiaj
Ale też nie wszystko bo pościel i pokrowce do samochodu chyba od jutra
my jak mohery od 7.30 już w Lidlu byliśmy;p będę się uczyć szyć i planuje szyć kocyki itd dla dzieci
oczywiście na moim planuję testować w najbliższym czasie ;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda to chyba normalne że musisz się zregenerować po porodzie i czasem już sił brak
I jesteś cudowną mamą i zabraniamy myśleć inaczej :*
A tak w ogóle to się witam w piateczek
Już tydzień urlopu za mną a dopiero wczoraj zaczęłam odpoczywaćwidziałam że szybko minie...
Ostatnio mąż mi zarzucił że z nikim się nie spotykamy, nigdzie nie wychodzimy i nikogo nie zapraszamy więc na jutro zaprosiliśmy szwagra ze szwagierkąw przyszłym roku biorą ślub, muszę się wypytac jak ida przygotowania
mam tez cichą nadzieję że będę już wtedy ładnie zaokraglona (ślub we wrzesniu) albo blisko rozwiązania
ach jak fajnie jest pomarzyć
Teraz tak siedzę i się zastanawiam co do jedzenia na jutro zrobićmuszę coś ciekawego wymyślić
jakieś pomysły na przekąski ? Zawsze mam z tym problem
Mąż na 14 do pracy a ja coś będę kombinować
Życzę Wam udanego dnia kochane :* -
Miss czyli Ty będziesz sama z nimi czy mąż też na spotkaniu będzie?
Jeśli chodzi o przekąski to fajne są orzechyzdrowe no i nie narobisz się
ogólnie bakalie
A z takich robionych to ja lubie robić muffinki jajeczne
Robisz masę jak na jajecznice, mieszasz jajka z dodatkami jakimi chcesz i wlewasz do foremek z babeczek i do piekarnikahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Miss czyli Ty będziesz sama z nimi czy mąż też na spotkaniu będzie?
Jeśli chodzi o przekąski to fajne są orzechyzdrowe no i nie narobisz się
ogólnie bakalie
A z takich robionych to ja lubie robić muffinki jajeczne
Robisz masę jak na jajecznice, mieszasz jajka z dodatkami jakimi chcesz i wlewasz do foremek z babeczek i do piekarnika27 i 28 mu wypadło popołudnie a potem już 2 stycznia na rano ma
Właśnie też pomyślałam o muffinkach takich na słono, już jakiś czas temu miałam spróbować zrobić ale jakoś nie wyszło haha
pewnie zrobię mini tortilki, mamy jeszcze ze świat takie pyszne gotowane mięsko więc może zrobię jakiś sosik do niego i też będzie ok -
panipuchatkowa wrote:Miss no i suoer takie spotkanie. My dzisiaj mielismy iść na parapetówkę do znajomych. No cóż.
A jak Ty się czujesz ?
-
Puszek z tego co wiem olej lniany jest dobrym olejem, ma dobre proporcje omega 3 6 9
najlepiej tloczony na zimno i trzymany potem w lodowce musi być.
Wogole dla mnie mistrzostwem które odkryłam jest makrelaniedoceniana rybka z bardzo fajna dawka bez przymusu picia oleju
Ale to dla kogoś kto lubi ryby-ja rybiasta jestem akurat
Magda-widzę Mollers widzę Ci podpasowal bardzoja powoli wysiadam jeśli chodzi o picie go
jest dobry jakościowo ale czasem mam dość bo to jednak olej i mimo że smakowy to jednak olejem mi się odbija potem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 13:31
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Mąż też będzie
27 i 28 mu wypadło popołudnie a potem już 2 stycznia na rano ma
Właśnie też pomyślałam o muffinkach takich na słono, już jakiś czas temu miałam spróbować zrobić ale jakoś nie wyszło haha
pewnie zrobię mini tortilki, mamy jeszcze ze świat takie pyszne gotowane mięsko więc może zrobię jakiś sosik do niego i też będzie ok
Ja mam foremki silikonowe-nie wiem jak Tywogole jestem milosniczka silikonu
wszystko mogłabym mieć z niego, od razu latwiej w kuchni
Tortilki też super się sprawdzająWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 13:33
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Ja dzisiaj wyłączona z życia dziewczyny, uczę się szyć
Poleciałam po nici, igły i tnę stare materiały, żeby sobie poćwiczyć
Też planuję szyć kocyki i pościele, ale to jak się nauczę ogarniać maszynę. Wcześniej miałam taką babciną lata temu, moja babcia była zawodową krawcową. Ale jak umarła to rodzice to gdzieś oddali, a teraz pewnie krocie byłaby warta.
Mam na razie tę z Lidla, jest spoko, ładne ściegi robiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cześć Wam:) jestem nową staraczką
dopiero od tego miesiąca zaczęliśmy się starać, robiłam test owulacyjny i poszliśmy na całość . 10 stycznia mam mieć @, zobaczymy co to bedzie. TSH mam 2,9 ale podobno dziewczyny z wyższym zachodziły. FT4 18,20 a FT3 5,52. Czy któraś z Was miała podobne wyniki i zaszła w ciąże? Prolaktyna 357
-
Terka ja nie mam właśnie tych silikonowych foremek- też się przymierzam żeby kupić
Kurczę wyszłam do sklepu po zakupy na jutro- wróciłam z torebką bo zaszłam do ccc -,- ja pierdziele mąż mnie zabije -
Ani0nka wrote:Cześć Wam:) jestem nową staraczką
dopiero od tego miesiąca zaczęliśmy się starać, robiłam test owulacyjny i poszliśmy na całość . 10 stycznia mam mieć @, zobaczymy co to bedzie. TSH mam 2,9 ale podobno dziewczyny z wyższym zachodziły. FT4 18,20 a FT3 5,52. Czy któraś z Was miała podobne wyniki i zaszła w ciąże? Prolaktyna 357
Cześć
Musiałabyś podać normy z Twojego laboratorium, bez tego ciężko się odnieść do wynikuhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm