Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:No tak
zamiast kupić i się cieszyć to trzeba się pozastanawiac czy warto, czy ma pewno potrzebna ta rzecz jest itp
Ale później mąż nie wspomnieć że po co Ci to jak sam mówił żeby brać jakiś plus jest
MissKathy92 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
panipuchatkowa wrote:Oj moj mąż to mowi ostatnio ze jestem sknera bo na wszystko mi szkoda kasy. Oczywiście na rzeczy dla siebie. Dla męża i dziecka to mogę każde pieniądze wydać.
A już o ewentualnym dziecku nie wspomnę- najchętniej bym już teraz zaczęła kupować ale daje na wstrzymanie żeby później się nie zakopać w rzeczach
-
Na razie obszywałam tylko szmatki i zrobiłam sobie "saszetkę" z jeansów na nici
Wiecie, szalałam i ściegi próbowałam. Jak zrobię coś fajnego to się pochwalę
Muszę zamówić jakieś materiały.
Witam nową staraczkęCo do TSH to najlepsze do starań 1-1,5 maksymalnie. Wiadomo, z wyższym też można zajść, ale do utrzymania ciąży im niżej tym lepiej.
Miss super torebka. Też poluję na ten kształt, tylko ze sztywnymi rączkami. Upatrzyłam sobie w Sinsayu
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Na razie obszywałam tylko szmatki i zrobiłam sobie "saszetkę" z jeansów na nici
Wiecie, szalałam i ściegi próbowałam. Jak zrobię coś fajnego to się pochwalę
Muszę zamówić jakieś materiały.
Witam nową staraczkęCo do TSH to najlepsze do starań 1-1,5 maksymalnie. Wiadomo, z wyższym też można zajść, ale do utrzymania ciąży im niżej tym lepiej.
Miss super torebka. Też poluję na ten kształt, tylko ze sztywnymi rączkami. Upatrzyłam sobie w Sinsayumi też się ten kształt podoba i to że jest sztywna
-
Dziewczyny mam do Was pytanie, może któraś się orientuję
Dostałam od dietetyczki nowa dietę na maila i dodatkowo napisała mi że zaleca stosowanie probiotyku Sanprobi Super Formula- Magda, chyba Ty polecalas mi ten probiotyk
I tu się rodzi moje pytanie- czy takie probiotyki działają oslonowo na żołądek?
Bo od jakiegoś czasu zastanawia mnie to czy nie powinnam przy lekach (letrox, duphaston, glucophage) brać czegoś oslonowego -
Miss z tego co się orientuję probiotyki mają na celu działać osłonowo ale również trzymać nasza florę bakteryjną na odpowiednim poziomie. Miewasz problemy gastryczne więc dlatego mogła zlecić. Jak to mówią nasze zdrowie zaczyna się od jelit22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Dziewczyny, ja mam znowu pobolewanie i pikanie w brzuchu... Cholera jasna, nakręciłam się jak durna i teraz to już muszę być w zdrowej ciąży!
Powiedzcie, że tak będzie.
Do tego mam kremowo/żółtawy śluz jak ostatnio.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kaassiia wrote:Miss z tego co się orientuję probiotyki mają na celu działać osłonowo ale również trzymać nasza florę bakteryjną na odpowiednim poziomie. Miewasz problemy gastryczne więc dlatego mogła zlecić. Jak to mówią nasze zdrowie zaczyna się od jelit
Właśnie mi też tak się wydawało że to może działać osłonowo
więc raczej nie zaszkodzi suplementowac
I mogę się pochwalić że odkąd zmieniłam lek to mam spokój z biegunkamibez problemu biorę glucophage, najpierw brałam 1x750, a dziś już będzie 3 dzień 2x750 i zero jakiejkolwiek reakcji
chyba to że mam lek z przedłużonym uwalnianiem tak dobrze działa
-
alex0806 wrote:Dziewczyny, ja mam znowu pobolewanie i pikanie w brzuchu... Cholera jasna, nakręciłam się jak durna i teraz to już muszę być w zdrowej ciąży!
Powiedzcie, że tak będzie.
Do tego mam kremowo/żółtawy śluz jak ostatnio.
21 wrzesień 2019 -
Miss super ze zmianą leku wpłynęła na korzyść, i oby teraz z górki i że szczęśliwym zakończeniem lada moment
MissKathy92 lubi tę wiadomość
21 wrzesień 2019 -
To byłby naprawdę cudowny prezent Wigilijny, naprawdę. Mam dość bólu, cierpienia i rozczarowania. Nie chcę kolejny raz przeżywać straty... Tym bardziej byłoby pięknie, że termin miałam na 1.01, a teraz zamierzam chyba 3.01 testować.
Śmiejemy się z mężem, że Pika PikaW sensie mój brzuch/jajnik/cokolwiek
Mam dzisiaj taki dobry humor, że mnie nosi głupawa
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jestem z Wołomina, od dziś biorę tran Möller i od 2 miesięcy kwas foliowy Prenatal UNO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 17:54