Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
My w drugim udanym cyklu tez użylismy tego zelu
W biedronce promo na zestawy kosmetyków i słodycze wchodzi dopiero na kasie, ja kupiłam zestaw Perfecta peeling i masło do ciała za 10 i neutrogena balsam i krem do rąk też za 10. Ludzie jak szaleni kupują na fejsie widziałam, ale u mnie było spokojnie
-
Witam nową staraczkę
Alex kciuki
Dobranoc<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
A ja na promocjach nic nie skorzystam bo siedzę w domu
M mi wszystko kupuje, a jak to faceci, byle szybko i z głowy
wymoglam na nim że po nowym roku jedziemy do galerii bo chce sobie kupić staniki do karmienia, strasznie ciężko mi się karmi w tych, co miałam w trakcie ciąży.
-
Magdaa21 wrote:A ja na promocjach nic nie skorzystam bo siedzę w domu
M mi wszystko kupuje, a jak to faceci, byle szybko i z głowy
wymoglam na nim że po nowym roku jedziemy do galerii bo chce sobie kupić staniki do karmienia, strasznie ciężko mi się karmi w tych, co miałam w trakcie ciąży.
Oj zadbaj o wygodę podczas karmienia bo odechce Ci się wszystkiego jak się męczyć przy tym będzieszMagdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Hej dziewczyny
Byliśmy na promocji w Lidlu- multum ludzi i nic już nie było a byliśmy 7.05...
chciałam sobie kupić sztućce z gerlacha takie piękne ale były tylko komplety na 4 osoby a ja chciałam na 6 więc nie kupiłam
Zaraz zrobię coś do jedzenia na wieczór bo przychodzi do nas szwagier z narzeczoną a jeszcze w ciągu dnia musimy iść do dziadka na imieniny
Także dzień cały zajęty -
MissKathy92 wrote:Hej dziewczyny
Byliśmy na promocji w Lidlu- multum ludzi i nic już nie było a byliśmy 7.05...
chciałam sobie kupić sztućce z gerlacha takie piękne ale były tylko komplety na 4 osoby a ja chciałam na 6 więc nie kupiłam
Zaraz zrobię coś do jedzenia na wieczór bo przychodzi do nas szwagier z narzeczoną a jeszcze w ciągu dnia musimy iść do dziadka na imieniny
Także dzień cały zajęty
Fajnie taki dzień zajęty
Myśmy postanowili kupic tv-używane rzecz jasnatakie którego nie będzie szkoda zostawić na mieszkaniu jak bedziemy się przeprowadzali. Chcemy coś mieć na teraz, potem zostawić babeczce a na swoim mieszkaniu kupić sobie lepszy
MissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Miss o kurcze.. My mamy zestaw gerlacha wlasnie. Dostalismy na prezent ślubny bo i to prawda są mega śliczne i klasyczne.
Dziś na żywo zobaczyłam te sztućce to się zakochałam normalnie- takie smukłe i klasyczne
Kurczę kiedyś sobie na pewno kupię
-
Magdaa21 wrote:Miss, ja mam konto w ING, a tam jest zniżka 25% na zakupy na stronie gerlacha - jakbyś chciała to pisz
ja też mam konto w ing i dopiero teraz zobaczyłam że tam jakieś zniżki są
W sumie ze zniżką kosztuje podobnie jak na allegro ale przynajmniej wiadomo że z pewnego źródła jest
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Jejku dziś mój mózg myśli tylko o tych sztuccach
wiecie co wymyśliłam?
Bo w Lidlu ten komplet na 6 osób kosztował 220zl (nie było już go) ale było dużo kompletów na 4 osoby po 180zl i tak sobie pomyślałam że jakbym kupiła 2 komplety na 4 osoby za 360zl to bym miała na 8 osób a na stronie ten komplet na 6 osób kosztuje z rabatem 375zl (na allegro 360 plus dostawa)... mam nadzieję że rozumiecie mój tok myśleniamąż mnie wysmial i kazał nie wymyślać
-
nick nieaktualnyDziewczyny, alez mnie dawno tu nie bylo, a tyle sie dzieje
Witam nowa staraczke, tym bardziej ze z okolic Warszawymoja historia w stopcr- ale opisze, ze od ponad 12 lat choruje na niedoczynnosc i hashimoto- zaszlam w ciaze majac TSH na poziomie 1,6 - nie wiedzac, ze jestem w ciazy zeobilam kontrolnie tsh bo robilam morfologie i spadlo mi do 0,2 a teraz to juz TSH co miesiac do kontroli i wizyty u endokrynologa.
Zrobilam sobie prezent, jako ze jestem naczelna panikara grupy i kupilam sobie detektor tetna, teraz moge sluchac najpiekniejszego odlglosu za kazdym razem, gdy mam jakas fazeChociaz powiem Wam, ze od momentu badan prenatalnych jest mi lzej i lepiej, nie martwie sie tak jak wczesniej. Nie moge sie doczekac kiedy poczuje ruchy, ale mam lozysko na przedniej scianie i ponoc wtedy ciezko poczuc
Moj brzuch zaczyna rosnac z dnia na dzien. W Swieta nadrobilam troche kilogramow, ale mialam takie zaparcie w Wigilie , ze myslalam ze nie bede dala rady sie ruszyc :p tak mnie wszystko tam bolalo- ale opilam sie kompotu z suszu, zjadlam sliwki i i jakos sie udalo;)
Lapie sie tez na tym, ze zaczynam juz mowic do meza : „ ale nam ciezko” „ ale sie obzarlismy” „jestesmy zmeczeni” - wszystko w liczbie mnogiej :p a moj Maz sie patrzy na mnie troche dziwnie, ale co zronic :p baba w ciazy:)
Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze cykle :* bedzie dobrze, ja w to wierze
Moj termin wg OM to 25.06, ale wg USG prenatalnego to 22.06